bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pe cutia de la port bebeul meu, pana la 4 luni inclusiv, imi arata o pozitie in care ea sta cumva culcata, deci nu tontoroi, cu capul in sus. Dar nu sta Maria asa, da din maini si picioare.
Bebelina mea la 3 luni da din maini si picioare, se ridica cu piciorele in sus si cu o parte din fundulet, gagaie in loc de gangurit si da cu mana peste jucarii. Inca nu le apuca. Apuca in scimb degete si le strange. Asta-i bilantul nostru la 3 luni incheiate. Cu greutatea nu-s prea multumita.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa e posibil sa-i iasa dintisori daca zici ca si tie ti-a iesit asa repede.....chestiile astea sunt de regula ereditare.La sotul tau cand i-a iesit primul dinte?(intreaba-l dc isi aminteste)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Andra...acum mi-am revenit. Stiu despre ce lenjerie vorbesti. Eeeeeeeeeeee...acum sa ma laud. Lenjeria aia am facut-o eu cu manutele mele cand eram insarcinata. Daca ai sti cu cat drag am facut-o!!! Uite aici

Foarte draguta lenjeria si foarte harnicutza mamica, dar eu despre ASTA ziceam ca e de la TCM

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Mexxa e posibil sa-i iasa dintisori daca zici ca si tie ti-a iesit asa repede.....chestiile astea sunt de regula ereditare.La sotul tau cand i-a iesit primul dinte?(intreaba-l dc isi aminteste)

Pupici!

A zis ca el se stie cu toti dintii o data...

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Andra de unde cumperi tu lenjeriile astea frumoase..am vazut in pozele tale..da si mie un PM sau mess cu locatii..pret..ca io nu gasesc pe nicaieri...te rog cand ai timp

mamica de ingeras luptator
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by mexxa

quote:
Originally posted by pufymic

Pupici!

A zis ca el se stie cu toti dintii o data...

Andreea mamica de ingeras luptator
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eloise, pana la sf anului ne intelegem si noi . Lenjeria aia este in leganutzul lui Armand .

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, , si de la RADUCU pentru MARIUCA frumoasa foc. Poate azi, fiind ziua lui, si face cinste cu un bibe, mananca si ei mai mult.

Multumim, GETY, PUTZURUCA de la noi pentru fetitze frumoase foc. GETY, daca nu-mi ziceai tu nici nu vedeam. Merci, merci, si tu la fel, la cat mai multe postari.

Fi-miu a invatat ca se poate ridica in funduletz sprijinindu-se de coate. Mey, fetelor, nu stiu unde vrea flacaul asta al meu sa ajunga, dar sigur vrea sa plece cat mai repede. Sta culcat pe spate si se sprijina in coate ca sa se ridice. A, si si daca scot limba la el, o scoate si el, si radeeeeeeee....

Asta e clar o perioada specifica, vad ca si al meu e in greva iar, si ma oftic rau. Dar daca il fortez, vomita exact cantitatea cu care l-am fortat, asa ca ma las pagubasa, oricum, saptamana viitoare ajung la pediatru si vad ce zice, poate o fi normal, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lakioana

Am o intrebare la fetele care dau lapte praf la bebei: ce tip de lapte praf este mai bun...din cate stiti sau v-au spus pediatri vostri?Si stiti de ce? Pentru ca fata mea face iar fitze la tzatza...dar nu oricum...papa iar 3-4 minute...si dupa aceea ori incepe sa planga, ori sa se intoarca si sa vorbeasca cu peretii sau jucariile. Si e clar ca nu se satura pentru ca peste o jumate de ora sau o ora maxim...tzipa iar dupa papa. Si din nou asa. Pana m-am prins eu care e chestia. Nu mai curge lapte decat foarte putin. Am si cantarit-o...si am vazut ca la cea mai importanta masa a zilei, cand am reusit sa o conving sa pape din ambii sani...ea a mancat...70. Ce ziceti de asta. Dupa aceea am incercat sa storc sanii exact dupa ce ea a mancat...pentru ca ...mi-am spus eu...ea stimulase glanda de producere a laptelui si ar trebui sa mai curga inca. Da de unde? N-a mai curs decat doi stropi. Ma miram eu de ce vrea ea sa pape din 2 in doua ore...

Deci ce spuneti...care este cel mai complet lapte praf , si mai ales care sa nu produca dureri de burtica sau constipatie, ca si cu asta avem probleme? Pentru ca vreau sa incep sa ii dau si lapte praf...mai ales ca luna trecuta fata nu a luat decat 450 de grame...iar luna aceasta...in conditiile in care mai sunt cateva zile pana la treminarea ei...nu a luat decat 200. Si in ultima saptamana NIMIC

Eu zic sa nu te grabesti cu laptele praf, si David mananca 70 ml la o masa, uneori si mai putin, cand plec de acasa ii las biberon si de fiecare data a mancat mai putin de 70 ml.
Eu nu ma stresez cu cantarul, il cantaresc lunar la pediatra si a luat per total bine in greutate.
Cu storsul sanilor am patit-o si eu, nu mancase David de 3 ore si m-am pus sa-mi storc sanii, cand colo din stangul nu a curs deloc, din dreptul am scos cam 30 ml, am intrat in panica ca nu mai am lapte, eram disperata, apoi l-am pus pe David la san si a venit laptele, a papat 15 min din ambii sani si tot mai curgea.
Cam la 2 ore papa si David si cred ca multi copii de pe aici, nu cred ca trebuie sa te temi de asta, eu stiu o fetita care papa san la 2 ore desi mananca si mancare si are 6 luni.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by simoky

Fetele care ati botezat copii (adica toate fetele ca noi am ramas ultimii!!!) Noi avem botezul sambata pe 13…poate reusiti sa-mi raspundeti si mie…
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)

Simona n-ati ramas ultimii, mai suntem si noi, o sa facem botezul dupa jumatatea lui februarie, ca atunci e disponibila soacra De fapt cred ca mai e si Silvia care-l asteapta pe tati...noi 2 am ramas cu bebei inca nebotezati

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput