bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Lakioana, ai cantar electronic? Daca da, atunci incearca sa o cantaresti inainte si dupa supt timp de 24 de ore. Numai asa poti sa iti dai seama cat papa. Daca o cantaresti doar o data, de doua ori nu e relevant. Dar ai grija sa o cantaresti ca lumea (adica in aceleasi conditii...inainte si dupa).
Daca intr-adevar papa prea putin (aici am vazut bebici care papa 500 ml/zi, deci si asta e relativ), incearca sa cresti cantitatea de laptic. Pune-o pe bebita la san la o ora! Iti spun ce am vazut si eu ca se recomanda pe alte forumuri speciale pentru alaptat. Daca nu vrei sa intri pe femina intim, macar trimite-i un PM lui Sheannamp, e medic, are doi gemeni nascuti cu trei luni iante de termen, pe care ii alapteaza exclusiv de 6 luni. A ajutat multe mamici in situatia ta.
Tin pumnii!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Multumesc frumos! Exact asta o sa fac...pentru ca...ca si alte dati...dimineata asta m-am razgandit din nou cu laptele praf...sa vedem ce o iesi....
Pupici

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by inni

Ileana....tu de ce n-ai aparut azi ?

Da' chiar! N-a mai postat de ieri dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Amarantina misto faza! Si Cristi zice ca l-am innebunit cu forumul asta, dar el incepe deja sa se obisnuiasca pt. ca stateam pe forum si inainte sa fiu gravi.
Cu Ileana m-am intalnit mai devreme pe mess.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

al meu n-are nimic cu forumu'! ba chiar e incantat ca am aflat atatea lucruri fol de pe aici cand am avut nevoie! ba mai mult, cand se intalneste cu vreun prieten, vreo cunostinta si aude ca are sotia gravi, le recomanda forumul...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am si io o intrebare off off off off topic.
V-au venit plicurile cu impozitul pe casa ? Va intreb pt. ca mie mi-au venit 1.960.000 (4 cam) si unei cunostinte care sta in 13 sept i-a venit 1 mil. Cum vine asta ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by microbu

Am fost la Z si am luat o gramada de lucrusoare . Au fost reduceri 8, 9 si 10jan. Urmatoarele in iulie...

D'aia n-am mai gasit eu nimic

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Sa vedeti faza. Ma intorceam azi-noapte acasa. Era ora 4 si eram in taxi. La un moment dat suna telefonul soferului. O voce de femeie care turuia in continuu. Asta sta si asculta, asculta si la un moment dat nu se mai abtine si incepe sa urle: Ti-am zis sa nu mai deschizi forumul ala. Fii atenta ca acuma las clientul si vin acasa. Si daca e deschis calculatorul sa vezi ce-ti fac!
Dupa ce a inchis telefonul imi zice mie: de cand a ramas gravida nevasta-mea a luat-o razna, toata ziua sta pe un forum de discutii, unul despre copii. Si i-am zis sa nu mai citeasca prostiile alea dar parca e dependenta, nu alta!
Asa de tare m-am distrat in sinea mea, ca lui nu i-am raspuns nimic.

Bine ca ai tacut chitic ca cine stie...

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- mie mi-a venit cu scrisoare de la Vanghelie- e foarte grijuliu. Tot 13 sept 130ron-3cam!

A venit postasul si mi-a adus alocatia -24ron! Dau de ca am cu ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!

In sfarsit am reusit sa intru si eu. Nu stiu ca sa mai fac cu Luca, plange continuu daca nu-l tin in brate. Sarbatorile astea a fost tinut numai in brate de toti si acum nu vrea sa mai stea deloc in patut sau in scoica. Si de dormit la fel, daca il tin in brate sau in pat la mine si stau langa el e bine, doarme, dar daca plec sau il pun in patul e gata, incepe concertul.

Sunt terminata, si indata incepsesiunea si nu am apucat sa deschid o carte. Ce sa fac? Cum sa fac? Poate imi dati niste sfaturi.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Stiam ca stai in 13 si ca o sa te sesizezi . Chiar asteptam sa-mi spui suma .
Merci de raspuns. M-am gandit la inceput ca e dif de zona...dar da-o-naibii de treaba ca nu stau la km O si nici 13 sept nu e in ilfov...deci, ar fi trebuit sa fie oarecum asemanatoare sumele. In fine...cine stie care mai sunt criteriile.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput