Amandina
Raspunsuri - Pagina 7
aime spune:
quote:
Originally posted by Bianca_C79
Doamne, ma innebuniti cu Amandina voastra .......ma apuca cand vad ca iarasi e subiectul cap de lista........
Ei, nu-l mai baga in seama si tu...
dori spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Dori,
eu cumpar ori 1 milka ori poiana , prefer cele aerate, pun in castron de sticla ciukalata rupta in bucati si dau la cate 30 de secunde, pana devine o crema moale. O las sa se raceasca oleaca, amestecand-o din cand in cand, dupa care torn peste margarina (eu folosesc Rama cu gust de vanilie, topita vreo 20 secunde la mw si asta), zahar praf vanilat (DrOetker la pliculet, 2 bucati) si bat cu mixerul si gata. Au fost dati cand am pus si 2 ciocolati
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
Merci de raspuns . Cu prima ocazie incerc
ML spune:
Fetelor vreau si eu as incerc amandinele ca tare frumoase v-au iesit plus n-am mai mancat de 8 ani. Am o rugaminte la voi.
Imi poate spune si mie cineva care sunt ingredientele de baza de la capucino de ciocolata ? Nu mai explic de ce nu cumpar ca-i poveste lunga. As vrea as fac in casa si am gasit pe Google o reteta care include ness, cacao, lapte praf, zahar si scortisoara. Asa scrie si pe plicurile voastre? Multumesc frumos!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
szivarvany spune:
ML, eu am folosit si sirop facut din apa+zahar+ness+nesquick dupa gust aruncate in cratita si a fost super ok
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR
ninocikap spune:
la sirop poti face si o lingura de zahar caramelizat si apoi adaugat apa, zahar, ness si ce mai crezi tu. noua ne place si asa. eu am folosit asta cu zahar caramelizat si la torturi.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
kikinel spune:
Fetelor nu pot decat sa va felicit din suflet pentru toate prajiturile pe care le-am vazut prin pozele voastre.
Mi se pare minunat. Eu.......oricat mi-as dori sa fac, nu reusesc (nu am timp), am doi ingerasi mici (3 luni, 2 ani). Sper sa pot si eu peste ceva timp sa fac ce faceti voi.
Va invidiez - in sensul bun al cuvantului.
tineti-o tot asa. Pupici
strumfi2004 spune:
Kikinel, bine ai venit si sa-ti traiasca ingerasii!
Numai sa mai creasca ei un picut, si sa vezi ce bunatati ai sa reusesti...
si eu am 2 strumfi, putin mai maricei, si prajituresc....ca-s toti - adica si tatal din dotare - mancaciosi
ei, mai avem si peripetii, ca de pilda cea de azi: maine il sarbatorim pe Stefu si i-am pregatit un blat pt tort, numai ca inainte de a-l combina cu albusurile, au venit amandoi deodata si a rasturnat sora-sa castronul cu blat PE EL si implicit in toata bucataria
asta e, acum au si adormit amandoi si avem alt blat in cuptor, sigur iese bun dupa atatea aventuri...
Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"
ML spune:
Nicoleta multumesc si tie. Data viitoare voi incerca si cu zahar ars.
Am facut-o si eu si a iesit f. gustoasa, dar cam joasa.
Imi poate spune si mie cineva, va rog, ce dimensiuni trebuie sa aiba tava?
"Ce verde era valea mea!" (poze)
szivarvany spune:
Ml, important e ca ti a placut la gust. Data viitoare va fi placuta, amandina asta, si la vedere
Fetele de pe culinar folosesc faina speciala pt cozonaci, "farin up", dar mie mi au iesit de fiecare data cu faina normala.
Eu folosesc tava de aprox. 24 x 32 cm ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica