Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-LA MULTZI ANI PT GHITZA! O ZI FAINA CU SANATATE SI BUCURII ALATURI DE VOI DOUA!

BOMBO-ce mai facetzi,cum e Jasy?
Bumbi-am scris azi ca ma chinui cu tuse, raguseala, nas curgator, etc si sunt numaicu emma pian maine, deci macar e liniste.pupicei si voua!
Legat de spalatul pe dintzi- ca avem 8 dintzi si 0.2 masele-eu i iarat cumam spal eu, ca nu ma lasa decat f.utzin sa ii dau pe dintzi si apoi ia ea periutza si se freaca pe acolo, dintzi , gingii, ce mai vrea, asta o facem la baitza de seara, in apa ca sa fie procesul mai lung si eficient.

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pE CAND APAR SI EU TOATA LUMEA PLEACA....

Marco mi-a adormit la ora 12.
Ursu Marco se trezeste pe la 9.30-10-10.30 dimineata, depinde. Sunt zile cand se trezeste si la 11. Si ce bine e, ca dorm si eu mai mult.
Ingrid la nora constipata. sper sa se rezolve cat mai repede. te cred ca nu mai ai nervi.

Ma duc si eu ca e vecina/colega la noi. si pe urma in pat, ca mor de somn.
pe maine, noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Tibi nu s-a constipat de la Nan junior, dar am citit la mamicile de nov-dec ca si ele au aceeasi problema cu tine. Din pacate nu stiu cum sa te ajut. Pupici sa ii treaca cat mai repede.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata, fetele!
Bianca, cind ii faci copro Sandrei ca sa vezi daca a scapat de giardia ? Ca eu nu i-am dat nimik Sabinei din tratamentul recomandat de pediatra. I-am luat niste ceai antihelmintic, dar parca mi-e frica sa-i dau.
Bafta multa la examene. Si spor la invatat !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Ingrid, nici Razvan nu s-a constipat de la Nan Junior dar e drept ca eu ii dau din ala cu miere (din ala am apucat sa-i cumpar prima data, ca nici nu am observat ca e de 2 feluri, si acum trebuie sa merg cu ala)...mie mi se pare ca s-a reglat foarte bine cu kk de la Junior, face si de 3 ori/zi uneori. Fetita prietenei mele tot Junior papa, normal, cu Bifidus, si tot nu are probleme. NU se poate sa fie o alta cauza ptr constipatia micutei? Pupici frumuselei si sa fie bine!
Eu am cumparat periuta si pasta de la Oral-B si Razvan a fost super incantat ca in sfarsit poate baga ceva in gura fara sa auda imediat "Nu", "Nu e voie", "Scoate din gura"..... Problema e ca nu prea ma lasa pe mine sa-l spal, vrea singur, si mai mult roade periuta decat si-o freaca de dintisori.....plus ca la un moment dat isi "spala" un papuc de casa cu ea
In sfarsit suntem mai bine, adica nu mai haraie.cel putin in somn....si sper sa fim pe drumul cel bun. Maine avem programare la CLuj la Dr. Miu si poate ne mai lamureste el asupra cauzei imbolnavirilor atat de frecvente!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Ioana Nici nu incerca acum sa-l speli tu pe dinti. Lasa-l singur si spala-te si tu, ca sa vada. Dupa ce se va imprieteni cu periuta te va lasa si pe tine sa-i umbli cu ea prin gura.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GHITA!
Sanatate, fericire si multa rabdare cu cele doua fete cucuiete!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

tuturor si sanatate bebeilor care au pb

am citit ce ati scris despre papa bebeilor si cantitatile mancate
eu n am incercat niciodata as i dau lui stef 2 feluri ca m am gandit ca i mic si .....papam cam asa
6 30 - 210 ml lapte
10 30 - mar si para sau banana cu biscuiti
14 30- ciuorba vreo 300 cu paine si carnita sau piure . pilaf . tocanita cam tot atat cantitate ac are un acstronel al lui si l umplu
18 30- iaurt mili 250 cu 6 biscuiti sau branzica topita sau almete depinde ce mi da prin cap dar de cele mai multe ori iaurt
21 30- 250 lapte
02 00 - 250 lapte si cam atat
dar eu cred ac i bine si s multumita ca bianca papa 5 zile cat ii dau lui stef si mare stres am avut , dar acu m ati pus pe ganduri cu 2 feluri.......

va pup

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza....
Eu am o bucata copil marait de numa.. A mancat de dimineata 150 lapte si nu a mai vrut sa dorma...El care manca dimineata 240 ml.Iar are nervi...
Acum l-am culcat din nou ca nu ne putem intelege cu el. I-am dat si un ou moale dar i l-am dat cu paine neagra ca numai dinastea aveam in casa si nu i-a placut. Alataieri l-a mancat cu paine alba.
Nu inteleg de ce nu mai bea laptele ca inainte, si acum 2 sapt tot jumi-juma il faceam si sufla dimineata toata sticla..
Moni, cat lapte bea Diana pe zi acum??? Mi-a zis o cunostiintza ca cica daca le schimbi laptele nu mai beau atata. Eu am incercat sa ii dau numai lapte praf si tot putin mi-a baut. Sper sa isi revina din perioada asta. Ce cadou i-ai cumparat la Ghitza?
Denisa, la Emma pt ca se joaca frumos cu cartile.
Acum m-a sunat nasa lui dani si m-a intrebat daca are Dani carucior sport si i-am spus ca are de la sora-mea Dupa ce ca ii face tortul mai e dispusa sa dea si milioane pe Dani...
Cealalta nasa (prietena mea) nu m-a intrebat ce vreau, parca vad ca ii cumpara prostii ca deobicei si deobicei haine. La botez i-a adus haine cu toate ca i-am spus frumos ca nu am nevoie de haine ca am o gramada de la nepotul meu dar ea a stiut una si buna
Am spus ca ce vreau sa ii cumpar e o pereche de pantaloni de catifea imblaniti in interior pt la anul si mi-a zis ca i-a cumparat nr 28 din Real. Si eu am fost la Real si m-am uitat la ei dar la anul nu o sa ii fie buni nr 28 asha ca nu i-am cumparat. A spus ca ea i-a cumparat si sa i dau anul asta (cu toate ca i-am spus frumos ca anul asta am ce sa ii dau, pt la anul nu am).
De ziua copilului ei (finul meu) o sa ii cumpar si eu numai prostii de care are sa vada ce bine e sa spui una si sa faci alta.
Eu la botez i-am cumparat tarc patutz pt ca stiam ca nu are si avea nevoie + bani si ceva haine si pantofiori botosei. Ea mi-a luat haine+ un carusel muzical, bani ciuciu. Si ca sa va spun ce prietena am , ea scotea laptele praf Vitalact gratis si a vrut sa mi-l vanda cu 90.000 cu cat il cumparam si din ziar A zis ca daca nu il vreau o sa il bea barbatu-so cu cereale. prietena ce mai... Deacat sa ii fi dat ei 90.000 pe laptele primit gratis mai bine merg la farmacie si ii cumpar cu 130.000.
Noah..ca m-am plans destul...se pare ca totul e pe bani in ziua de azi, chiar si pt fini si prieteni

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bebeianfeb, eu am propunere... pe mamicile care nu au mai activat aici..de ce nu le scoate nimeni??
E o propunere, nu dati cu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput