Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata fetelor

Daca tot sunt acasa va invit pe toate la o cafea cu mult lapte sau la o cana de ceai virtual...........

Acum sa dam raportul, azi noapte pe la trei gata cu somnul si am inceput cu uitatul pe pereti si mutari de pe o parte pe alta, amorteli
In rest suntem cat se poate de bine si azi fiind prima zi de stat acasa sunt putin confuza, ca am atata timp liber si nu prea sunt obisnuita cu acest lucru
Probabil panna maine gasesc sigur cum sa-mi ocup timpul

mica0307 spune:
Buna burtici,
La Multi Ani tuturor.
Sunt o mamica de mai-iunie si am venit sa va salut si sa vorbesc putin cu Monica_b. Am vazut ca mergi la acelasi medic ca si mine, Irina Pacu si vreau sa schimbam cateva pareri. Putem vorbi pe PM??
Pupici tuturor,
Mica
22+
Poze
yrrol_13 spune:
Buna ziua si la multi ani!!! dupa lungi suferinte(care din pacate nu au luat sfarsit) am reusit sa ma mobilizez si sa scriu si eu cateva randuri. Pe langa starile normale neplacute de sarcina, la mine lucrurile nu stau chiar asa bine, dar m-am obisnuit avand in vedere ca de la inceput am fost avertizata. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici, si sper din inima sa ma mai duc inca doua luni. Ma pregatesc sufleteste ptr marea operatie ( sunt nevoita sa fac cezariana), si inca nu stiu unde voie naste. Refuz categoric sa iau in calcul varianta nasterii in orasul meu natal ( Braila), ptr ca sunt de-a dreptul ingrozita ce aud ca se intampla aici. Avand in vedere ca toata sarcina m-a consultat Dr Botezatu la Galati, vreau sa cred ca am mari sanse sa ma primeasca acolo, si sa ma opereze el. inca nu am abordat acest subiect si am ceva dubii ca nu m-ar accepta. Daca voi primi un raspuns negativ, imi ramane varianta cu nastere la bucuresti. Iarasi dificil cred, ptr ca acolo nu cunosc decat pe Dr Moisa , si nu m-a vazut niciodata insarcinata. Nu stiu deloc ce sa fac, incotro s-o iau, si mi-as dori sa fiu optimista.
De aceea va cer ajutorul... Sunt fete care au optat sa nasca in alt oras decat unde locuiesc si cat de grea a fost procedura? Ati facut cezariana la cerere in alt oras? Va rog, daca aveti ceva informatii legate de subiect, m-ar ajuta s ama linistesc pana peste 2 sapt cand voi merge la un nou control la Galati si voi afla de la Dr. direct.
multumesc din inima si va doresc simptome neplacute cat mai putine si cat mai rare!
Alina
30 +
anamana123 spune:
tocmai am venit de la control si vrem sa va spunem si voua ca suntem bine! am fost stresata ca-mi iesise glicemia cam mare, dar dupa testul pe care la-m facut miercuri ( unde am indurat 4 intepaturi in vena din ora in ora) ne-au iesit analizele bine. am intrebat-o si eu azi pe moasa dc nu-mi face si mie frotiu, ca n-am facut nicio analiza de secretie; si mi-a raspuns ca-mi va face peste vreo luna, sa vada dc am microbul hemo..... nu stiu cum. dar mi-a zis ca si daca-l am, nu e o problema, ca dupa nastere fac ei un tratament pt bebe.
am deja 71 de kg. inaltimea uterina e de 31cm iar circumferinta taliei e 96.5cm.
abia astept sa ne spuna alionushca ce si cum despre peridurala. am intrebat azi o multime de lucruri, dar a zis moasa ca-mi va raspunde la ele pe parcursul orelor de gimnastica! am uitat sa precizez ca azi am inceput si eu gimnastica!!! o sa va spun si voua ce-mi zice!
bebitza mea cea cuminte s-a intors in preajma anului nou cu capul in sus, iar acum e cu el in partea mea stanga. moasa mi-a zis ca inainte de nastere, prin sapt 38, sa ma duc la spital sa faca manevre de intoarcere si eu nu vreau, pt ca bunica mea asa a murit - i-au facut manevre la nastere sa-i intoarca copilul si l-au omorat iar ea a fcut septicemie si uite-asa.... m-a inteles moasa si mi-a spus ca atunci ramane cezariana! io sper sa se intoarca totusi; daca nu, nu-i bai!
in legatura cu clisma si rasul, nici aici nu se fac!
in general aici se merge pe demedicalizarea sarcinii, ceea ce e bine intr-un fel!
am avut o saptamana f buna, per ansmblu si vad ca si asta a inceput bine. ne-am gasit si un apt f dragut si dupa ce termin sapt asta cu examenele am timp sa ma ocup de mutat pana la 1 febr.
va pupam si sa fie bine in continuare,
32+2
ana si bebita
Mihaelaaa spune:
Buna...
Scriu si eu desi n-am noutati....
Zilele trecute va ziceam ca-mi merge bine,pot dormi noaptea,durerile de cap si constipatia au disparut fata de cum erau inainte de sarcina....ei,se pare ca am vorbit intr-un ceas rau
...ca m-au luat iar toate!Sper ca-mi revin....
Ce probleme mai am....de cateva zile am observat ca-mi amortesc talpile rau,asta daca nu fac miscare....daca ma misc sau stau mai multisor in picioare atunci ma dor talpile rau,....asa ca si cum a stat cineva in spatele meu o zi intreaga! Offff,nicicum nu e bine!

...
Dar toate astea au un scop....asa ca rabd...oricum nu mai e asa mult!
Dar ce-mi place cel mai mult,e atunci cand salta burtica in toate partile
...in momentele alea las totul,ma intind, descopar burtica si ma uit;..si am impresia ca ne jucam impreuna!![]()
Am pus si eu inca 2 poze in album cu burtica de 29 sapt
....si abia acum in poze am vazut ce tare e incovoiat spatele
...trage burta in fata,si am vazut ca mi-au mai iesit si niste dugi albastre
...offff,incep sa ma stric cu totul....![]()
Mihaela
29+
Poze-Concediu cu burtika
paula75 spune:
Buna ziua la burtici!
Dam raportul...dormin din ce in ce mai greu,ma dor oasele bazinului...si bebe cred ca nu mai are loc ca ii vad cum ii ies piciorusele prin piele...oricum Duracel scrie pe el...
Alina nu mai fi asa pesimista...eu tot cu dr. Botezatu ma tratez si sa stii ca face cezariene la cerere..deci vorbeste cu el..apoi maternitatea Braila nu e chiar cumplita..toata colegele mele care au nascut prin cezariana aici au fost f. multumite pt. ca e .f.f. curat rezerve la operate, termopane peste tot....deci fii mai linistita....fruntea sus ca mai avem putin si la vara iesim cu bebeii pe bulevard
Pe mine ma vede in paralele si Caprariu care face cezariana...poti incerca si la el
Pupici
Paula 33+ 
oana2007 spune:
Hopa si eu cu raportul! Mama mia da ce harnicutze sunteti la scris. Dar v-am citit din scoarta in scoarta si m-am mai dumirit si eu... Am avut un weekend de cosmar : greturi, proasta dispozitie, oboseala exagerata . Dar se pare ca nu sunt singura . Si ca e ceva normal . Ce mi s-a parut mie ciudat e ca pana acum nu am mai avut greturi. Dar asta e ... inseamna ca trebuie sa simt si eu pana la urma efectele neplacute ale sarcinii. Si culmea ... nu-mi mai place nici un fel de mancare ... in afara de mandarine.Pana acum beam cantitati industriale de lapte , dar nici macar asta nu ne mai cade bine.
Se pare ca nu suntem singurii care atunci cand pune mana tati pe burtica nu mai misca , chiar daca toata ziua ne-am zbenguit. El se consoleaza cu gandul ca fetita se linisteste atunci cand il simte aproape.
A.... ultasem , ma confrunt cu o problema.... MI-E CALD DE MOR! stam in casa cu centrala data la minim , eu mor de cald in tricou , iar sotul nu mai stie ce haine sa-si mai ia pe el . Iar noapptea e teroare , ma trezesc de o suta de ori ca am impresia ca nu mai am aer. Mai e cineva la fel ca mine?
oana 26+
yrrol_13 spune:
Draga mea Paula,
Vad ca mi-ai raspuns foarte repede semn ca ai acces la internet acum. Poate preferi sa vorbim pe messenger, id-ul meu e adanaila@yahoo.com. Din pacate eu nu-s asa optimista ca tine... am auzit niste chestii uratzele despre dr Caprariu, dar stiu ca parerile sunt impartite. Tu ai exclus posibilitatea sa nasti la Galati? mi-ar face placere sa vorbim mai mult mai ales ca suntem la distanta foarte mica si ne putem incuraja reciproc( daca ai si tu nevoie d eincurajari , desigur). O zi minunata va doresc !
ralualexandrei spune:
Salut si de la mine!
Anamana ma bucur sa aud ca totul e bine!
Yrrol lasa ca o sa fie totul bine,nu-ti face probleme ca pana la urma se aranjeaza toate lucrurile.
Mihaelaaa ne facem la loc frumoase dupa nastere.
Raisa
multumim ptr cafea.
Selene bafta la examen.
Si acum subiectele zilei:
Spalatul rufelor l-am facut la ambii copii cu detergent obisnuit(eu folosesc Persil) la masina ,dar calcate bine cu mult abur si la temperatura mare.Nu am avut probleme niciodata cu iritatiile si daca copilasii s-au mai oparit la fundulet am folosit Reviken.
ahh si eu am un chef nebun,cred ca de la hormonii care isi fac iar de cap insa sotul ma fenteaza cu elegantza
.
Analize trimestrul trei sunt aceleasi ca in primul trimestru,respectiv analizele sangelui,urocultura si culturi din col.Le voi face in saptamana 32.
Dozarea de anticorpi a iesit bine asa ca sunt fericita.
In rest ce sa spun am aceleasi dureri ca si voi ptr ca oasele se deplaseaza si burta e destul de grea asa ca navighez prin casa si am trecut de la rangul de "elefant" la cel de "balena ucigasa".
la burtici!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
30+
album no1 album no2 albumul no3