Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sebi al meu nu s-a mai trezit si cred ca o sa ma duc si eu la culcare.

ne auzim maine cu spalat pe dinti, cu olita, cu papica, cu joaca, cu plimbat, cu nazdravanii, cu somn, cu plansete....cu ai nostri spiridusi,

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ehe..Ioana doarme de la 9 far aun sfert...pina dimineata...se mai foieste un pik dar nu se trezeste...am fata cuminte-macar nopatea sa fie asa

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

sa vedeti ce stire tocmai am auzit: maine este ziua mondiala a rasului!!!

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

anymony si sebi tot asa...pe la 21 fara un sfert se culca in seara asta...obosit rau sunt curioasa la ce ora se/ma trezeste dimineata?
ioana la ora asta se culca de obicei? inseamna ca e cuminte foc.

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Cam asa se culca de obicei..recordul a fost de 23.15 ora de culcare si 9.30 trezirea dimineata. azi a fost obosita ca stind cu mama a dormit numai o ora jumate toata ziua si am si scos-o afar pe la 7 o ora...si a obosit rau.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Gata si eu inchin steagul cum se zice-ma duc la somn ca miine am o multime de trebi iar...ma duc la contabbila si am de facut acte...hmmmmm...parca mai facea cineva acte pe aici...
o nopate usoara..pupici

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt necajita tare, azi i-am facut baitza si dupa i-am pus un supozitor, asta dupa multa gimnastica cu picioarele etc. Ma gandeam ca apa calda favorizeaza tranzitul intestinal. Ei, dupa un sfert de ora a inceput calvarul, plangea si tipa de durere, atata incerca sa faca kka, ofof. A iesit ceva ca un bulgare. Zau ca n-am nervi de asa ceva, ori are diaree, ori e constipata. Si constipatia a inceput de la Nan Junior. Care ii mai dati lapte din asta, ati observat vreo tendinta spre constipatie? Ca eu m-am saturat de atata suc de portocale, legume nu papa de cateva zile, cerealele n-au efect, nici iaurtul.
Ma duc sa-i fac laptele asta pacatos, ca azi n-a baut decat 180 ml toata ziua. Iar branza n-am curaj sa-i mai dau, de preferata ei, banana, nici vorba.
Noapte buna fetelor, n-am apucat sa ma uit la noile filmulete si poze. O las pe maine.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- imi pare rau de ce a patzit Diana,si nu te pot ajuat cu nan,sper sa itzi raspudna fetele.
Am pus si eu cateva poze si filmein drop:
www.dropshots.com/emmat

Revin ca am culcat-o pe emma de 20 de min(greu a adormit dsi era rupta cred ca din cauza tusei mele) si am apucat sa pap si eu, ca am scos-o la magazin sa ii schimb niste lucruri mici primite si tot mai avema vreo 2 ture de mers.Gasca vine maine dupa amiaza deci mai am ceva timpsa respir si sa va citesc.

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ingrid Sanatate multa printesei si tie tarie sa treci peste toate. Cat despre Nan nu cunosc nimic.

Noapte buna fetelor!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID imi pare rau ,nu stiu ce sa zic,ca nu e cazul.Diana mea e kk-cioasa notorie.Dupa cerealele de seara face instant.Si ea consuma zilnic o banana,morcovi (mai rar in ultima vreme) si alte cele... Marul nu e bun? Diana papa zilnic unul cu banana.
DENISA
ANASEBE unde bantuisi seara asta?
Merg si eu la nani Noapte buna!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput