Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata gravidute.

Foarte impresionante povestile voastre.Mi-au inlacrimat ochii.
Sunteti niste luptatoare,sa aveti parte de sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi.
Lavinia refacere rapida,sa speram ca iti revi.

Povestea mea e destul de scurta.Ne doream un copil de prin vara,insa am asteptat putin ca situatia financiara nu era tocmai propice.
La sfarsitul lui noembrie ne-am hotarat,am asteptat zilele fertile si uite ca neasteptat,s-a intamplat din prima.Acum imi e si rusine,fata de voi fetelor care ati luptat luni de zile.

Va pupic,ma duc sa pap micul dejun

Sabina Y.5+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor.. am redevenit eu: Biby, cea pe care o stiti, plina de viata si optimism. Va rog mult sa ma stergeti din listuta pentru ca.. din pacate nu mai e cazul. Dar va promit ca ma voi intoarce foarteeeee gravidutza!!!! E o mare onoare pentru mine, faptul ca am fost pe listuta aceasta, alaturi de voi! Suflete minunate!

Tocmai am venit de la doctor!! (Bubule sa-ti dea Dzeu sanatate!!! M-ai trimis la o doctorita extraordinara!!!) Se pare ca a fost o sarcina intrauterina pe care am pierdut-o. Nici vorba de extrauterina. Mi-a facut o noua transvaginala: ovarele sunt ok, uterul AVF normal, nici urma de chisturi sau alte minuni. Sangerarile pe care le am eu a spus ca sunt ca un ciclu normal.. In disperarea mea eu vedeam ca e sange rosu! A stat foarte calma cu mine de vorba si mi-a explicat foarte multe. La nici o ecografie nu se vede o sarcina sub valoarea 1000 la beta hcg!(exact ce a spus si dl.Tutunaru). Ea nu exclude posibilitatea sa fi fost o extrauterina dar a spus ca sunt f.rare cazurile in care se elimina asa.. singura. Avand in vedere ca totul e in regula la mine nu crede! Mi-a dat sa iau Amoxicilina 1/8 ore si sa fac analizele pentru listeria, rubeola...etc.
Sunt foarte linistita fetelor!!!! Voi ramane la aceasta doctorita care dupa parerea mea este extraordinara.

PS: aaaa si a-propos!!! Stiti cine mi-a facut mie transvaginala la Sanador?? O dr-ita endocrinolog. Asa scrie pe stampila!
In viata mea nu mai merg la Sanador!!!

Va multumesc inca o data... pentru absolut TOT!!! Ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat! Nu voi uita asta niciodata!
Va doresc din suflet sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi ca voi!!!!

MULTUMESC pentru ca mi-ai oferit sansa sa le cunosc pe fetele acestea minunate!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Biby imi pare rau ca nu a fost sa fie ,dar partea buna este ca nu a fost extrauterina si ca nu te-ai lasat pe mana dr. de la Sanador!
Ma bucur ca ti-a revenit optimismul,esti puternica,te admir!
O sa vezi ca iti va da Dumnezeu cat mai curand un bebe care sa-ti umple inima de bucurie!
Te asteptam -dutza!

Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Biby scumpa fii tare si nu te lasa,linistestete si o sa vezi ca in curand ne ajungi din urma...sa-ti ajute DD sa-ti indeplinesti visul cat de repede.

Fetelor azidimineata m-am simtit destul de rau,ma durea si capul foarte tare,dar am iesit la plimbare si mi-a trecut.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

biby imi pare rau ca pleci dintre noi dar sper sa te vedem la odisee cat mai curand. iti tin pumnii si trimit barza la tine repejor.
fetelor ce medicamente putem lua in caz de raceala? pe mine ma doare in gat si temp e 37 si mi-e frica sa nu creasca. ceai cu citrice am baut o groaza dar degeaba.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Irina, nu prea ai voie sa iei vreun medicament, chiar e interzis. Eu tot am fost bolnava la 4 saptamani, am avut febra si 38, dar m-am abtinut cat am putut, fara sa iau ceva, in afara de ceaiuri la greu, altceva nimic.Doar daca febra e destul de mare, atunci trebuie sa iei paracetamol, dar in cantitati foarte mici.
Multa sanatate, si rezista ca nu tine mult.

Alina6+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

in primul rand vreau sa urez o sarcina usoara si bebe sanatos tuturos noilor venite!
Biby imi pare sincer rau pentru nereusita ta, dar te asteptam cat mai curand printre noi!

Imi pare rau ca v-am pus pe jar....dar am avut o saptamana foarte grea la servici si nu am mai avut timp de nimic...si pe deasupra sunt in mutari. Asa ca in fiecare seara cand ma intorc de la birou ma apuc sa impachetez. In rest sunt ok, nu prea am nici un simptom, ma dor doar sanii, si din cand in cand dureri ca la CM, dar de usoara intensitate.
Joi am fost la eco si l-am vazut pe bebe care avea 5.7 cm si ii batea si inimioara, dragul de el.
Va pup pe toate....si o sa incerc dupa ce ma mut sa fiu mai activa.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Betty, ce bine ca ai aparut!

Alina6+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna gravidutzele mele,

BIBY imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat, dar ma bucur ca ai reusit sa treci cu bine peste asta si te astept cat mai repede cu un test cu II liniute !

eu nu prea mai am simptome, doar foarte rar cate o crampa ratacita
abia astept sa merg marti la doctor sa vad ce zice, sper sa fie totul bine

pupici pe burtici

TOMITZA
4+

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

biby imi pare rau ca pleci dintre noi dar sper sa te vedem la odisee cat mai curand. iti tin pumnii si trimit barza la tine repejor.
fetelor ce medicamente putem lua in caz de raceala? pe mine ma doare in gat si temp e 37 si mi-e frica sa nu creasca. ceai cu citrice am baut o groaza dar degeaba.4+

eu am patit asa la prima sarcina,dar eram prin luna a 6a,si medicul mi-a dat voie sa iau antibiotic vreo trei zile,parca.Am mai luat si niste pastilute de gat homeopate,nu-mi amintesc cum se numeau,farmacista mi le-a recomandat,si au fost bune.Pentru tuse-stodal.In rest,vitamina c si ceai de soc,si miere cu propolis.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput