bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Eloise este un scumpic Vladutz cu perisorul lui…cred ca toata ziua stai cu peria in parul lui!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Simoky, da-le peste nas, nu le lasa prea mult spatiu sa comenteze. Nu-i treaba lor.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lakioana, ai cantar electronic? Daca da, atunci incearca sa o cantaresti inainte si dupa supt timp de 24 de ore. Numai asa poti sa iti dai seama cat papa. Daca o cantaresti doar o data, de doua ori nu e relevant. Dar ai grija sa o cantaresti ca lumea (adica in aceleasi conditii...inainte si dupa).
Daca intr-adevar papa prea putin (aici am vazut bebici care papa 500 ml/zi, deci si asta e relativ), incearca sa cresti cantitatea de laptic. Pune-o pe bebita la san la o ora! Iti spun ce am vazut si eu ca se recomanda pe alte forumuri speciale pentru alaptat. Daca nu vrei sa intri pe femina intim, macar trimite-i un PM lui Sheannamp, e medic, are doi gemeni nascuti cu trei luni iante de termen, pe care ii alapteaza exclusiv de 6 luni. A ajutat multe mamici in situatia ta.
Tin pumnii!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Maria mea mai doarme saracuta! Astept sa se trezeasca sa-i dau papa, ca are 5 ore de cand n-a mancat.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

LA MULTI ANI PENTRU BUCURIILE NASCUTE INTR-O ZI DE 11!

Mey, nici noi nu ne-am botezat inca!In 24 martie avem botezul cand venim acasa in RO. Asa ca nu sunteti singurele!

Oare ce mai face Katja? Ca nu ne-a mai vizitat demult? Si Floricika?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Fetelor, noi ne incadram in legea din 2006 pana cand implinesc copiii 2 ani. Chiar daca legea s-a schimbat de la 01.01.2007, este valabila pt mamicile care au nascut anul asta. Deci, vom lua in continuare 800RON indemnizatie si 24RON alocatie.

putzuruca, nu- asa! cine ti-a zis tie ca asa se aplica? sunt curioasa daca ti-a zis cineva avizat! desi legea se aplica incepand cu 1.01.2007, se aplica pt TOTI COPIII DE PANA LA 2 ANI! indiferent de data nasterii (2006 sau 2007). stiu sigur asta!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Ralu, nu am citit legea, deci nu stiu exact prevederile ei, dar daca lege se aplica retroactiv vom beneficia si noi de prevederile ei, iar daca prevede ca se aplica incepand cu 1 ian. 2007 si nu si retroactiv noua nu ni se aplica pt ca am nascut in 2006. Sper sa ajung in posesia ei si sa ma lamuresc.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Gety vazut papusica dulce si frumoasa!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Putzuruca, asa-i, cum zice Ralukutza. Noi o sa luam 6+2. Cand se schimba o lege, se schimba pt. toata lumea. Eu, in cazul meu, am pierdut cei 240.000 lei vechi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mirabela, pai sotul a procedat exact la fel ca si cand ar cere indemnizatie, numa ca in loc de indemnizatie a bifat stimulent pe formular! pe adev de la sv i-au mai specificat in afara de data de la care este angajat, ca nu intrerupe lucrul pt cresterea copilului! in concluzie ia direct stimulent. si nici nu are nevoie de concediul de 126 zile obligatoriu pt femei. pt noi ar fi obligatoriu ca e concediu de lauzie ca am nascut, dar ei...n-au nevoie! deci nu sunt obligati. logic!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Ralu, nu am citit legea, deci nu stiu exact prevederile ei, dar daca lege se aplica retroactiv vom beneficia si noi de prevederile ei, iar daca prevede ca se aplica incepand cu 1 ian. 2007 si nu si retroactiv noua nu ni se aplica pt ca am nascut in 2006. Sper sa ajung in posesia ei si sa ma lamuresc.
font=Comic Sans MS]

s-o citesti! ai sa vezi ca asa e! eu stiu sigur ca altfel nu ma bagam. de fapt o sa ne lamurim cu adevarat cand vom incepe sa primim alocatiile/indemnizatiile...

o intamplare fericita...
[/b]

Mergi la inceput