bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by mexxa
Mama a zis ca mie mi-a iesit primu dinte la 3 luni...deci nu este exclus...
Nush ce sa zic..fetele da'ti o parere....va rogg[/blue][/b][/font=Comic Sans MS]

Andreea, eu am inteles ca aparitia primului dintisor are legatura cu varsta la care i-a aparut mamei primul dintisor....deci s-ar potrivi la voi!
Anei primul dintisor i-a aparut la 10 luni, dar mie nu stiu cand mi-a aparut, mama nu si-a notat si nu mai stie de acum 30 de ani! Dar....si Ana a fost cu balute multe multe inca de pe la patru luni de tot ziceam ca o sa ii dea dintii....dar n-a fost asa.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, daca zici ca si tu ai fost asa precoce... Mi-a placut replica sotului... Si fata mica a sora-mii s-a nascut cu un dintisor. Aici la mostenit pe taica-su...
Pufymic, am scris mai in urma ce-m facut la dr. A plans taaaareeee.... Dar dr. a zis ca evolueaza bine.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by gracie

mexxa, ma faci sa rosesc! merci frumos
simoky, te anunt ca eu raman ultima garantat, ca pana se aduna toata familia sotzului, adica 5 frati+mama, la Ierusalim, sigur mai trec cel putin trei luni! ma doare mintea! eu as boteza-o la bisericuta din cartier ca tot casa domnului e si asta dar nu ma inteleg cu nebunii! o sa ajung sa botez fata la 1 an...www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace

Sor-mea a fost botezata la 9 luni, pt ca ai mei erau extrem de ocupati si nu aveau nici un weekend liber pe vremea aia...va dati seama, il tragea pe popa de barba...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Mirabela, tu, fara laptic? Nu prea cred sa ramai prea repede. Eu i-am dat Mariei sa mananca pe la 7 ca la 6, cand se trezeste de obicei, ori n-am auzit-o, ori a dormit ea bustean.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, tu ce mai faci?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by gripo

LEXI, , si de la RADUCU pentru MARIUCA frumoasa foc. Poate azi, fiind ziua lui, si face cinste cu un bibe, mananca si ei mai mult.

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

De unde, fii-mea cred ca stie ca azi e ziua lui Raducu si a hotarat sa se faca frumoasa si sa faca silueta: mi-a zis Cristi ca n-a papat decat in jur de 100 ml
Marina, multumesc pt. PM!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by Roxana01
Fetelor, o intrebare jenanta, dar zau ca daca voua nu v-o pot pune, nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc: cele care ati nascut natural, cum stati la capitolul ? Ca pe mine zici ca ma dezvirgineaza de fiecare data cand o facem. Ma doare foarte tare si zici ca sunt infinit mai mica decat inainte. E normal? au trecut 4 luni...

Roxana, dupa 4 luni nu cred ca e din cauza epiziotomiei, probabil ca pana acum s-a vindecat binisor. Mai curand poate fi o carenta de estrogen care produce lubrifiere insuficienta. Am patit-o si eu. La controlul de 6 saptamani mi-a zis doctorita(chiar fara s-o fi intrebat eu ceva) ca exista o atrofie locala ce va disparea ODATA CU DIVERSIFICAREA(eu vreau sa diversific la 6 luni)...pentru ca deficitul de estrogen e intretinut de alaptare. Si tu alaptezi, nu?
De ajutor ar fi o creme pt aplicatii locale cu estrogen (dar nu stiu cat de ok e in alaptare) si/sau lubrifianti

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

Am venit de la dr., acum e bine, dar a plans Mariuca mea, de o auzeam eu de dupa usa. Acum doarme. Mi-a zis dr. ca daca mai curge din ochi sa revin peste vreo 3 zile. Sper ca am scapat.
Maine merg la dr. de familie sa-mi iau laptele praf pe reteta. Nu stiu cum se procedeaza, ca pana acum nu am luat si daca nu te duci cand trebuie, il pierzi. Mai ia cineva lapte praf cu reteta de la dr. de familie?
Nu mi-a facut si mie nimeni comparatie intre preturile de la Metro si Selgros

Reteta o iei de la MF dar laptele praf il iei de la piramida unde ti-ai depus pt. alocatie, undeva in stanga jos. Se da dupa 15 ale lunii si prima data iti trebuie buletin si reteta, programul este pana la 1.30 parca.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Mirabela, multumesc!
Macar e bun de ceva? Mi s-a spus ca ari fi bunisor, ca dupa ce nu o mai alaptez, o sa-mi fie de folos.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Anangel, da, are pt. cine se face frumoasa Maria ta. De fapt eu l-am admirat pe Raducu din pozele cu "Primul craciun".

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput