Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA eu i-am luat Dianei o tabla din aia pe care se poate scrie si se sterge tot (apropo de scris pe pereti) ,daca tragi de ceva acolo... Are pix si cateva stampile,plus niste accesorii: ceas,bile pentru numarat si ceva cu literele pe acolo...Dar pe mine ma intereseaza pixul ala acum.I l-am dat deja de cateva ori ca tot a inceput sa mazgaleasca cu pixul meu pe foi.Dar ea cam trage si de toate alea,asa ca numai sub supraveghere o las.
Dar tu poate deja ia si d-asta deja,sau poate de la Sandra.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, ii doresc lui Ghita "La multi ani!", sa fie fericit si sanatos si sa ii mai treaca mania cu ordinea ca deh, asta e cu bebe mic....pardon, copilas, ca deja am trecut pragul si nu are rost sa se streseze. Iar tu sa fii o sotie grijulie si atenta si sa-i cumperi un cadou deosebit, ceva ce crezi tu ca i-ar face cu adevarat placere, pentru ca e un tatic si un sot de nota 20. Sarbatoreala placuta maine si numai bine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Vreau sa raspun la 2 mamici ... dupa aceea uit:
Anasol 1. laptele de vaca i l-am dat de la 11 luni direct jumi juma (vaca cu praf), acum ii dau numai vaca FULGA sau Dorna (i-as da de tara dar nu am) cu 1 lingurita de miere. Bea pe zi cam 800 ml.
2. mancarea nu o mai pasez ... de cand s-a stricat pasatorul ... ii dau bucatele, are o placere teribila sa mestece si sa zica "iam, iam, iam"
3. mamaliga o fac ca pt noi dar un pic mai moale, cu smantana adica fagaras de la MONOR (are ea si smantana)

Florini ma bucur ca ai reusit sa mai scrii cate ceva. Pai cum de unde le invata, doar are o surioara tare desteapta ... deci el o sa invete mult mai repede decat Raisa care este singurica.

Bumbita eu ii dau lapte Fulga sau Dorna.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni sa stii ca e buna ideea. A avut si sandra pe vremuri fara stampile ca atunci nu erau asha performante. Am sa le spun.
La Sovata prietena mea cu copil de 2.3 ani si-a dus tabla de care zici tu cu stampile si a avutmare succes. noi am jucat X-O iar Sandra a jucat si ea sau a desenat
Cred ca cadoul lui Dani o sa o incante si pe ea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

In seara asta i-am dat sa pape la Dani la 19.30 paine cu unt si sunca de pui neafumata si la ora 21 a baut 100 ml lapte...
E bine ca a mancat dar cam putin lapte dupa pararea mea, dar asha stiu ca e satul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

v-am intrebat de lingurite pentru ca am observat ca lingurita noastra pe care o foloseam de la 6 luni - ingusta si subtire - se cam plictisea cand manca ( ii puneam cantitati mici) si nu mai vroia. asa ca i-am luat o lingurita mai larga, adica mai mare, si mai scurta....cu asta avem spor...mananca si repede si...tot.

eu il dau cu crema de fiecare data cand schimb scutecul, dar intr-un strat subtire, pana intra in piele...si pe la plicile din fata si pe sub ... "coite" si pe la fundulet.

i-am luat si eu azi periuta de dinti de la chicco...maine o incercam.

anasebe, toanca, denisa, march voi ce mai faceti? azi n-ati intrat deloc?

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

BIANCA si sa vezi ce scandal am avut cu mami cu tabla aia, ca pe ce dau eu banii acum ... bla bla bla ca e pentru copii mai mari (scrie peste 3 ani,dar asa scrie la majoritatea )
Dar eu sunt talentata la desen ,seaman pe tati si sper ca diana sa ne fi mostenit nu doar mutra Pana acum viteza si silueta ne-a mostenit-o,acu sper sa stie sa si deseneze bine

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Bumbita tu cum o sa il speli pe dinti adica ce manevre. Eu am luat periuta de 2 sapt si ma uit la ea ... avem 2 dinti sus si 2 jos...

Mergi la inceput

Dar vrei sa o faci arhitect de pe acum??????

Mergi la inceput

Eu n-am mai apucat sa merg la cumparaturi de un an asa ca ciuciu periuta de dinti.Dar am inceput sa o "spal" un pic cu degetele inmuiate la robinet,acum seara si imediat si-a bagat si ea degetele in gura,era si amuzata Si noi avem 7 + 0,5 dinti deja

URSULINA in nici un caz arhitect la ce mazgaleli trage acum.Mai degraba pictor abstract

Mergi la inceput