Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 24
bumbita spune:
ursoaica, pai stii cum o sa fa?c...o umezesc bine si i-o dau lui...ii arfat intai cum se face...ii dau pe dintisori, pe gingii, dupa care i-o mai las lui sa o mai manuiasca pe acolo...o iau si eu progresiv. da' acum nu stiu ce pasta de dinti sa cumpar? tu ai alte idei?
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Biancas spune:
Fetelor eu va urez noapte buna, ies ca am ceva treaba

Pe maine...
Moni, intradevar tabla aia e pt copii mai mari dar e bine sa o aibe..sper doar sa nu o tranteasca pe jos. Eu nu ma pricep la desen, cu toate ca mi-a placut. Sotul meu deseneaza f bine..
Apropo de tabla..saracul copil nu apuca sa se joace cu ea ca ne jucam noi X-O

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
bumbita spune:
noapte buna bianca! ne auzim maine .
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Ursoaica spune:
Pai eu ma gandeam la ceva manevre speciale pt dintisorii lor mici.
Eu am luat periuta de la Silver Care, iar pasta de dinti de la Vademecum.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Biancas spune:
Noi avem 2 dinti + 0.5 dinte + 2 dinti de 0.1
, si altul e pe vine
Dani sta la spalat pe dinti, chiar ii place
. prima oara l-am spalat fara pasta, acum il spal cu pasta...dar il spal rar..cred ca de lene si sincer si uit
. Sandra se spala de 2 ori pe zi dar de el uit
Mai este timp oricum...Eu am perinta de la primi pasi ( sunt 3 in set pt diferite grupe de varsta) si pasta de la Vademecum care are si periutza dar inca nu o folosim. Folosesc periutza pt 9-12 luni.
Pe olitza noua cumparata de Sandra de ziua lui nu vrea sa stea, a stat 2 min, s-a jucat cu bila si s-a ridicat si a plans cand a vrut sa il pun inapoi...
Peste o luna mai incercam cand uita...
Gata...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anymony spune:
Salutare!
Mai fetele..plec si eu o zi din localitate cu trebi si voi umpleti un capitol intreg!!! Ioana a stat cu mama , dar ne-a cautat toata ziua prin casa-mai ales pe la calculator.
Hai sa ma bag si eu in seama cu discutiile de azi.
1.despre mincarea pasata. si ioana tot pasat maninca-la cei 2 dinti ai ei. dar de mestecat mesteca de la 6 luni bine...nu s-a inecat niciodata. Maninca biscuite, banana intreaga,carnita si bucati mai mari si legume. nu le scuate din guritza daca is mai mari. aaaa..ieri ne-am batut pe lingurita-voia musai sa pape singura.
2.smintina si eu ii dau, de la milli si dorna. mamaliguta i-am facut ca si noua...dar am avut de la BEBI cereale numai din porumb se faceau cu apa si era exact mamaligutza pripita. fffff bune. ii dadeam cu brinza smintina si unt.
3.spalatul pe dinti...da se face de acum la inceput cu degetul in comprese sterile si cu apa, masaj usor.sunt de la colgate periute de dinti pt 0-2 ani si pasta de dinti tot colgate 0-2 ani.eu o sa ii iau sapt viitoare..sa vaz poate ies si dintii de sus...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Giova spune:
Bumbita eu am 2 lingurite mai mici, inguste si 2 mai mari late de la Hipp. Cu cele mari ii dau papica de la pranz ca merge mai repede.
Bianca fain ap. Noi avem 3 camere un hol imens si 2 balcoane care nu sunt inchise.
Maraki mersi de info.Frumoasa cumnata ai si ce frumos il tinea pe angelos in brate.
Noapte buna si spor la munci.
Merg sa incerc sa-mi culc odrasla ca da semne de somn.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
Ursoaica spune:
Giova daca il culci la ora asta la ce ora se trezeste?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Bianca noapte buna.
Si noi avem periuta si pasta dintr-aia de la Nene-dent. este periuta ce se pune pe degetul nostru.
e o placere sa-l spal pe dinti. la sf. i-o dau lui si suge toata pasta ramasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
monica70 spune:
Si Diana abia acum a adormit,adica sper 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"