bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
lakioana spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Lakioana, vezi ca sunt fete care se plang ca bebeii lor sunt in greva foamei desi beau lapte praf. Sa nu patesti ca ii scoti tzatzica si constati ca si lapte praf papa tot putin. Am citit un caz asemanator pe femina intim (alaptatul Help line)! Au si bebeii perioade si perioade.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Multumesc pt. sfaturi...
Noi suntem in situatia asta de la 2 luni jumate...tot asa face.,..
Si cel mai important...nu a mai luat in greutate!!!
Am tot vrut sa ii dam lapte praf inca de atunci...insa ceva m-a tot facut sa renunt...
Acum parca nu mai pot...Saraca...urla de foame si cand vede tzitzi deschide guritza larg si scoate sunete de nerabdare. Cand ia tzitzi in gura...isi da ochii peste cap de placere...dar...nu vine laptic pt. mult timp...si atunci...plange...
Ce sa mai fac?
Am spus cu sotul sa nu o mai infometam. Ne e mila de ea.
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
alexxia spune:
Neata mamici de bucurii,

RADU,ERIK, ERIC, IOANA, DRAGOS-ANDREI

mexxa si eu o banuiesc pe Thea de un dintisor ( ca tare mai saliveaza si e maraita ). Daca gingia este umflata , dintisor e. Poti incerca sa-l dai cu putin Calgel
Roxana01 unde ti-ai facut abonament la aerobic si cu cat ca si eu sunt interesata
eloise si noi avem lenjerie de pat de la TCM
si tot pe albastru ca nu mai aveau pe roz
Noi am avut o noapte linistita ( Thea a cerut mancare abia la 7:00 ) in schimb eu am ceva probleme cu datul jos din pat. Ma simt atat de obosita si parca se invarte totul cu mine.Nu stiu ce o fi ca mie mi se pare ca dorm destul.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
eloise spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Andra si eu sunt de acord cu tine (referitor la marsupiu).Nu ne mai pui poze noi cu frezalici mic?
Ioanade
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
BA MAI PUN
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
GETY spune:
Offf, lakioana, si eu am avut probleme cu lapticul pe la o luna jumate de plangea fii-mea de foame si eu nu intelegeam. Ca san ii dadeam, doar. Pe mine m-a ajutat vreo 2 l de ceai pe zi odihna mai multa atunci, si mancare la timp si multe lichide. Nu-i insa o regula generala. Vezi ce mai spun si celelalte mamici.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by putzurucaEloise, pana la sf anului ne intelegem si noi
. Lenjeria aia este in leganutzul lui Armand
.
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
HI,HI,HI
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabela, tu, fara laptic? Nu prea cred sa ramai prea repede. Eu i-am dat Mariei sa mananca pe la 7 ca la 6, cand se trezeste de obicei, ori n-am auzit-o, ori a dormit ea bustean.
Nuuuu, ai inteles gresit... spuneam ca nu am stors mai nimic dar lapte era, pur si simplu nu iesea la stors...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
lakioana spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Eu zic sa nu te grabesti cu laptele praf, si David mananca 70 ml la o masa, uneori si mai putin, cand plec de acasa ii las biberon si de fiecare data a mancat mai putin de 70 ml.
Eu nu ma stresez cu cantarul, il cantaresc lunar la pediatra si a luat per total bine in greutate.
Cu storsul sanilor am patit-o si eu, nu mancase David de 3 ore si m-am pus sa-mi storc sanii, cand colo din stangul nu a curs deloc, din dreptul am scos cam 30 ml, am intrat in panica ca nu mai am lapte, eram disperata, apoi l-am pus pe David la san si a venit laptele, a papat 15 min din ambii sani si tot mai curgea.
Cam la 2 ore papa si David si cred ca multi copii de pe aici, nu cred ca trebuie sa te temi de asta, eu stiu o fetita care papa san la 2 ore desi mananca si mancare si are 6 luni.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
[/quote]
Dar bebe tau ia in greutate? Ca a mea...a spus si pediatra ca e cam mult 1 luna jumate sa stagneze...Si ea si-a pus probleme...desi este mai mult decat pro alaptat.
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
anangel_lexi spune:
Era sa uit:
inni, deci am avut dreptate ieri cand am zis ca golesti rafturile la Z! ![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
ramomar spune:
Salutare,
Gety, legat de preturile de la Metro sau Selgros e o problema destul de delicata in sensul ca uneori gasesti produse la preturi mai bune la Metro, alteori la Selgros, dar e o diferenta destul de mica. Eu una prefer Metro, poate si pentru ca facem multe cumparaturi cu baxul.
lakioana, dupa cum ti-am mai scris mai demult si Patri face figuri la supt de multe ori, in sensul ca suge 4-5 min (dar asta se intampla o data/ zi, pt ca apoi recupereaza), dar la tine daca Reby plange dupa san mai mult ca sigur ca nu se satura.
pupici
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)