Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
aniast72 spune:
Ce fac fetele gravidutze? Daca am omis sa fac trimitere de link catre vreo povestioara, va rog sa-mi aduceti aminte. Deocamdata tot ce am citit am si notat.
Eu sunt tot fara simptome, doar senzatie de foame...azi noapte am mancat pe la 11.30
betty78, ma ingrijorasem...ma bucur ca esti bine.
bibyrox, te asteptam cu forte proaspete iarasi printre noi. Ma bucur ca esti optimista si nu ai lasat acest necaz sa te doboare.
Pupici pe burtici
Andreea 6+
laviniaN spune:
Buna dimineata fetelor,
eu ma trezesc mai nou in fiecare dimineata cu stare de rau....va trebui sa ma obisnuiesc nu am ce face....daca mananc imi mai trece.
in res sunt bine
DR mi-a spus ca din luna a doua de sarcina apar simtomele,asa ca nu va nelinistiti
Va pup LAVINIA 6+
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine, -dutze.
La mine gretzurile s-au potolit.
Am inceput sa beau si laptic, un pahar caldutz seara inainte de culcare. Mi-a fost cam teama ptr ca eu am facut anul trecut o alergie urata de la lapte si de atunci nu am mai baut. Acum ptr ca era musai, am incercat iar si vad ca e ok deocamdata.
Pup toate burticile!
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
salutare,
pe mine ma doare in gat, cred ca am o infectie...
am un site interesant cu calendarul sarcinii si ce se intampla in fiecare zi cu bebe din burtika
http://www.justmommies.com/
pupici pe burtici
TOMITZA
5+
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
alinkav spune:
Eu sper ca macar saptamana asta sa ajung la doctor, vreau sa vad pe bb mic!Dar intr-un fel chiar e mai bine sa mai astept, ca se va vedea mult mai bine la eco.
In rest eu ma simt inca bine, am desigur niste inceputuri de greturi, e o senzatie de care eram obisnuita inca de la prima sarcina, nu e ceva nasol, cum am citit ca au unele fete, cu varsaturi....
Povestea mea e foarte simpla.....mi-e si cam aiurea sa scriu....la primul copil, intr-adevar am avut ceva emotii, aveam cicluri anuvulatorii, si am facut stimulare pentru a ramane insarcinata, noroc dupa prima luna de stimulari, am ramas insarcinata. Dar acum, a fost ceva mult mai simplu, ne-am propus ca atunci cand Alex va face 3 ani sa ne apucam de bb2, si din fericire a fost sa fie din prima luna!
Cam asta e.
si o seara cat mai placuta!
Alina6+ si Alex
aniast72 spune:
alinakav, am atasat si povestioara ta nickului tau. Nu are de ce "sa-ti fie aiurea" cred ca a fost tare frumos sa se intample asa repede, dupa cum v-ati dorit.
Pupici si sarcina usoara.
Andreea 6+
mirella76 spune:
Buna dimineata gravidute dulci !...
Indraznesc timid sa-mi fac si eu aparitia...
Desi imi este destul de teama sa nu va parasesc candva, il consider un nou inceput si sper ca totul va avea un happy end...
In alta ordine de idei am fost la nenea dr. si avem 7 saptamani si 2 zile si suntem ok...Deci, am vazut ca aveati nevoie de un cap de luna ca sa zic asa DN 01.12.1976 UM 25.11.2006 DPN 01.09.2007...
Ma primiti si pe mine pe listuta de mamici ?...
mirella
slippers76 spune:
Buna dimineata
Am ajuns la doctor. Totul e OK. Maine se fac 6 saptamani. DPN s-a confirmat: 11.09.2006 (eu calculasem 12). Legat de vitamine, mi-a dat asa: acid folic 2x5 mg pe zi!!, deci iau dimineata si la pranz; vitamina E Forte 1 comprimat pe zi (nu stiu exact gramajul, mi se pare ca sunt 100 mg per capsula). Nu mai iau materna pana nu imi ies analizele. Pentru greata mi-a dat metoclopramid (pot sa iau pana la 3 pastile pe zi), dar incerc sa rezist fara ele.
Va pup si va doresc o saptamana usoara
Ana 5+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76