bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by inni
Voi ati vazut ca pe supereva exista un topic "insomnia" ? Ma gandeam azi-noapte ca noi am fost inspiratia..ca eu nu stiu la alte topicuri de pe DC sa se mai fi scris atata noaptea cum s-a scris la noi intr-o perioada.
Pufy...merge amenajatu' ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)[/maroon]
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
[/center]
Da, da Inni[/b], si eu m-am gandit la asta cand am vazut subiectul de acolo

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Apropo nu stiti cu ce ies petele de morcov ca la spalat nu au iesit si si-a murdarit chiar unul din body-urile mele preferate?
nici la noi n-au iesit....
voi puneti bavetica? noi nu i-am pus si s-a facut ca un purcel....am vazut ca-s unele de plastic, or fi bune?raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
inni spune:
Eu ii pun bavetele...au plastic doar pe partea care vine pe hainute..ca sa nu treaca prin ea sa se murdareasca. Pana acum n-am murdarit nimic...dar asta si pt. ca nu prea ii pica din gura (ii dau morcovul cand se scoala...si fiind infometata...il hapaie pe tot).
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Vauva spune:
Da, ii pun bavetica si din plastic total si cu plastic pe o parte dar degeaba ca trage de ele si tot ajunge ceva pe haine. Pana in ochi ii ajunge cateodata mancarea daca se agita prea tare
. E dezastru cand am terminat
.
Ramo nu i-am dat nimic ca nu a facut febra. Doar i-am pus de cateva ori ser fiziologic in nas si am incercat sa scot mucii (treaba f grea
). Mi-au zis sa-i dau multe lichide si daca ii mai rau sa ma duc cu ea la doctor. Sa speram ca asta a fost tot si ca astazi ii trece de tot ca nu am mai auzit-o stranutand.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
inni spune:
Aoleo Vauva...pai baga un filmuletz
ca sa o vad si eu.![]()
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Ileana....tu de ce n-ai aparut azi ?
Amalia si paginutza ei 

gracie spune:
ramomar, merci
fetele, ma apuca nervii. de la 21 stau cu bibe in mana si bebe nu vrea sa pape. daca nu papa, nu pot sa o scot afara...nu a mai facut niciodata greva foamei pana acum! sa fie de la vaccin?
Vauva spune:
O sa incerc Inni numa sa fie barbatu acasa sa faca el filmul.
In weekend o sa fac, daca nu o sa invete si ea bunele maniere pana atunci![]()
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gracie
ramomar, merci
fetele, ma apuca nervii. de la 21 stau cu bibe in mana si bebe nu vrea sa pape. daca nu papa, nu pot sa o scot afara...nu a mai facut niciodata greva foamei pana acum! sa fie de la vaccin?
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
Ai facut vaccinul? Cand? Cum a reactionat? ARMAND il face la 15.30. brrrr

amarantina spune:
Sa vedeti faza. Ma intorceam azi-noapte acasa. Era ora 4 si eram in taxi. La un moment dat suna telefonul soferului. O voce de femeie care turuia in continuu. Asta sta si asculta, asculta si la un moment dat nu se mai abtine si incepe sa urle: Ti-am zis sa nu mai deschizi forumul ala. Fii atenta ca acuma las clientul si vin acasa. Si daca e deschis calculatorul sa vezi ce-ti fac!
Dupa ce a inchis telefonul imi zice mie: de cand a ramas gravida nevasta-mea a luat-o razna, toata ziua sta pe un forum de discutii, unul despre copii. Si i-am zis sa nu mai citeasca prostiile alea dar parca e dependenta, nu alta!
Asa de tare m-am distrat in sinea mea, ca lui nu i-am raspuns nimic.