bucurii de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
_Ralu_ spune:
itzy, pe craciunitza am vazut-o data trecuta! iar restul le-am vizionat! rochita roz e mortala! de unde si how much? dar salopeta rosie e culmea culmilor! imi place asa de mult! de cand o ochesc! avem si noi una aproape identica dar e un maro! f frumos maro e drept. dar aia rosie e prea misto! de unde ati luat-o? si cat ati dat pe ea?
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
itzy-bitzy spune:
stai asa ca citeam ...
da nu mai stiam daca le-am pus pe cele de la craciun...
ca si astea recente sunt de la revelion unele...
Salopeta rosie e din velure si e de la Z am primit-o de la o prietena.
Rochita roz e la fel din velure cu bluzita maro cu niste paiete si manecutele crete, si un puloveras tot maro cu putin roz si dres roz cu floricele maro. Rochita e cu elastic dedesubt-jos adic e ca un gogosar mic
I le-a luat sotul de mos craciun tot de la Z . Toata au fost 2 mil 300. Am innebunit cand am auzit...dar mi-a zis ca deh e primul craciun si merita papusica lui...cum sa nu ii ia
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alessia80 spune:
BUHUHUUUUUUUUU
De la 2 stau si ma uit la fii-miu cum doarme...
M-as duce sa ma
da' mai are 1 ora pana se trezeste
gracie spune:
Neatza, fetele!
Haideti la o cafea fierbinte
mama pleaca acasa la ea pana luni si am cam bagat-o pe maneca...ca ea statea vreo 5 ore cu bebe afara. Sper sa fie cuminte Cipic si sa ma lase sa intru pe forum...am cam devenit dependenta!
Va pup!
gripo spune:
NEATZA!
Si eu la cafea GRACIE, o facei buuuuunaaaaa.
ITZY, frumoasa foc papusa
. Eu cand va aud cum le imbracati pe fetite....la baietzei nu e kiar asa.![]()
azi face puiul meu 4 LUNI, LA MULTI ANI IUBITUL MAMII!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
LA MULTI ANI ERIK, ERIC, IOANA, DRAGOS-ANDREI, MULTA SANATATE SI NOROC!
mexxa spune:
Buna dimineata fetelor...Gracie multumesc de cafea..am nevoie...
aa si multam de aprecieri.
OFF eu nu mai pot..azi-noapte am zis ca demisionez din meseria de mama
niciodata pana acum nu m-am enervat...da acum a intrecut masura....a plans aproape toata noaptea...cred ca ii acusi apare un dintisor, ca alta explicatie nu am pentru urletele de azi-noapte...am dormit 2 ore...in rest am stat cu el in brate...
merg sa fac o cafea mare si revin.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mexxa spune:

RADU,ERIK, ERIC, IOANA, DRAGOS-ANDREI sa creseti mari si frumosi.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani sarbatoritilor de azi! Multa sanatate si sa va bucurati parintii ca si pana acum!
Noi raportam: am papat la ora 9 (inainte de laptic) 10ml suculet mar + 2 guri suculet portocala (care sa ne ajute la kk!) E drept ca tot s-a mai strambat, dar pt ca ii era foame nu a comentat prea mult.
Am mai intrebat o data: imi puteti recomanda un storcator bun? Avem pana acum 1 vot pt Bosch. Acum folosesc unul care nu separa prea bine sucul de pulpa, asa incat il trec si prin tifon. In plus, nu stiu cum voi face cand introduc morcovelul: se da tot la storcator, sau pe razatoare, sau la blender?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">si filmuletze haioase