bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
CristinaGoji spune:
Gety- frumoasa, frumoasa papusica ai! Si ce maturizata deja pare, reflecta personalitate.
Eloise - Vladutul tau reflecta persoalitatea lui de cand s-a nascut. Are fata de om mare
Cred ca pozele cu el sunt printre cele mai vizionate de pe lista cu bucurii
Roxana - si pe mine ma doare la ...Dar inca n-am fost la controlul de 6 saptamani. Poate ajung eu si pe acolo.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
_Ralu_ spune:
simoky, eu rudele le am prin berevoiesti, daca ai auzit! e undeva intre campulung si curtea de ag! daca numele de hertoiu iti zice ceva...sau dragomir? sau sarba? astea-s rudele mele!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
simoky spune:
Ramomar 
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
GETY spune:
Sandra, ai incercat si tu cu de toate? Eu am "certat-o" pe Maria ca a stat aproape 40 sapt. in burtica, n-a grabit-o nimeni sa iasa, si s-a complicat cu canalele alea.
Iti trimit PM.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
simoky spune:
Ralukutza nu imi spun nimic numele respective…pe tatal meu il chema Georgescu si era chiar din Campulung Muscel..pacat…si nici nu mai am pe cine intreba acum![]()
![]()
…
Ma duc sa-I dau puiului sa pape ca trebuie sa ma duc pana la spital la Colentina, am niste papiloane (sau cum le-o zice..) si ma duc sa mi le cauterizez.
Va pup si vb cand ma intorc!!!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
ramomar spune:
Gety si eu vreau detalii. Nici fii-mea nu are lacrimi, desi nu a avut nici o infectie sau ceva in neregula la ochisor...
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Vauva spune:
Ramo multumim de intrebare e mult mai bine.
Azi-nopate a dormit linistita dpdv dar a dat peste ea alta pacoste. S-a constipat de la pireul de morcov, cred, ca de ieri face tot cate un kk mic si tare, aproape la fiecare masa si asa plange saracuta cand se screme
, asa ca facem pauza cu morcovul. Da tu cum te mai simti?
Apropo nu stiti cu ce ies petele de morcov ca la spalat nu au iesit si si-a murdarit chiar unul din body-urile mele preferate
?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
inni spune:
Whoaaaaaau cat ati putut scrie de azi de dim.!!!!
La mine parca au intrat orele in sac, nu mai am timp de nimic, nu stiu de ce naiba.
Dorina...exact acelasi lucru i l-am spus si eu lui Eloise despre Vladutz. 
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
Vauva, mercic de intrebare
. Ceva mai bine ma simt, doar ca ma doare putin capul, sper sa nu fie inceput de raceala.
Inceraca pe pata de morcov cu Vanish (desi mie nu mi se pare grozav) sau daca e alb body cel mai bine ar fi cu clor.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
inni spune:
Vauva...inca n-am primit MP3-iu'
. Mai astept ![]()
Voi ati vazut ca pe supereva exista un topic "insomnia" ? Ma gandeam azi-noapte ca noi am fost inspiratia..
ca eu nu stiu la alte topicuri de pe DC sa se mai fi scris atata noaptea cum s-a scris la noi intr-o perioada.
Pufy...merge amenajatu' ? ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei