Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mirella bine ai venit!
Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!

Eu nu sunt prea bine,nu mai scap de tuse! Am incercat si cu ceaiuri cu lamaie si miere si tot degeaba.Am fost sa-mi iau sirop Stodal sa vedem cat este de bun.
Va

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirella, bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Ana, ma bucur ca e totul ok si bine faci ca incerci sa te abtii cu metroclopramidul.

Pe mine ieri iar m-a durut capul . Am stat in pat vreo 2-3 ore cu cartofi cruzi pe frunte. Este groaznic iar asta este singurul lucru care ma linisteste cat de cat. Am baut si ceai d emusetel cu miere, si de tei, dar degeaba. Pana nu isi face ea damblaua nu ma lasa. Acum sunt bine, pot spune ca sunt chiar in forma.

Pup toate burticutzele.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana imi pare rau ca te doare asa de tare capul!Din pacate nu putem lua prea multe!Bine ca astazi nu mai iti este atat de rau,poate de la o zi la alta,iti va fi mai bine!Ai grija de tine si de bebe din burtica!

Am vazut pozele,ce superb este in Islanda cu atata zapada!
Ar fi super sa ninga si la noi,desi sunt slabe sanse!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Simt ca ma lasa nervii.Mi-am facut al 2-lea test si a doua liniuta e palid colorata.Ar fi trebuit sa-mi vina ciclul pe 13.Am crampe de 3 zile si de obicei imediat ce ma durea burta imi venea si ciclul.Nu mai inteleg nimic.Nici la ecografie nu-mi vine sa-mi fac programare.E atat de stresant...Sper sa se termine o data si daca se poate cu 2 liniute
oanabomboana

Mergi la inceput

Oana si mie mi-a iesit a doua liniuta mai pala si am facut testul in prima zi de intarziere.Aveam si dureri de burta ca si atunci cand imi venea CM. Poate totusi este bebe! Repeta testul! Iti tin pumnii! Bafta!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Mirelush, .
Poate ca ar trebui sa te vada un medic ca sa iei Stodalul ala. Ma gandesc ca e tot medicament si cum nu avem voie nimic in primele 3 luni....
Eu cand am avut gripa am luat Paxeladine, ptr ca tuseam ca naiba de rau, si pe prospect scria ca daca nu stiti ca sunteti insarcinata si aflati in timpul tratamentului cu Paxeladine, este bine sa va vada un medic, continuarea in cazul sarcinii, se ia numai sub supraveghere medicala.
Nu stiu ce sa zic. Ma gandesc sa-ti fie bine tie si lui .
Pupici.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Nana si eu am avut dureri de cap groaznice, vad ca de cand am intrat in sapt 7 m-au mai slabit...Problema mea este ca si eu ca Mirelush am racit destul de zdravan...
Am baut o groaza de ceaiuri si in plus mi-am luat un sirop de macese si catina (asta mi-a recomandat farmacista) cred ca de la Hipocrate. Oricum cred ca siropurile acestea de plante nu-ti fac nimic rau. Pe acesta scrie ca poate fi bauta si ca sirop in combinatie cu apa minerala sau sifon...
Pot sa spun ca mi-a mai usurat durerea de gat ca ma omora, dar in schimb a inceput sa-mi curga nasul de stau cu servetele in ambele maini...

Pup gravidutele

mirella
7+

Mergi la inceput

Nana eu nu as fi vrut sa iau nimic de asta am si stat atat(eu tusesc de cateva zile) dar tusesc ingrozitor si noaptea ma apuca si mai rau.Uite ce am gasit de Stodal:http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4001&fl=1
Oricum astrazi imi sun medicul si il intreb sa vedem ce zice!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Dragele mele gravidutze, odiseea mea se prea poate sa se fi terminat . Am fost vineri la ecograf si mi-a zis ca nu prea se vad modificari, si ca e posibil ca sarcina sa se fi oprit in evolutie. Mai astept pana vinerea asta, cand merg din nou la ecograf, si daca nu e nicio schimbare va trebui sa fac intrerupere de sarcina. Asta e. Nu prea am sperante oricum.
Va doresc tuturor o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi si vioi. Cred ca o sa va mai citesc chiar daca nu o sa mai scriu.
P.S. Stiti cumva daca sarcina oprita in evolutie se manifesta ca simptome ca una normala? Eu banuiesc ca da, dar poate stie cineva mai multe.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Nana eu nu as fi vrut sa iau nimic de asta am si stat atat(eu tusesc de cateva zile) dar tusesc ingrozitor si noaptea ma apuca si mai rau.Uite ce am gasit de Stodal:http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4001&fl=1
Oricum astrazi imi sun medicul si il intreb sa vedem ce zice!

Mirela6+
Our little Miracle!

Bun. Hai ca am citit si m-am mai linistit. Oricum pentru siguranta ta, intreaba si medicul.
Pupici.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda

Mergi la inceput