Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

vin si eu la raport dupa o pauza de o zi din cauza ca mi sa ars munitorul de la kompiuter.
suntem bine dar cu o insomnie ca numai pot ma culc la ora 3 dimineata ma trezesc pe la 6 ma duc in vizita pana la WC si ma trezesc pe la 11 cam atata dorm noaptea parca sunt pasare de noapte.
de spalatur hainelor eu hainele care le am cumparat pana acuma i am spalat cu persil dar cu mana nu le am bagat in masina.
andrea sa ai grija de tine si sa treci repede de infectie.
va pup si daca am uitat sa mai spun ceva revin mai tarziu

matilda28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu sa mai dau raportul ca am avut multa treaba la acest inceput de an.
Am fost pe 11.01 la ecografia de 26 saptamani si Ana Maria este foarte bine, are 800 gr iar colul meu a ramas la fel 3.8 si inchis.Deci totul este ok.
Mai fac una la 32 saptamani.
M-am interesat cum este cu cele 126 zile de lauzie.Ni se da 85% din brut dar pana la 12 sal minime brute pe economie.
Dar daca dupa 126 zile vrem sa mai stam acasa e cam nasol.Pe 6 mil nu stiu cui ii convine.Mie una nu-mi convine.
Eu intentionez sa ma intorc cat pot de repede mai ales ca postul pe care il am imi permite o oarecare lejeritate a programului si pot sta mai putin de 8 ore si sa lucrez si acasa.
Numai bebe sa fie sanatos ca sa pot realiza acest lucru.
In rest ce sa zic, trec zilele, saptamanile si ma gandesc ca a inceput numaratoarea inversa pt toate.

Trebuie sa fim optimiste si sa ne gandim ca asa cum au trecut multe mamici de nastere, mai greu sau mai usor , vom trece si noi iar rezultatul nasterii ne va ajuta sa uitam repede.

Va pup pe toate siacum trec sa citesc din urma.

Cami +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

M-am inscris si eu pe grupul martie_aprilie_2007 de pe yahoo, am un album, dar e gol. Nu stiu cum sa fac sa il umplu. Inteleg ca trebuie sa ma loghez cu userul martie_aprilie_2007, numai ca nu stiu parola. Ma poate ajuta cineva?

cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetelor,
Pai mai lipsesc si eu 2 zile si ati scris de numa. Glumesc ma bucur ca ne-am revenit cu scrisu.
Loradin si noua ne-a facut bebe la fel intr-o zi. Nu a miscat multe ore si m-am panicat si eu si sotu, i-am pus si eu muzica cu castile, am batut in burtica si imic. Intr-un tarziu ne-a dat un semn de viata si ne-am linistit. Am inteles ca acum doarme mai mult si se trezeste mai greu.
Andreea multa sanatate iti doresc si putere sa lupti.
Noi suntem destul de bine, bebe misca mult si ieri l-a simtit si mama, iar eu l-am simtit intr-o seara atat de bine ca si cum am pus mana pe el. Si eu ma inscriu in clubul bebeilor care au prezentatie pelviana da mai are timp sa se intoarca. Cred ca ce miscari de trupe o sa fie atunci. Roxi la mine misca foarte jos si mai ales in vezica si in partile laterale (cu manutele cred).
Legat de detergent special pt copii eu vreau sa spal din start hainele cu detergentul meu obisnuit ca sa nu-l invat cu altceva. Daca vor fi probleme vad eu dupa aia.
Va doresc o zi buna.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimineata burtici

RAPORTU` ZILNIC!!!

in wek. am dormit ca bastanii,sambata si duminica tati ne-a luat fortat cu el in pat si am dormit cateva ore bune( sambata vreo 4 si duminica vreo 3) ca noaptea nu mai aveam nici unul somn.copilul meu misca non stop, uneori ma gandesc cand mai doarme???? noaptea pe ce parte stau cred ca nu ii convine ca ma loveste intruna.la toaleta merg si eu noaptea si mai adorm NU dupaia, chinuita asa si cand e somnul mai dulce se intampa ceva ori se misca bb ori tre sa fug la baie iara!!

in legatura cu detergentul de rufe, eu voi spala la inceput cu mana si apoi cu masina automata dar cu detergentul meu obisnuit, si voi calca hainutele la temperatura mare.

va pup

30+

am uita de dureri: durerile de oase sunt la fel( cum spunea ....am uitat) parca am stat cracanata si cineva m-a batut intre picioare cu o bata.si am impresia ca si eu merc cracanataaaaaaaa.si ma legan ca o rata
asta e, mai rabdam putin ca doar pt bb nostrii facem toate astea.

fetele am o pofta de si sotu fuge de mine de parca as avea ciuma!!!vi se intampla si voua? cica ii e frica sa nu ii faca ceva rau la bb!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
eu ma laud cu o noapte alba, ca ce e prea mult strica asa ca de ce sa dorm si eu normal
eu rufele lui silviu le-am spalat de la inceput cu dero normal, fara balsam si in prima luna cu dubla clatire, chia credeti ca veti avea timp dupa ce apare bebe sa le spalati de mana, mai vorbim noi

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata tuturor!
Ma prezint si eu sa semnez condica
Noutati nu prea am decat ca azi am examen si am cam invatat to weekend-ul. Se vedem ce mai imi aduc aminte azi!

Bebelusa este cuminte - parca s-a mai linistit putin cu miscarile fata de zilele trecute ... Oricum, nici inainte nu era foarte agitata. Imi place tare mult cand se inghesuie in cate un colt si se umfla burtica in partea aia. Nu stiu ce se simte - capul, fundul, vreun picior, dar imi e asa de drag!
Ultima data cand am fost la control statea cu capul in jos, dar cred ca si-a mai schimbat pozitia, ca o simt cam peste tot - ba mai sus, ba mai jos, ba in stanga, ba in dreapta!
Desi toata lumea spune ca atunci cand se nasc o sa vrei sa ii bagi inapoi la loc, eu abia o astept pe bebelusa mea! Si nu ca sa scap de starile astea ciudate, ci ca sa o vad, sa o ating, sa o pup toata!

Astazi mergem la dr - sa facem eco si sa vedem ce ne spune de analize. Am facut in decembrie analize de sange si urina, dar atata. Acum vad ca voi vorbiti de cultura de pe col deja. Voi intreba si eu azi. In plus mai am o gramada de intrebari si mi le-am si notat ca altfel sigur uit cateva!
Sa nu uit - in legatura cu detergentul, cum spunea cineva inainte, si eu vreau sa folosesc acelasi care il folosim si noi si sa calc bine hainele dupa aceea. Nu as vrea sa devina prea sensibila de la cel special pentru copii.

Si daca tot m-am intins atata - saptamana trecuta am fost la dr de familie si mi-a spus sa imi dau bine cu crema si pe la buric (eu nu faceam asa, il cam uitam...). Se pare ca a vazut multe burtici la care le-a crapat pielea dar numai acolo! Asa ca sa fiti atente!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna dimineata,
vin si eu la raport, cam dupa un week-end in care nu prea m-am odihnit....
despre BB pot spune ca se misca cam tot timpu', daca sta cumintel 2-3 ore deja imi fac griji. asta asa...apropo de paranoia
eu am observat ca dorm ceva mai bine, nu ma mai dor soldurile si nici oasele inghinale daca pun o perna intre picioare in timpul noptii. si e asaaa de bine...
despre analize.. nu stiu ce sa zic, med de fam care imi da trimitere pt ele a zis ca o sa mai imi fac o serie de analize, ca cele din sem.I dar mai tarziu, pe la 8luni. deocamdata merg sapt. viitoare la eco, la 28sapt. de abia astept sa imi vad BB din nou. sper ca a ramas tot baiat..
cam atat deocamdata. daca mai imi amintesc ceva, scriu
multi la burtici

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Dragele mele,
am trecut sa semnez condica si sa va .
Monica b : ce-ti fac "pinguinii"?Am inteles de unde li se trage numele si am fost de acord cu tine ca le vine manusa .Doamne,abia astept sa ii vad.Sper ca vei pune pozele sa-i vedem si noi!Multa sanatate si transmite-le din partea mea sa stea cuminti acolo pana le vine randul!
Cria bv: deci nu suntem singurii care ne-am speriat.Am crezut ca suntem noi exagerati!Oricum nu vreau sa mai trec prin asta.A doua zi m-a zapacit.Cred ca s-a razbunat!Mai bine asa decat sa alerg eu dupa ea.Daca inainte ma mai vaitam ca nu sta locului acum am ajuns sa savurez orice durere mi-o provoaca plimbarile ei prin burta.
Selene: multa bafta la analize si multumiri pentru sfatul dat in legatura cu buricul.Nici eu nu insistam insa de astazi iau masuri.Sper sa ai vesti bune in urma analizelor!
Krissy: salutari speciale iti transmit si eu.La fel ca si tine am vazut ca datele noastre de nastere coincid .Sper ca fetitele noastre sa fie sanatoase,sa nu se grabeasca sa ne vada decat atunci cand trebuie si sa ne bucuram de ele pentru ca sunt sigura ca la fel ca si mine abia astepti sa-ti vezi minunea.Nu-i aa ca la anul vom avea cel mai frumos Craciun?
Gata! Acum va las sa nu va plictisesc!Cate putin in fiecare zi!
Loradin 34Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna ziua fetelor sper sa nu aruncati cu nimic dupa mine ca nu am mai intrat cam de multisor,dar nu am putut sta in fata calculatorului in ultimul timp.Arsurile sant insuportabile,durerile de spate la fel si cum nu erea de ajuns sambata seara am avut parte de 2 ore de contractii din minut in minut de am crezut ca o sa nasc.Norocul meu ca mi-a trimes mama de acasa No-spa si m-am mai linistit.Nu am citit tot din urma ca nu am avut timp daar promit ca o s-o fac.Acum sant super obosita nu am putut dormi toata noaptea,mi-a plans printesa mea cea mica in cap toata noapteaa luat o nenorocita de gripasi ii curge nasul non-stop.
Bebica din burtica este bine,azi m-a batut de nu mai potsi acum da din picioare nebunicul.La doctor ajungem deabia joi sa vedem cat am mai crescut.Revenim cu amanunte si sper din suflet sa ma iertati pentru lunga absenta,o sa incerc sa intru in fiecare zi.
Va dorim o saptamana linistita si fara `dureri de cap`,pupici pe burtici aveti grija de voi!!!
28+

wolf elena

Mergi la inceput