Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna gravidutzelor,

DIWANA imi pare tare rau, dar cine stie, poate nu s-a oprit sarcina din evolutie

eu sunt tare suparata; inca mai am crampe si de cateva zile o scurgere maronie
maine ma duc la doctor si nu mai pot de nerabdare

va pup

TOMITZA
5+

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

Dragele mele,

Vreau sa ma alatur si eu pe lista celor care vor naste in sept - oct 2007.

va rog sa ma trecetoi si pe mine pe listutza gravidutelor.
Va pupicesc si impreuna speram sa fie bine.

Dony74 - 24.03.1974
UM 11.12.06 , DNP 17.09.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Diwana imi pare rau scumpo. Poate totusi este bine. Incearca sa iti faci untest de sange in decurs de 2 - 3 zile si vezi daca valoarea urca de la o zi la alta. Daca da, atunci e de bine.

Aniast72 cum te mai simti?

La mine au inceput usoare stari de ameteala si greata daca nu mananc suficient. Am impresia ca totul zboara pe langa mine si parca ma uit la un film. Am inceput sa am usoare goluri de memorie... am inceput sa imi notez la birou, iar pana acum nu o faceam.

Am fost azi din nou la eco la prof Ron-El si mi-a facut eco si ne-am vazut bulinutza care a crescut la 1.21 cm. A trebuit sa imi iau si sotul inauntru in cabinet . Am auzit cum ii batea inimioara. Cred ca este cel mai frumos sentiment pe care l-am avut vreodata. Mi-a dat niste analize de facut: hemoglobina, glicemie si CMV, si urocultura cu toate ca le-am facut inainte de a face FIV.

betty 6+
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si acum povestea mea:
Am 28 de ani, sunt casatorita de 2 ani iar sotul meu are 37 de ani. In 1998 am avut un chist vascularizat plin cu lichid de 10 cm x 5 pe trompa dreapta, chist contorsionatin jurul ovarului, operatie facuta in Germania (eram la studii) cu diagnostic initial gresit - ocluzie intestinala. Pe foaia de externare scria: s-a reusit pastrarea ambelor trompe. In nov 2004, dupa 6 ani de la operatie, vazand ca nu raman insarcinata m-am hotarat sa fac HSG, precedeu la care s-a vazut ce ceva nu este in regula cu trompa dreapta iar cea stanga nu este permeabila. In urma HSG m-am ales pe partea stanga si cu un hidrosalpings. Ma hotarasem sa ma duc la prof Ron El (Med New Life)si sa fac FIV, dar doctorul a refuzat si m-a trimis sa fac o laparoscopie si sa indepartez hifrosalpingsul. Februarie 2005 - laparo - se indeparteaza hidrosalpingsul de pe trompa stanga, se incearca desfundarea acesteia si se descopera ca trompa dreapta era amputata. Nu vreau sa fac comentarii cu privire la medicii din Germania, dar va inchipuiti cum m-am simtit. Dupa operatie mi s-a spus sa incerc sa raman insarcinata pe cale naturala pe o perioada de 6 luni. August 2005 - a 6 luna dupa laparo: test de sarcina pozitiv, iar dupa o saptamana CM. Deci ultima sansa FIV. Din septembrie 2005 am tot vrut sa fac Fiv, dar din diverse motive de sanatate, pe care nici macar medicii nu le-au elucidat nu am reusit - dureri foarte puternice in tampla, articulatia maxilara , crestetul capului, etc, dureri care dupa un an de chin au disparut de la sine. Nu cred ca a existat investigatie medicala pe care nu am urmat-o, mi-am scos inclusiv maselele de minte . In luna Iulie 2006 ma duc din nou la profesor dar ma amana pana ma operez la un san pentru ca imi crescuse in chist destul de mare. in August, operatia este facuta cu succes si pe 19 noiembrie 2006, intr-un sfarsit inhibarea. Nu am luat deloc tratamentul in serios, mai ales dupa antecedentele pe care le avusesem in depursul vietii,am inceput efectiv cu stangul... eram sigura ca nu o sa reusesc din prima si am muncit extraordinar de mult cred ca din motivul asta nu am avut un real succes cu tratamentul. Am fost stresata pe toata perioada tratamentului si am avut numai ghinioane. Dupa o zi dupa punctie am descoperit ca am avut doar 3 ovocite mature (la varsta mea ar fi trebuit sa am in jur de 20 - 30) din care mi-au iesit 3 embrioni la 48 ore, adica 2 mai buni si 1 mai slabut. C e este ciudat e faptul ca am gasit acum 1 zi o eco cam de 6 ani in care aveam 21 de foliculi fara stimulare. Oare rezerva de ovocite este spre sfarsite?Oricum important este rezultatul care a fost pozitiv dupa 12 zile de la ET. Rezultatul l-am aflat in 24 dec si cred ca a fost cel mai frumos cadou de Craciun din viata mea. Cam asta a fost povestea mea.

betty 6+

bulinutza noastra

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Buna seara. Eu sunt Rucsi si as dori sa ma alatur si eu celorlalte gravidute . Tocmai am aflat ca sunt gravida si sunt tare fericita, asa ca va rog sa ma inscrieti si pe mine in lista.Va multumesc mult.

UM 19.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Dony si Rucsi bine ati venit!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
V-am trecut pe listuta!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna seara la toate !
Am citit in Formula As ceva interesant:
GRETURI

"Presopunctura
Stimularea punctului (numit Pericard 6) dintre cele doua tendoane flexoare ale degetelor, ce pot fi palpate pe antebrat, reduce greturile si senzatiile de voma. Desi nu s-a gasit o explicatie medicala, studiile atesta eficacitatea procedurii contra greturilor din timpul sarcinii, ca si a celor postoperatorii.
Mod de utilizare: Punctul se afla cam la trei degete mai sus de incheietura mainii, pe partea interioara a antebratului. Gasiti-l si stimulati-l cu o apasare usoara a degetului."
Nu stiu daca ajuta caci deocamdata nu am greturi inca, dar sunt multe care se plangeau si ma gandeam ca poate ajuta.
Bun venit noilor burticute, sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici.
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Blueeyes2003, multumesc de urare si de inscriere. Sarcina usoara tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

cristina85ss LA MULTI ANI, scuze de intarziere, dar acum am analizat listuta si am descoperit. Multa sanatate, sarcina usoara si bebic sanatos-voinic.
4+

Edit: cred ca m-am grabit si nu am intarziat cu urarile, dar de cand sunt sunt ametita rau....caci azi e doar 16.01, dar urarile raman valabile si sunt in avans de la o ametita; sper sa nu fie cu suparare!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dony, Rucsi, bine ati venit!
Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput