bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dorina...nu mai au .
Imi pare rau.
Ar mai fi de la Hero/Humana/Milupa

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Ce flacai bucalati si imbujorati. F draguti amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, merci oricum, hai ca mai astept sa vad ce face VIO azi, daca gaseste ceva, daca nu, o sun iar pe pediatra si cer alte sortimente, ca aia e, ca nici nu stiu ce sa iau, si sa iau orbeste, mi-e frica, stiti si voi ca al meu si-asa regurgiteaza, si nu vreau sa risc.

Am rezolvat si problema cu pantalonasii de casa, am gasit in magazinul ala no name de pe metalurgiei, de unde i-am luat si Shrek-ul, cu 60 de mii bucata, si avea si marimi mai mari. Mey, dar magazinul ala geme, nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by inni

Ileana....tu de ce n-ai aparut azi ?

N-am avut chef.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Io tr sa plec pana la doctor...iar se termina capitolul si nu apuc sa deschid altul nou. Va rog pe voi sa o faceti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Sa vedeti faza. Ma intorceam azi-noapte acasa. Era ora 4 si eram in taxi. La un moment dat suna telefonul soferului. O voce de femeie care turuia in continuu. Asta sta si asculta, asculta si la un moment dat nu se mai abtine si incepe sa urle: Ti-am zis sa nu mai deschizi forumul ala. Fii atenta ca acuma las clientul si vin acasa. Si daca e deschis calculatorul sa vezi ce-ti fac!
Dupa ce a inchis telefonul imi zice mie: de cand a ramas gravida nevasta-mea a luat-o razna, toata ziua sta pe un forum de discutii, unul despre copii. Si i-am zis sa nu mai citeasca prostiile alea dar parca e dependenta, nu alta!
Asa de tare m-am distrat in sinea mea, ca lui nu i-am raspuns nimic.

Alt comentariu n-am...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Daaa..asa ma intreaba si al meu....

"- Siii..ce mai fac fetele? Adameasca ce mai face?" ...asta e singurul nick care i-a placut sa-l tina minte ..si absolut in fiecare zi ma intreaba asa.

IDEM si la noi. Adica intreaba de tine, ca stie ca esti mama lu Ami.

Noi am rezolvat problema statului pe forum. El sta pe forumul de la gsp.ro, eu pe asta. De regula ne batem pe calculator, deci va trebui sa ma investim in unul in curand. Asa cum ma intreaba Alexandru de tine, Inni, il intreb eu vesnic de unul Mishu, cu care sta el ore intregi pe mess.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata! (acum e 10 cand ma apuc de scris)

Gripo, .

Pufy, am vazut in Carrefour un balansoar de la Primii Pasii la 2mil, arata fff bine.
P.S. Are Nicolas niste obrajori si picioruse, sa-l musti nu alta!!!

Gety, ma bucur ca ati trecut de hopul cel mare. Te rog mult trimite-mi PM cu detalii despre interventie si anestezie (mai ales), cred ca nici noi nu suntem departe de ea .

Gargaritza mea mananca la 4ore de vreo 5 zile doar (ultima masa la 22-23 si somnic pana la 4-5) dar trecerea asta de la interval de 3ore fix a facut-o prin greva foamei cam o sapt....ajungea sa pape si la 6ore ca nu avea chef .

Ralu, a mea se tine de bluzita mereu .

Lilina, .

Alexxia, felicitari pt Ruty!

Am fost la Z si am luat o gramada de lucrusoare . Au fost reduceri 8, 9 si 10jan. Urmatoarele in iulie...

Fac pauza de plimbat copil afara si ma intorc si citesc/raspund mai departe....

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

sandra, de unde iau si eu o caciultza ca asta? ma intereseaza modelul, nu neaparat sa fie identica. m-ar scapa de multe chinuri cu alexia cand punem caciultza.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Ini asa incerc sa fac cu Luca, dar mi se rupe sufletul cand vad cat de mult si de tare poate sa planga. La un moment dat se invineteste si se ineaca si il iau in brate sa-l linistesc. Si pe deasupra cred ca incep sa-i iasa dintisorii. In cap trecut am intrebat cum se manifesta copilasii cand le ies dintisorii dar nu mia- raspuns nimeni

Am vazut pozele cu toti bebeii si sunt superbi!!!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput