Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 26
crishtina spune:
Salutari fetelor :) S'ar putea sa ma alaturi si eu la listuta asta :) Insa nu sunt 100% sigura. Am facut un test duminica si a fost posizitv. mai fac maine dimineata unul sa fiu sigura :) Sunt asa fericita! Am asteptat mult momentul asta. Am avut ceva stari de greata si durere de sani. Insa mult mai putin decat mi'am inchipuit ca o sa fie. Poate ca e si devreme...nu prea stiu...Daca e cum am visat o sa fie DPN 13.09.2007. Va mai scriu cand sunt sigura:)
irinabobe spune:
fetelor la cate sapt se poate face prima eco 3d? ca eu sunt tare nerabdatoare . si ceva preturi stiti? voi unde o faceti?
5+
Roxana_G spune:
Bine v-am gasit si ma bucur ca deja ati strans randurile si sunteti un grup. Ma alatur si eu, cu o burtica de 8 saptamani si DPN = 2 septembrie. UM = 26.11.06.
Am mai citit ce ati scris, nu am prea mult timp la birou sa raspund si seara ma cam monopolizeaza pitica mea ce face in curand 3 ani. Chiar ma uitam ca nu prea sunt burticute cu inca un copilas pe aici, ca tare as mai fi avut nevoie de suport.
In rest sunt ok, imi e mult mai rau ca prima data, insa o sa birui si de data asta. Am facut saptamana trecuta prima eco si parea sa fie totul ok. Sa speram ca asa va fi.
Pupici si o zi minunata.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Marunzika spune:
Buna dimineata la toate burticile!
Azi am vomitat si eu pt prima data ! In rest sanii sunt in continuare durerosi si tensionati, iar prin burtik mai simt din cand in cand cate o durere si prin zona rinichilor cate o intepatura. Mai am 8 zile pana la noul control, cand am sa vad si eu pe bb mic. Eu iau in continuare vitaminele pe care mi le-a dat dr. Se pare ca multe dintre voi nu luati vitamine, decat acid folic; acum nu stiu ce sa fac, dar am sa intreb dr daca nu s-a grabit cu vitaminele.
Am facut o stomatita aftoasa si cred ca nu pot folosi nimic sa scap mai repede de ea si doareeeee!
Sa auzim numai de bine!
4+
MariaDia spune:
Buna la burtici!
Multumesc pentru raspunsurile legate de DPN-ul meu.
Eu am stari de greata cam de o saptamana iar arsurile la nivelul stomacului sunt permanente ceea ce ma face sa am o stare tare proasta si cam "de lesin" ca sa nu zic de lesinata!
Iar de mancat...iaurt, lapte si branza.
Am facut ieri programare la Diagnosis (sper sa nu fie reclama), pentru ecografia 4D. Am fost sfatuita sa merg in periada in care sarcina are intre 20 si 24 de saptamani asa ca am ales data de 3 mai.
O zi usoara tuturor!
MariaDia
mirella76 spune:
Buna dimineata mamitelor!
Astazi pentru prima data de nu stiu cand ma simt excelent...Sper ca nu este nici o problema si ca doar m-au mai lasat si pe mine un pic greturile...In rest sanii sunt durerosi ...Si avem diverse pofte..
mirella
7+
blueeyes2003 spune:
Bun venit noilor -dutze! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Crishtina sigur esti -dutza daca testul este pozitiv.Felicitari!Te asteptam in grupul nostru!
MariaDia si eu stiu ca prima eco importanta se face intre 20-24 de sapt.La cine te-ai programat?
Va pe toate!
Mirela6+
Our little Miracle!
Happiness_4_us spune:
Crishtia,Roxana, bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
devylla spune:
Buna gravidute,
Bun venit noilor burtici,sarcini usoare si bb sanatosi.
Eu ma confrunt cu aceeasi stare de oboseala si somnolenta,azi a fost ceva mai accentuata starea,ma simt aiurea rau.
Cred ca ma incearca ceva stari de greata,am observat de doua zile,dimineata cand am stomacul gol,si la pranz la fel,tot cand imi este foame,si-mi provoaca rau mirosul de prajeala.Insa,imi trece repede dupa ce mananc,si nu cu voma.Ma gandesc totusi ca poate e doar imaginatia mea.
La munca sunt din ce in ce mai ocupata,azi cel putin cu oboseala,am avut de furca rau.
In week-end am avut niste dureri de cap crunte,nu puteam nici sa ma misc la dreapta sau stanga.Mi-am amintit de tine Nana,ce greu trebuie sa^ti fie.
Betty frumosa povestea ta,ai avut mult de indurat.Dar uite ca a meritat.
In rest,sunt bine,cu o pofta de papa si de prajituri zilnica :D!!!
Sabina Y.5+
japonia prin ochii unui amator
Happiness_4_us spune:
Sabina, durerile de cap le mai poti ameliora la servici cu ceai d etei indulcit cu miere. Acasa am eu remediul sigur cu cartofi cruzi, dar la servici nu pot face asta.
E groaznic, eu cand am migrenele alea nu mai sunt in stare s afac nimic, parca sunt o gaina cu capul taiat.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!