bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ANDRA, VLADUTZ sigur o sa fie un om deosebit in viatza, se citeste in ochii lui, are "ceva" care-mi spune mie asta.

GETY, multumim frumos.

LEXY, lasa ca stau eu de vorba cu fi-miu, sa vorbeasca cu MARIUCA, ce, ta-su nu ma place asa cum sunt, elefantzel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

BUCURII DE 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ramomar, eu o sa prefer Selgros, de nevoie, ca-l face aproape de noi. La Metro imi trebuie 2 mijloace de transport sa ajung.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daca nu a luat in greutate de 1 luna jumate nu stiu ce sa zic, pediatra ta ce ti-a recomandat???
Eu sper ca David a luat bine luna asta, il cantaresc pe 21 la vaccin. Atata vreme cat nu plange intre mese si sta 2 ore nemancat, e vioi, se joaca, inseamna ca asa papa el mai putin, dar fiecare copil este diferit.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

LA MULTI ANI RADU,ERIK, ERIC, IOANA, DRAGOS-ANDREI!!!!
Ralukutza multumesc mult pentru informatii…ce coincidenta cu Campulung Muscel. Si tatal meu (dumnezeu sa-l ierte, a murit acum 2 ani) era tot din Campulung…poate cum ai spus tu om fi toate trei neamuri...
Roxana la noi totul decurge normal la capitolul …Pe mine nu m-a durut mai deloc, dar fiecare cu organismul sau, ce sa zic..
Eloise uitasem de voi…chiar ma intrebam de ce nu vad poze de la botez! Mie mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand l-am nascut si in plus vreau sa termin odata cu botezul ca sa pot scoate si eu copilul in oras fara sa ma intrebe lumea:”Banuiesc ca e botezat nu? Daca ati iesit cu el afara…” si cand zic “Nu, nu l-am botezat inca.” Si incep( vb de vecine ori babe de prin parc): ca nu e bine, ca sa nu carecumva sa te prinda noaptea cu copilul afara nebotezat, ca se intampla nu stiu ce nenorocre si etc…faze de genul asta de simt ca innebunesc!!!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy am vazut o papusica tare frumoasa, zambareata si imbracata frumos. -ici

Gracie ai o fetita minunata, dar si mamica e frumoasa rau

eloise, vazut Valdut cu o priire foarte patrunzatoare si cu acelasi perisor negru

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Fetelor, noi ne incadram in legea din 2006 pana cand implinesc copiii 2 ani. Chiar daca legea s-a schimbat de la 01.01.2007, este valabila pt mamicile care au nascut anul asta. Deci, vom lua in continuare 800RON indemnizatie si 24RON alocatie.

putzuruca, nu- asa! cine ti-a zis tie ca asa se aplica? sunt curioasa daca ti-a zis cineva avizat! desi legea se aplica incepand cu 1.01.2007, se aplica pt TOTI COPIII DE PANA LA 2 ANI! indiferent de data nasterii (2006 sau 2007). stiu sigur asta!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by gracie

Lakioana, superba fetita!!! Sa-ti traiasca!

www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace

Multumesc frumos...Pupici!!!

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Raluca explica-mi si mie, te rog, cum a procedat sotul tau ca sa primeasca stimulentul???

Eu ma chinui de dimineata sa pun niste povesti frumoase pe mail-ul comun si nu vrea sa le ataseze. A primit fi-miu 4 cd-uri cu povesti si vreau sa vi le trimit si voua. Sper sa reusesc.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

avem si noi 3 pozici noi incepand de aici.
Sa vad daca nu mi-am iesit din mana.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput