Amandina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Draga mea iti multumesc. Am sa-mi masor tava sa vad daca ea e de vina.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna
Am o veste buna
Aseara am facut Amandine
Au iesit super bune
Am facut doar la jumate din cantitatile date ca nu sti-am daca imi ies
Au iesit multe si la jumate din cantitatile date
Multumesc mult pentru reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

foarte frumoase amandinele,chiar cautam o prajitura cu crema,abia astept sa incerc.felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adi iar m-am imbolnavit privind la krem etajata eu fac in weekend sa vad poate ma enervez si fac dubla

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Vai ce bunatati am vazut, imi lasa gura apa. Eu nu sunt asa talentata, imi fac insa cate o lista cu torturi si prajituri cu ce as manca, si cand vin la mama acasa ma indop. Aici nu sunt asa praji si torturi cu crema ca la noi, astia mananca mai mult de fructe sau cu niste creme spuma care nu au cine stie ce gust. Abia astept sa vin in ro. Sanatate multa si mai artati ce ati mai facut sa-mi ingras macar ochii. claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Adriana,daca e vorba de poza asta...Sunt Tavalite mey...cu nuca si nuca de cocos.


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...






MIHA.... vreau si eu reteta de tavalita... O fac de pe vremea cd eram studenta (au trecut mai mult de 10 ani... ) dar nu am retinut-o nicodata... Am facut-o si pe vremea cd stateam la soacra... acum vreo 5 ani) si dupa ce ne-am mutat la casa noastra tot ii trimeteam hartia cu reteta... fara sa imi opresc si eu o copie... si in final acum 1 an a pierdut-o... Imi placea f mult... stiu ca se pune si miere in ea 9cel putin asa era reteta mea). Am vazut pozele: ca aspect seamana (eu le faceam cu nuca de cocos... )

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

TAVALITA


- 400 gr faina
- 1 praf de copt
- 360 gr zahar
- 100 gr margarina
- 3 linguri miere de albina
- 2 oua intregi
- 150 gr lapte

Se amesteca toate si se toarna intr-o tava bine unsa si se da la cuptor . Dupa ce se coace , se raceste , se taie cubulete mici si se dau prin urmatoarea crema :

- 1 pachet margarina
- 250 gr zahar
- 6 linguri lapte
- 2 linguri cacao

Se incalzeste bine, dar nu sa fiarba , se adauga si rom .
Apoi se pot " tavali " prin nuca de cocos , nuci macinate .

E reteta copiata de aici de pe forum.





Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

referitor la subiect:
1. V-am votat subiectul cu 5 puncte pt ca am citit cele 5 pagini cu sufletul la gura de parca as fi citit un roman cu cine stie ce actiune palpitanta...
2. M-am simtit la acest subiect "ca acasa" la subiectul meu de bebici ca mi-am intalnit pe aici cateva mamici
3. Am vizionat niste prajituri... de nu am nota sa le dau... cat despre amandina... sunt fan... de fapt titlul subiectului m-a facut curioasa...clar ca am sa incerc poate de ziua mea
Felicitari la toate

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

TAVALITA


- 400 gr faina
- 1 praf de copt
- 360 gr zahar
- 100 gr margarina
- 3 linguri miere de albina
- 2 oua intregi
- 150 gr lapte

Se amesteca toate si se toarna intr-o tava bine unsa si se da la cuptor . Dupa ce se coace , se raceste , se taie cubulete mici si se dau prin urmatoarea crema :

- 1 pachet margarina
- 250 gr zahar
- 6 linguri lapte
- 2 linguri cacao

Se incalzeste bine, dar nu sa fiarba , se adauga si rom .
Apoi se pot " tavali " prin nuca de cocos , nuci macinate .

E reteta copiata de aici de pe forum.





Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...





wow... ce promptitudine... multumesc mult Miha... CHIAR ASTA E RETETA PE CARE O FACEAM SI EU... nu-mi vine sa cred ca o am iar...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

,cu voi nu se mai poate.Am sa va dau o steluta si am sa cer sa vi se dea avertisment
Aime, bravo pt praji,tin sa iti spun ca ale tale arata de milioane,chiar mai bine decat cele facute de cea care a dat reteta.Sunt exact ca cele din cofetarie.
Desi nu ma omor dupa prajiturile insiropate,chiar m-as baga sa fac,imi plac amandinele,dar una imi e arhisuficienta,asa ca poate de sf Valenitn ma incumet sa fac,dar la juma de cantitati.
hcclara,te invit la mine la o amandina,ca si asa mie o sa-mi iasa multe.sa se mai ingrase si altii ,nu numai eu,hihhih

Bravo inca odata aime .

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput