bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
inni spune:
ce misto faza...asta e un pic mai disperat ca barbati-miu ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

amarantina spune:
Daa, mi-l si inchipuiam pe-ala cum se duce repede acasa si-i da omorul nevestii gravide daca o prinde la calculator.
alessia80 spune:
SIMONA- zici ca mi-aud sotul intrand in casa! Cica tot imi taie el netu' intr-o noapte
inni spune:
Adevarul e ca si eu am avut multe discutii cu al meu pe tema dependentei de acest forum. In asa hal sunt acum, ca ma trezesc dimineata sau la pranz
si nici nu ma duc la toaleta...pana nu vin sa deschid calculatorul. Sau ..plange copilu...dar il mai las 10 sec in plus ca sa vin sa dau drumu' la calc.
. Fac asta ca sa economisesc timp..
.
Insa oricum...el nu a stiut intotdeauna cat stau eu pe forum, la ce ora ma culc..tocmai ca sa evit bodoganelile.
Nu mai spun de micul dejun luat la calculator in fatza forumului..dand din cand in cand un "refresh" ![]()
Amalia si paginutza ei 

putzuruca spune:
Eu de abia astept sa adoarma Deea dimineata dupa ce papa ca sa deschid forumul. Si sta calculatorul deschis aproape toata ziua si mai dau cate un refresh sa vad ce s-a mai postat. Suntem dependente fetelor...!!!
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
amarantina spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Eu de abia astept sa adoarma Deea dimineata dupa ce papa ca sa deschid forumul. Si sta calculatorul deschis aproape toata ziua si mai dau cate un refresh sa vad ce s-a mai postat. Suntem dependente fetelor...!!!
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Exact!
inni spune:
Al meu vrea sa citesc carti sau sa ies sa ma plimb, decat sa stau cu orele pe forum. Da' io nu am chef nici de una nici de alta
...parca m-am prostit mai rau. In loc sa-mi revin....am senzatia ca ma tampesc mai tare
. Imi dau seama ca nu-i a buna dependenta asta da' nu fac nimic sa scap de ea
. Dar o sa rup eu odata si odata pisica in doua..ca nu se mai poate.
Amalia si paginutza ei