Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greturi am destul de rau, tot asa asociate cu arsuri si stare de lesin. La sarcina precedenta am avut numai 2 saptamani de rau (cu tot cu varsaturi - adica mancam o masa si de 2-3 ori). Acum insa e o stare permanenta, de abia rezist la serviciu. Si imi e somn ca pot dormi si in fund lejer. Cu cat sunt mai obosita cu atat constat ca greturile se agraveaza.

Ma ajuta sa mananc cate ceva cand imi e usor greata - un biscuit, putina paine. Pe moment imi taie si greata si arsurile.

Ceea ce e ciudat este ca nu mai am dureri, data trecuta ma durea rau in partea de jos si medicul zicea ca e vorba de intinderea ligamentelor. Acum insa nu simt deloc durerea aceea. O fi ok asa?

Prima eco trebuie facuta la 12 saptamani si nu direct la cea de 20. La 20 este morfologia fetala, in care fatul este deja dezvoltat si se verifica in detaliu. La 12 saptamani urmaresc anumite jaloane de dezvoltare, are coloana, inima cu camere, si muguri de membre daca nu chiar membre. Pe baza acestei eco, se verifica perimetrii la triplul test, pentru cele care il fac. Eu il voi face, medicul meu este f precaut si oricum am peste 30 de ani.

M-ati mai linisitit cu durerile de cap, credeam ca numai eu am. La fel, nu am avut data trecuta. Nu prea am avut probleme atunci, mai putin ca de la 7 luni eram umflata rau la picioare si ajunsesem sa port ghetele 43 ale sotului. Insa in rest vesela si energica. Acum parca mi se scurge viata. Dar e alt bb. Asta e.

Multumesc ca m-ati si inclus pe lista.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Mirela - Blueeyes, eu am programare la Dr. Pop.
Am inteles ca e un dr. f bun.
Am inceput sa iau Elevit de astazi si deja mi-a creat o stare de greata care s-a finalizat cu oarece...Sper ca nu de la pastila!

Maria 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Buritici, asa cum mi-a sugerat Mirelush, am pus linkurile utile, la inceputul capitolului. Sper sa nu incurce asta pe nimeni.
Cred ca sunt mai vizibile si mai accesibile acolo.
Pupici.
Roxana, poate ca la prima sarcina te durea in partea de jos tocmai ca era prima sarcina, acum e mai bine, corpul a mai trecut prin modificarile alea fizice si se comporta ca si cum stie. Esti o fericita din punctul asta de vedere.
MariaDia, eu luam Pregnacare, un complex de vitamine si minerale si eu iti spun sigur ca dupa ce luam pastila imi venea sa vars tot din mine, era clar ca de la ea e. De cand mi-au zis fetele ca in primele 3 luni se ia doar acid folic, si am trecut pe acid folic, nu mai am nici o problema. Deci si la tine greatza e sigur tot de la vitamine, cred.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Nana, multumesc. Cred ca o sa ma reprofilez pe Acid folic ca e si mai usor de inghitit.

Am o intrebare catre cele care si-au pus link cu varsta lui bebe:
cum ati facut? Ca tare vreau si eu...Multumesc

Maria, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu pic rau de tot de somn..am usoara stare de greata, dar suportabila. POt sa pun oare capul pe birou si sa dorm?

6+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana mersi!
Teodoran tu iei Utrogestan?Am citit ca iti da stare de somnolenta.Tu cum il iei,oral sau intravaginal?

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Roxana G, nu esti singura care mai are un bebe. Eu mai am 2 baieti, unul de 9 ani si unul de 1 an si 2 luni, asa caa nu esti singura.Iti doresc sarcina usoara si la cel de-al doilea bebe.
Ma puteti lamurii si pe mine ?De la ce varsta a sarcinii se poate vizualiza echografic ? Eu am fost ieri la doctor si nu se vedea inca nimic. UM a fost pe 19 decembrie. Mi-e frica de sarcina extrauterina.
Poate ma lamuriti voi si ma mai linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Rucsi la mine s-a vazut la 5 saptamani,mi-a facut eco transvaginala.
Sigur este prea devreme,stai linistita ca nu este extrauterina,nu te gandi la cei mai rau.

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua mamici

Mai aterizez si eu din cand in cand pe aici, da' mai rar ca ma omoara munca. Bun venit si sarcina usoara celor mai noi.

Roxana, dupa cum vezi, iti sunt colega s\de suferinta. Si pe mine ma monopolizeaza Miruna. Acum si mai mult decat inainte. Cred ca e geloasa. De rest, si mie imi e mult mai rau decat prima data. Incomparabil mai rau. Durerile de cap e aveam si inainte, dar greata ma omoara. E o stare permanenta.

Rucsi, eu am facut echo normala la 5 saptamani si jumatate si s-a vazut. Avea 1.2 cm. Acu sper ca a mai crescut. M-am dus si eu asa devreme la control tot de frica unei extrauterine.

De rest, astept sa-mi treaca greata, ca altfel o sa devin o stafie. N-am mai prea mancat nimic de o saptamana.

Va pup

Ana 5+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine? Eu inca nu am confirmarea oficiala a sarcinii, UM a fost pe 22 decembrie si n-am facut inca nici un test. Insa ma dor sanii in mod constant si asta la mine e semn clar ca ceva s-a intamplat. ASA ca am un puternic presentiment ca sunt insarcinata, bazat si pe experienta pe care o am cu o sarcina anterioara.

Mergi la inceput