bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by inni

Stiam ca stai in 13 si ca o sa te sesizezi . Chiar asteptam sa-mi spui suma .
Merci de raspuns. M-am gandit la inceput ca e dif de zona...dar da-o-naibii de treaba ca nu stau la km O si nici 13 sept nu e in ilfov...deci, ar fi trebuit sa fie oarecum asemanatoare sumele. In fine...cine stie care mai sunt criteriile.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Deh unul singur e primarul 'care este'. Se da bine cu alegatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Scumpik..e clar ca s-a invatat in brate. N-ai ce sa-i faci decat sa-l iei in brate ..sa-l lasi din brate, in patut...cat mai des pana se obisnuieste..sau pune-l in scoica si stai langa scoica si te joci cu el...apoi mai pleci de langa el si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SIMO, e tare de tot faza, totusi, sotul meu a reactionat ca si sotul RALUCAI, pe noi, in special pe mine, m-a ajutat realmente forumul asta, din ffff multe puncte de vedere, acum, ma intreaba el, "fetele ce zic?", asa ca la capitolul asta, cel putin, stau bine. Si multumesc fff frumos pentru urare.

In legatura cu impozitul, mai depinde si de la sector la sector, fiecare primar hotaraste impozitul, poate la voi de-aia e diferenta, nu stiu, zic si eu.

Da, INNI, VLADUTZ are o privire care m-a surprins de fiecare data, deosebit de profunda, si calma, si matura, si desteapta si chibzuita, eu asa as descri-o.

Apropos, ajuta-ma si pe mine INNI, NU GASESC CEREALE. am nevoie de creale de la Nestle din porumb, orez si tapioca, sau tot de la ei, orez cu roscove, sau de la bebelac porumb simplu. A cautat barabte-miu ieri de a innebunit, eu azi, NIMIK.

Am fost si noi azi la plimbare, impreuna cu prietenul nostru ANDREI al lui CRI, care, din vina noastra, ca noi cautam cereale, si plimbarea s-a prelungit, a inceput mititelul sa planga de foame.Of, dupa aia mi-am dat seama cat de nesimtita am fost, ca i-am tarat dupa mine, hai si la farmacia aia, hai si ailalta, si tot asa, dar sper sa ma ierte. Am si 2 poze cu cei 2 muschetari in carucioare, le pun acum.

A, si fetelor, va suparati daca va bag si eu in lista mea de mess? o sa ot primiti cerere de la una gripokemon, io-s aia, daca nu vreti dati nu si gata, nu e nicio suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor nu mai pot de oboseala. Abia imi tin capul in sus si am baut la cafea. Stiti vreun remediu ca nu stiu ce ma fac.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by inni

Am si io o intrebare off off off off topic.
V-au venit plicurile cu impozitul pe casa ? Va intreb pt. ca mie mi-au venit 1.960.000 (4 cam) si unei cunostinte care sta in 13 sept i-a venit 1 mil. Cum vine asta ?

Aoleuuuuuu, pai daca e in functie de zona, inseamna ca mama mea are de paltit vreo 5 milioane!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

la crrefour ati incercat dori? de obicei acolo au! daca vrei il pun pe marius sa dea o fuga cand are timp si-ti zic daca a au.

pe mine poti sa ma bagi in lista de mess, nu ma supar!

asa zice si marius : "ce mai zic fetele?" ba chiar i-au ramas in minte niste nick-uri care-i sar in ochi cand se mai uita spre monitor si ma tot intreaba de ele...nu ca ar avea habar cine-s pers resp si ce-i cu ele...e asa haios....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Si pe mine poti sa ma bagi in lista de mess..n-am nici o problema.
Intreb acum daca au la farmacie.
Revin.

Mergi la inceput

RALU, a fost si la ORHIDEEA ca pe-acolo are serviciul, dar nimik, o sa se mai duca si azi, ca ieri nu stiam decat de primul sortiment, intre timp, aseara am sunat-o pe dr. si ne-a mai zis si de celelalte doua, sa vedem. Oricum, merci mult, esti draguta.

ALEXXIA, e clar ca la tine e oboseala acumulata, trebuie sa ai rabdare, ca nu trece intr-o zi de odihna, si poate ar fi bine sa iei si niste vitamine, zic si eu.

Mergi la inceput

Daaa..asa ma intreaba si al meu....

"- Siii..ce mai fac fetele? Adameasca ce mai face?" ...asta e singurul nick care i-a placut sa-l tina minte ..si absolut in fiecare zi ma intreaba asa.

Mergi la inceput

4POZE

INNI, astept.

Editez, ca am uitat:

GETY, frumoasa foc papusa ta. SIMOKY, ce baiat dragutz si cu perosnalitate ai!simpatic foc.

SIMO, dar tu vreo poza asa, nu mai pui, cu cei 2 copii ai tai? ca a trecut ceva timp de cand nu ai mai pus.

Mergi la inceput