Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Hydrasec= medicament pt combaterea diareei, sub forma de puldere, in pliculete de 10 mg pt copii.Nu sunt saruri pt hidratare- se interpreteaza gresit chiar si de catre unii medici. Hidrasecul e o varianta de Smecta. Eu am luat pt mateea cand a avut diareea si a trecut cam in 2-3 zile definitiv. sa da hidrasec pana la primul scaun cu consistenta normala. Bine la noi nu a fost ca la poet.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

uite asa mai bagi una alta la cutiuta....multam.
mie mi-a dat de la spital sa iau in cazul in care este nevoie, sa-i dau pe langa smecta.
am presupun ca-s saruri, intrucat nu mi-a dat saruri gen orz...
dar nu a fost nevoie si de aia nu stiam despre ce-i vorba.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Anda, eu am facut mucilagiu reteta lui Noki, cu glucoza, si ii amestecam branza, banana, mar copt cu mucilagiu si cereale din orez. Acum nu stiu daca e bine sa-i dai, dar ar fi o idee pentru cand o sa se inchege un pic scaunele. La Elise a fost o simpla diaree de o zi, nu a fost asa grav ca la Nic.
Addya, gutuia o coc la fel ca pe mar. O pun intr-un vas cu putina apa si la cuptor cu ea. Se coace mai greu ca marul, in vreo 40-50 minute.
Pisi, .

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acum am revenit...bineinteles ca am facut doar jumatate din treaba, dupa ce am stat mai bine de 30 minute la coada, intru si imi zice ma trebuie facuta o copie dupa ceva...ies, o fac, stau din nou vreo 20 minute, intru, si im zice ca....nuuu, mai trebuie si inca ceva..scuze ca nu v-am zis de prima data..mai veniti maine o tura..bonsoir si la revedere. Va dati seama ca-s albastra de nervi, copilul nu l-am scos afara si acum doarme...pana se trezeste ea..se duce soarele...of, of, mai, mai

Pisi io chiar nu inteleg de ce ai ales tu varianta asta, nu ti-a placut postarea lui Bic..buuunnn, dar asta nu inseamna ca ne deranjeaza prezenta ta aici, ca esti mai putin umana/buna decat noi celelalte. Io am pretentia ca esti o femeie matura, cu capul unde trebuie si ca nu trebuie sa te dea gata o parere personala a vreuneia dintre noi. Suntem caractere diferite, suntem un grup, hai sa ne acceptam si cu bune si cu rele, nu trebuie sa ne iubim cu toatele, ne putem tolera in asa fel incat GRUPUL sa nu aiba de suferit. Eu citesc cu mare placere postarile tale si sper sa-ti reconsideri pozitia, macar ptr cele pe care le-ai enumerat tu ca fiind aproape de sufletul tau.

Anda nu te supara pe mine dar nu o sa-ti mai dau nici un sfat ref. la problema poetului, repet insa, n-am avut de-a face cu asta, si nu stiu "cu ce se mananca". Sunt insa alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva..cu mare placere. Va tin pumnii sa va faceti bine

Noki sa inteleg ca te-ai razgandit ref la facultate?

Joy mami nu mai stiu ce sa-ti spun, m-am pus deseori in situatia ta, si am constatat cu stupoare ca nu stiu ce as fi facut. Nu cred ca problema pleaca de la faptul ca nu ai stat tot timpul dupa fundul lui cand era mic, sa ca nu l-ai luat cu tine in pat...nici eu n-am facut asta cu Miruna, dar nu avem problemele voastre. Sa stii ca si nici fimea nu sta singura o clipa, eu o pun in scaunul de masa si o iau cu mine peste tot, stam impreuna la TV, dam la muzica si dansam de bezmetice prin casa, o arunc in sus (de aia mi-am si belit mana..abia mai pot ridica ceva )...face mofturi la mancare, dar n-o fortez cu nimic..la masa viitoare hapaie de foame, si exemplele ar putea continua. Concluzie...calmeaza-te tu, probabil ca te-a simit mai slaba si acum te exploateaza, nu e o solutie asta cu lasatul sa planga, incearca sa stai cat mai mult cu el, sa faceti treaba impreuna..eu cu Miruna intindem rufele amandoua....lasa tu de la tine, chiar daca ti-e greu...mai ai putin. Trebuie sa rezisti ptr ca el are nevoie de tine. Probabil cand o sa scape de frustrari isi va reveni si cu somnul. Pupici si daca te pot ajuta cu ceva....pacat doar ca stam asa departe, poate te mai "optimizam" nitel

Fug sa-mi fac ceva de mancare si revin la voi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..am fost afara unde mi-a pus Titi nervii d ebigudiuri cu noau ei pasiune de nestavilit: se apleaca si culege cojile de seminte scuipate de toti tiganii imputiti si le baga in gura!!!!Daca o iau de acolo, se tranteste pe burta ca i placinta si urla...Asa ca in carutz cu ea si la plimbare, nu la mers!

Joy- Doamne Dumnezeule, io nu stiu cum mai rezisti. Io sincer te sfatuiesc sa analizezi in amanunt varianta de a pleca cateva zile la mama ta. Sunt convinsa ca vor face minuni. Iar asia ca o sa-ti fie dor de fii-ru de o sa te intorci la el...io una n-o prea inghit. Gandeste-te ca daca cedezi psihic de tot, pana la urma e infinit mai nasol, nu numai pentru tine, cat mai ales pentru el.

Gandacel- noroc cu carul daca asta iti doresti!

Tania- felicitari pentru bon! Nu are frati si pentru fii-mea?Cu visul, ce sa mai zic..

Pisi- pai bine, mai special guest-strar-ule, io inteleg ca la voi vedetele intrarile se fac pe covorul rosu, dar chiar asa...si iesirile? Io care ma asteptam la un mesaj de raspuns tipic tie dar fara suparari...io zic ca-ti "revizuiesti atitudinea", ca sa citez o clasica in viatza - mama mea.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata....am fost afara...am hranit plod cuminte...si acu' astept sa adoarma sa ma bag si eu langa el ca mooor de somn. Umarul ma mai doare dar nu asa rau...deja m-am invatzat cu durerea!!! dau inainte cu aspirina(3/zi) si cam atat.

Pisi hai mai ca uite am ajuns sa ne rugam de tine sa nu pleci...de unde la inceput te dadeam afara!!!
Cred ca faptul ca cineva nu te agreaza....nu e motiv suficient sa ne parasesti. Pai tu esti pe invers??? Adica cand majoritatea ne luam de tine si iti ziceam mai pe fatza mai pe ocolite ca nu esti binevenita...te incapatzanai sa ramai si ne-ai convins pe majoritatea ca nu esti ceea ca ai parut la inceput...acuma ce faci??? La prima batalie te predai??? Ignora si mergi mai departe cu noi ca eu sunt tare curioasa ce face matzul mic (chiar...e fata sau baiat). Si de Sebi sa ne mai povestesti cu ce perle mai vine si cum se mai simte.
Hai ca noi te vrem !

Eu am trecut prin ce trece Anda si...abia dupa vreo 5 zile mi s-a intremat baiatul la burtica. Dar eu dupa 2-3 zile de tinut pe ceai de mente, smecta, hidrasec, enterol si biseptol Iar de papa papa doar 1-2 linguritze de orez fiert chior sau cu morcov (bleah) Am inceput sa ii dau banana storcosita amestecata cu orez fiert. Cantitativ mi-a zis dr. sa ii dau f. putin sa nu ii dau stomacelul peste cap asa ca...i-am dat putin (4-5 lingurite) si mai des. Nu il fortam deloc si daca nu voia...nu manca.
Si eu i-am dat sticksuri dar...dupa ce era spre bine.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by madau

Joy mami nu mai stiu ce sa-ti spun, m-am pus deseori in situatia ta, si am constatat cu stupoare ca nu stiu ce as fi facut. Nu cred ca problema pleaca de la faptul ca nu ai stat tot timpul dupa fundul lui cand era mic, sa ca nu l-ai luat cu tine in pat...nici eu n-am facut asta cu Miruna, dar nu avem problemele voastre........
Concluzie...calmeaza-te tu, probabil ca te-a simit mai slaba si acum te exploateaza, nu e o solutie asta cu lasatul sa planga, incearca sa stai cat mai mult cu el, sa faceti treaba impreuna..eu cu Miruna intindem rufele amandoua....lasa tu de la tine, chiar daca ti-e greu...mai ai putin. Trebuie sa rezisti ptr ca el are nevoie de tine. Probabil cand o sa scape de frustrari isi va reveni si cu somnul. Pupici si daca te pot ajuta cu ceva....pacat doar ca stam asa departe, poate te mai "optimizam" nitel

Perfect de acord cu Madau ... si eu cred ca au tendinta sa ne incerce limitele si sa exploateze. Probat si la noi, doar ca Ana testeaza chestii de genul ce poate baga in gura, prin ce colturi se poate baga, cat de tare se poate scutura in scaunul de masa (dupa ce-a papat) .... deci nimic deranjant.

Nu cred ca are rost sa te pui efectiv pe invers si sa-l lasi sa urle, metoda asta se practica in etape dc o alegi. 2-3-5-10-15 min, nu 15 deodata. Ca e si pt el un soc. Eu cred ca undeva exista ceva intre voi care trebuie sa faca Click ca sa mearga lucrurile pe fagas normal, sa-si revina cu somnul, papa etc. Uite ca rand pe rand toti teroristii s-au dat pe brazda, cumva-cumva. Deci vine si randul lui Vlad.

Trebuie sa te calmezi cumva, sa te rupi putin de acasa, trebuie sa fie o solutie sa te aduni si sa regasesti forta de a merge mai departe.

Cat despre vinovatie ca nu ai dormit cu el sau n-ai stat destul cu el.... scuze e aberant, ai fost tot timpul cu el, nici nu aveai cum altfel

Vinovatie poate fi la mine, care am stat top putin cu fata mea, insa incerc s-o depasesc. Anda, mare grija cu papica, suna medicul pt orice intrebare. Nici eu nu ma pricep cu mucilagiile, dar marul copt sau banana stiu ca sunt bune, dar nu pana nu se aduna kk. Mierea e fte buna, dar testata pe un organism sanatos, si nu la diaree. Sunt borcanele de afine cu mere, ca sa poti reintroduce treptat fructele de regim, dar eu cred ca mai aveti de tras cu strict-strict-strict inca cateva zile.

Referitor la postarea lui Bic, m-a dezamagit cumplit tonul, sincer. Pisi si-a gasit un loc la noi, si eu vad postarile ei ca binevenite si le citesc cu drag. Ca nu e cineva de acord cu continutul, ok, dar sa treci la atac direct la persoana, e altceva. Si spun asta pt ca au fost in astia 2 ani multe conflicte si multe plecari si suparari, uneori reveniri, insa parca asa urat nu s-a mai exprimat nimeni ca tine, Bic, si nu e prima oara.
Una e sa fii ironic, alta e sa fi acid si rautacios. Si eu am antipatii sau persoane pe care nu le suport, sau persoane care ma lasa rece, si persoane la care tin si-mi sunt simpatice. Dar sunt pe un forum public, si ma abtin, chiar dc cu greu uneori, pt ca astea sunt regulile si mi se par firesti.

Asa ca eu va pe ambele si sper sa reveniti la relatii macar de ignorare si tolerare.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by tania-z

PS. Ca urmare a framnatarilor mele, visez azi noapte ca l-am dat pe Stefan la o cresa in aer liber, in munti, unde il ducea cu sania. Dupa vreo 2 zile, stia deja Che sa zica o fraza intreaga. Stiti ce zicea? "Vinul nostru este imbuteliat!" si pronunta toate cuvintele perfect. Ce mai chestie...

Tania, si eu am visat primele cuvinte ale lui Bogdan: "sunt in picioarele goale". Asa ca numai trasnai. Iar eu in vis zburam de incantare ca a zis primele lui cuvinte si ca astea au fost chiar o fraza!

Joy, calmeaza-te si tu si incearca sa nu il mai culci pe Vladut, ci du-l doar la culcare si lasa-l singur. Nu te mai simti vinovata, ca n-are rost! Abia acum incep ei sa inteleaga multe si sa profite de orice. Eu cred ca si al meu, si al tau, sunt rasfatati. rasfatat nu inseamna cautat in coarne, pupat si bibilit, ci am inceput sa inteleg ca inseamna stat mereu cu el, sa fim mereu la dispozitia lui si numai a lui, indiferent daca asta inseamna pupat, veselie, ori chiar si ceva suparare si atentionare. Tot lui i se adreseaza, copilul are nevoie de toate starile noastre, bune si proaste, iar noi i le oferim 100% din timp. Asta e parerea mea. Cat despre musetel, te contrazic cu date seriose, nu din auzite, de la babe. Este antiseptic si este indicat la diaree, scrie si pe prospect, daca il cumperi de la Plafar.

Mihaelutzat, merci ca mi-ai zis cum te-ai simtit cu bona in casa. Ma ajuta, sa stii. Am vazut bona, scria in anunt "cu experienta" insa cand am intrebat-o, a zis nu a mai avut grija de nici un copil in ultimii trei ani, iar inainte de asta a avut doar un baietel in grija, de la un an la 3 si jumatate! Deci... nu stiu daca sa o iau ca pe o mincinoasa, ori doar dornica de un job!

Pisi, chiar ca e pacat sa simti asa. Fiecare postare a celor de aici le arat simtamintele, care n-au cateodata legatura cu felul nostru de a fi, ci cu o imagine virtuala, care de cele mai multe ori e eronata. Nu putem fi pe placul tuturor. Cum imi spunea mie Anda, fii mai nesimtita, mai ales in cazuri din astea in care nu esti implicata decat virtual nu are rost sa iti faci sange rau. Trece... cum ar zice cineva. Sincer, prima data nu am avut timp sa-ti citesc povestea, dar dupa ce am citit reactiile, am citit-o. Mi-a placut, a fost tare draguta, iar cuvintele pe care le-ai folosit au fost expresive, mi-am imaginat pana si puricii de pe pisoi si blana lui murdara! Acum serios, daca tu crezi ca ai jignit pe cineva, mai gandeste-te! Iar daca replicile sunt nemeritate, ignora-le, vezi-ti de treaba ta, cei care se delecteaza cu mesajele tale nu conteaza?!

Sorry, revin, ca piticul s-a sculat iar dupa 20 de minute! Nu poate respira, de asta cred.

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

Fetelor, am in scara o vecina care e asistent maternal, are in plasament un baietel de vreo 4-5 ani, si o fetita de 1 si ceva. ieri m-a intrebat daca nu cumva mai am hainute de nou nascut pe care le-as putea da, fiindca au adus la directia pentru protectia copilului foarte multi nou nascutiabandonati si nu au cu ce sa-i imbrace.
mai are cineva hainute mici, de nou nascut, pentru acesti bebelusi nefericiti ? daca aveti careva si puteti dona, contacti-ma pe mail sau pm si va pun in legatura cu vecina mea.
eu ma duc sa fac ordine in hainutele lui luca si sa vad ce am pentru nou nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

S-a trezit si pitica mea....nu pot sa cred ca doarme de la 12.30....cred ca e ceva in aer....
Aaaa, si striga de zor "papa-papa", pai daca n-a vrut sa-si trmine masa de fructe...acu' mai rabda burta ei pana la ora 16..ca tot vb de rasfat si rasfatati

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gandacel asta cu experienta este cam cu dus-intors. Bona lui Titi nu mai are experiente anterioare lui, decat cresterea propriului copil. Insa este o persoana cu bun-simt si care a invatat de la mine obiceiurile copilului si a fost oarte atenta la nevoile lui. La inceput si eu doream pe cineva cu experienta, si gasisem la aceeasi agentie. Totul a fost ok pana a inceput sa imi povesteasca cat l-a iubit pe precedentul copil, ce grozav era, si nu mi-a placut. Mi-a dat o senzatie naspa si am renuntat la ea. E adevarat ca eram disperata sa gasesc pe cineva, iar familia mea era deja ingrozita de crizele mele si credeau ca ajung la nebuni si m-au impins sa o iau pe actuala, chiar fara experienta, si nu am facut rau. Acum vad ca la tine e problema cu mintitul... cam nasol, dar poate e ok si a facut=o de disperare. Eu zic ca daca la prima vedere nu iti repugna total, cheam-o de proba o luna/o saptamana. asa vezi ce stie, o mai inveti si tu, vezi reactia Bogdanelului si poate o fi cu noroc. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa ma insel la rpima vedere. Noroc ca am imbatranit si acum pot sa si recunosc...
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput