bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana01 spune:
LA MULTI ANI, FETELOR!!!!!!!!! 
un an nou cel putin la fel de plin de impliniri si fericire ca cel ce a trecut! Nu v-am mai vizitat de anul trecut, inainte de Craciun, asa ca vin si eu cu urarile mele tarzii.
Nu-mi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta inca nu stiam ca sunt insarcinata si imi plangeam soarta, incercand sa gasesc un doctor care sa ma ajute, sa descopere care este problema. Si acum am un cocutz absolut splendid, cu care ma inteleg pe zi ce trece mai bine, o zambareatza care in fiecare dimineata, cand se trezeste, pe la 7.30, imi da cel mai frumos zambet. Rade cu toata fata, i se lumineaza ochisorii cand ma vede. Si toata ziua este o bucurie sa-i fiu alaturi. dar sa nu mai aberez, ca sunt sentimente pe care fiecare dintre voi le experimenteaza.
Lucuri concrete: acum o sapatamana mi-am facut abonament la AEROBIC!!!!!!!! Eram foarte fericita, mai ales ca streching-ul mi-a facut foarte bine si nu a fost chiar dezastru nici la exercitii. dar, imediat, m-am imbolnavit. Febra 38,8, dureri de gat, tuse si toate cele. De vinerea trecuta sunt pe tratament cu Oscilococcinum, Homeogene, Eferalgan, sirop de tuse. Absolut nici o ameliorare, asa ca m-am hotarat azi sa ma duc la doctor. Nici Cocu nu a fost prea bine, de fapt de la ea cred ca am luat raceala. Dar ei i-a trecut mai repede. Cel mai frustrant este ca, eu, care o pupam de sute de ori pe zi, acum nu am mai pupat-o de o saptamana. Stau numai cu masca in casa si m-am cam saturat.
M-as duce la Mall ca am auzit ca sunt reduceri, dar, cum bantuie gripa, mi-e frica s-o scot pe asta mica in aglomeratie.
Fetelor, o intrebare jenanta, dar zau ca daca voua nu v-o pot pune, nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc: cele care ati nascut natural, cum stati la capitolul
? Ca pe mine zici ca ma dezvirgineaza de fiecare data cand o facem. Ma doare foarte tare si zici ca sunt infinit mai mica decat inainte. E normal? au trecut 4 luni...
va pup, ca s-a trezit cocutza si ma cheama.
Roxana, mama de Daria (06.09.06)
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
Roxana & cocutzel Daria
mexxa spune:
Eu morcovul i l-am dat fiert facut la blender...
Si noi am papat piure de mere...si 60ml lapte...

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
pufymic spune:
Buna dimineata bucurii!
bucuriilor nascute intr-o zi de 11!

Roxana bine ai revenit!Multa sanatate si sa te faci bine repede!Cat despre problema ta....nu stiu....nu ti-a cusut oare prea mult din perineu?Ati incercat cu lubrifiant?
Itzy si eu am vazut pozele voastre(cele de la Craciun) dar tot m-am mai uitat o tura la ele
ca e tare scumpa pitica ta!
Edit: Adriana pai daca vrei sa ii dai suc de morcov atunci il bagi la storcator, daca vrei piure il fierbi si-l pasezi(la blender)....eu ii dadeam lui Alesio ambele variante...
Noi am avut o noapte buna, aseara i-am facut pentru prima data baie in vana mare....abia am reusit cu pestiucul mic si miscaret ca atata s-a miscat de am si crezut ca-l scap de vreo 2 ori
...
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
Fetelor, o intrebare jenanta, dar zau ca daca voua nu v-o pot pune, nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc: cele care ati nascut natural, cum stati la capitolul? Ca pe mine zici ca ma dezvirgineaza de fiecare data cand o facem. Ma doare foarte tare si zici ca sunt infinit mai mica decat inainte. E normal? au trecut 4 luni...
VALEU, Roxana, m-ai speriat. Noi inca nu am inceput fiindca cum am terminat cele 6 saptamani a inceput postul....iar de la Craciun incoace nu am avut conditii....cu doua fete cucuiete tot timpul acasa....In plus am fost si racita rau de tot, 12 zile m-a tinut, am crezut ca o sa mor...Acu, de 2 zile mi mult mai bine, Ana la gradi...si planuiam niste
Dar mi-ai bagat cuiul....Data trecuta, ne-am apucat dupa 6 saptamani si a fost absolut ok! Nici o durere, nik. Acum ....am prospectat eu terenul si parca am o jena la perineu.... Om vedea, alta solutie nu vad! Sper ca nu m-a cusut mai mult decat era cazul Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Laliq de fapt sunt, dupa cum am inteles eu, 6 mil. pt crestere copil pana la 2 ani si 2 mil. alocatie pt. bebe (tot pana la 2 ani). deci 6+2 = 8.
Ralucutza, la noi la Primarie pt. aia 1.950.000 si 240.ooo rol (Mariei ii da pt. nov+dec. apoi gata), eu am dat copii dupa buletine, certif. casatorie, certif nastere Maria si o hartie am completat-o care mi-au dat-o ei acolo.
Laliq, eu ca sa mi-i vireze in cont, am lasat extras de cont in original dat de banca. Sa nu mai pandesc postarita.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Eu am primit alocatia pentru octombrie si noiembrie de la posta, pe 27 decembrie. Pe talon scria 22, dar postasul l-a adus pe 27 adica ultima zi in care mai poate fi ridicata alocatia de la posta. Dupa aia se depune nu stiu pe unde naibii si tre sa faci cerere pentru reordonantare. In fine, pentru CIC am depus dosarul acum cateva zile, eu terminand concediul de lauzie pe 1 ianuarie. Am inteles ca banii vor veni la mijlocul lui martie. Deci februarie supravietuim cum om putea ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gripo spune:
ROXANA, eu am avut o jena de cateva ori, dar nu stiu cum m-a cusut aia, ca am niste orgasme de mama-mama, la mine a cusut fffff bine.![]()

GETY spune:
Am venit de la dr., acum e bine, dar a plans Mariuca mea, de o auzeam eu de dupa usa. Acum doarme. Mi-a zis dr. ca daca mai curge din ochi sa revin peste vreo 3 zile. Sper ca am scapat.
Maine merg la dr. de familie sa-mi iau laptele praf pe reteta. Nu stiu cum se procedeaza, ca pana acum nu am luat si daca nu te duci cand trebuie, il pierzi. Mai ia cineva lapte praf cu reteta de la dr. de familie?
Nu mi-a facut si mie nimeni comparatie intre preturile de la Metro si Selgros ![]()
![]()
![]()
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gripo spune:
Multumim de urari GRACIE, MEXXA, PUFY, ADRIANA!
PUFY, te mai intreb o data si in capitolul asta: cate ore sau minute tii pitixul in funduletz, sprijint de pernuta? ca l-am vazut in poza aia.
GETY spune:
Gripo, ai implinit 1000 de mesaje! La cat mai multe!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA