bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Ei, acum s-au facut 1001. Dar scria 1000, cand ti-am scris urarea.
Itzy, ori am eu ceva la ochi, ori mi se pare ca fetitzele noastre seamana cu taticii. Si a ta mi se pare ca seamana cu taticul ei. Si a Sandrei are ochii lui taica-su, numai fetita Ralukutzei parca seamana mai mult cu mamica decat cu taticu'.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani bebelusilor care implinesc azi un numar de luni, dar mai ales lui Radu Andrei caruia Maria ii trimite un
dulce!

Ralu, ti-am lasat mesaj pe mess.
Gripo, iti scriu imediat un PM.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
GETY spune:
Avem bebelusi de 4 luni azi: O fetita si trei baietei. IOANA, ERIC, RADU ANDREI, DRAGOS ANDREI, ERIK, LA MULTI ANI! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eloise, stii ca este o vorba: "acum sa nu dai cu rosii in mine". Si eu am fost cu port bebeul si cu Maria in el pe la servici cu acte si m-au certat 2 asistente odata cand m-au vazut. Ca-i prea mica. Si nu mi-au zis-o cu rautate.
Nu stiu...am tot auzit ca e controversat marsupiul. Eu personal nu cred ca e daunator sa plimbi copilul 1 ora pe zi, la varsta de 3 luni, in el. Altfel cred ca ar fi interzis macar in unele tzari ale lumii (cum sunt de plida premergatoarele) si ar fi articole despre pericolul de a purta copiii asa...
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
GETY spune:
Mexxa, nu-i devreme pt. dintisor? Te-ai uitat in gurita. Sa nu-l nemultumeasca altceva.
Eu am robot Ovatio 2 de la Moulinex. Sper sa ma descurc cu el cu mancarea pt. bebelina. Asa, la bucatarie, e f. bun, ii dau nota buna.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Am uitat sa va spun ca aseara am vazut pe un canal finlandez documentarul "The childrens of the decree"(cred ca stiti despre ce vorbesc). M-a impresionat pana la lacrimi ...
Am vazut documentarul, a fost si la noi pe un post TV. Este foarte bine facut, foarte impresionant. De spre "Decretzei" copiii rezultati in urma decretului prin care Ceausescu interzicea avorturile.
Andra si
puiul meu creste...
pozele noastre
mexxa spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, nu-i devreme pt. dintisor? Te-ai uitat in gurita. Sa nu-l nemultumeasca altceva.
Eu am robot Ovatio 2 de la Moulinex. Sper sa ma descurc cu el cu mancarea pt. bebelina. Asa, la bucatarie, e f. bun, ii dau nota buna.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sincer nu stiu...gingia este umflata..alba...in rest gurita este curata...face baliute si sta continuu cu mana in gura...alt ceva nu vad..
Sincer nu inteleg plansu asta...mai mult urla..deci este k si cum l-ar durea ceva..

Mama a zis ca mie mi-a iesit primu dinte la 3 luni...deci nu este exclus...
Nush ce sa zic..fetele da'ti o parere....va rogg

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
eloise spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Eloise, te rog spune-mi si mie cum este cu fontanela anterioara: unde trebuie sa ma uit, si ce ar trebui sa simt la atingere. Daca pun mana in "moalele capului" la Dudu simt un fel de adancitura. La noi vine pediatra lunar si ne verifica fontanela (iar in primele luni chiar zicea ca ar fi cam mare), ne ajusteaza doza de Vigantol; este posibil sa apara modificari bruste in decursul unei luni? Sper ca nu!
Eu la Vladut simt o mica adancitura situata la o distanta de aproximativ 2 degete de unde incepe perisorul (pe frunte). Nu cred ca modificarile pot fi chiar bruste. Si la noi o verifica lunar, si pediatra si med de fam, iar pana acum n-a comentat decat dr de familie, la ultima vizita a zis in treacat, intrebata de mine, ca fontanela e un pic mai mica. Noi ii dadeam 3 pic de Vigantol, acum pana ajung la pediatra nu-i mai dau deloc
Andra si
puiul meu creste...
pozele noastre
pufymic spune:
Lexi FELICITARI!(eu cred ca am pierdut faza cu testul tau....). Despre ce post e vorba?(PM)Iti tin pumnii in continuare!
Dori scuze daca m-ai mai intrebat si nu ti-am raspuns, dar nu am vazut intrebarea...
.Pai sincera sa fiu nu am cronometrat cat timp il tin in fundic....de regula il pun asa doar pentru poze, si doar supravegheat ca dc se satura de pozitie se arciueste sprijinindu-se in cap si calcaie si se lasa in jos(aluneca)![]()
Andra si eu sunt de acord cu tine (referitor la marsupiu).Nu ne mai pui poze noi cu frezalici mic?![]()

Gety ati fost la dr?
Pupiic!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
putzuruca spune:
Buna dimineatza si de la noi,
LA MULTI ANI!!!Bucuriilor nascute intr-o zi de 11.
Roxi, am avut prima data jena apoi a fost ok.
Dori, ai fost mortala cu orgasmele alea...![]()
Itzy, am vazut papusica zambareata. Si Deea este la fel. In ultimul timp tati zice ca mai mult creste cu zambete, ca papica nu prea mai vrea.
Ca tot veni vorba de papica, Deea e in greva foamei. A mancat de ieri dimineata de la 7.30 si pana azi la 7 inclusiv, 710 ml. Si aia chinuiti. Parca mananca paie. Mai mult pupa tetina decat trage si cred ca mai mult inghite ce-i curge din tetina ca dureaza si 20 min masa. Are o singura masa de 130 ml si restul de 100 sau chiar 90. Maine o cantaresc si sunt tare curioasa daca a luat in greutate la felul cum a mancat saptamana asta.
Fetelor, noi ne incadram in legea din 2006 pana cand implinesc copiii 2 ani. Chiar daca legea s-a schimbat de la 01.01.2007, este valabila pt mamicile care au nascut anul asta. Deci, vom lua in continuare 800RON indemnizatie si 24RON alocatie.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA