Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ghita, cospiridushul nostru ascuns-La multi ani !

Ingrid-in afara de Nan-ul asta mai bea si altceva Diana? Alex s-a constipat de vreo 3 ori si , de fiecare data, a fost in momente cand nu prea a vrut sa bea apa......am zis pas pe mom la mancaruri "constipatoare" si am stat cu canutza dupa el.cum prindeam momentul cum ii mai dadeam cateva picaturi si s-a reglat situatiunea. incearca si asta........cat mai multe lichide. apa, supa, ceai- ce-i place ei. si se regleaza. va tinem pumnii!

Bianca-eu nu am pb de genul asta ca nu cantaresc niciodata cine si ce-mi aduce si nici nu compar cu ce dau eu. Ca imi place tare mult cadoriseaa in ambele sensuri pt "elemntul surpriza". Te sfatuiesc sa faci la fel si o sa te simti mai bine. Fiecare cumpara dupa cum i se pare lui si dupa cum il tine buzunarul si ,din pacate, nu toata lumea are calitati "practice" in alegerea cadoului. Noi am primit niste cadouri mai "ciudate" de vreo 2 ori......ne-am amuzat si asta e......am multzumir si le-am dat mai departe fara motiv anume cuiva care chiar s-a bucurat de ele..gasesti tu un bebeu caruia sa-i dai hainutele, daca Dani nu mai apuca sa le poarte.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ana, ai si tu dreptate ca cadoul e cadou. Dar din moment ce spun clar ca nu am nevoie de haine de ce trebuie sa cumpare???? Mie sincer nu mi se pare normal, cand cineva te intreaba ce sa cumpere si tu ii spui NU cumpara aia, sa iti cumpere exact aia.
Nici eu nu cantaresc cadourile, fiecare dupa posibilitati, dar macar sa fie ceva util. Alti bebe nu am, am vreo 7 randuri de haine noi care stau in dulap si nu am cui sa le dau pana nu apare un bebe nou in gasca si asta cam in 2 ani aproximativ cand fac finii mei copil.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bai am avut o noapte crunta. S-a trezit de n ori Marco urland. Abia dupa ce l-am facut cu Calgel s-a linistit. acum inca doarme. abia astept sa se trezeasca sa vad daca ma lasa sa ma uit in gura lui.

Bianca asa e cu cadourile. Mai ales ca suntem apropiati: nasi- fini, ar trebui sa intrebe de ce avem nevoie. Si noi am primit prostii, nu aveam nevoie de haine (nici nu-mi plac). Mai bine ma intreba.
Eu cred ca de cand a nascut s-a cam prostit. Bine ca a renuntat la ai mai aduce cadouri dupa ce a aflat ca e .
Noi cand ii luam la nasicul mic, pai ii cumpar lucruri faine si de calitate. Tot cadoul de Craciun e adus din Italia. acum au botezul, ma gandesc sa-i dam bani si un cadou ceva, centru de activitate, habar n-am.Mergem si in Ungaria sambata sa vedem poate gasim ceva misto.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Giova..nasol cu dintii astia...si dani m-a inebunit de srabatori cu trezirile lui...a fost noapte ca s-a trezit de 8 ori, si degeaba i-am dat calgel sau nurofen
Mai sa stii ca am observat ca si prietena mea s-a dilit dupa ce a nascut Parca nu mai e ea...
Ma intreb oare si eu m-oi fi dilit?
Ce bine ca i-am schimbat ziua lui Dani ca duminica viitoare cred ca am colocviu la baze de date
Ma apuc sa merg in magazin sa vad ce se gaseste si ii spun ce sa ii cumpere la o adica, nu sa cumpere tampenii. I-am zis zilele trecute ca am vazut un centru de activitate fain la 460.000 lei si azi imi zice ca nu stie ce sa ii cumpere pe langa pantalonii aia...Nu am zis nimic de centrul ala ca nush cat e dispusa sa mai dea in plus...Poate se gandeste la inca un pachet de biscuiti si gata.Plus de asta i-am spus ca ala mi-a placut , mie mi-e rusine sa ii mai spun sa il cumpere ala dupa ce a dat 300.000 pe pantalonii aia, pt ca nu stiu de ce suma mai vrea sa ii cumpere, dupa aceea zice ca sunt nesimtita
E nasol sa fii fin-nas, nas-fin...

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata!
mai fetelor, voi vedeti ce vreme este afara? parca vine primavara. la noi nu a nins deloc pana acum.

s-a trezit si sebi pe la 9, a baut lapticu', l-am condus pe tati la servici si acum s-a culcat iar...eu cu o cana de ceai de chimen, langa mine, lansez o intrebare: voi culcacti noaptea copii cu caciulita pe cap?

am incercat si noi de dimineata sa ne spalam pe dinti...am urmat recomandarea lui anasebe: il tineam pe sebi la mine in brate, i-am dat lui periuta lui, iar eu ma spalam cu periuta mea, nu afost deloc reticen si m-a lasat pe mine sa il spal...dar vroia tot timpul sa o mai bag in apa...pana la urma i-a placut si l-am spalat si pe gingii si pe dintisori. maine dimineata il filmez sa vedeti operatiunea.

ma duc sa pun laptele la fiert.m-am ca atunci cand se trezeste sa-i dau orez cu lapte.

la pranz vreau sa-i pregatesc ficatei de pui. eu pana acum i-am pregatit fierti, apoi blenduiti cu putin lapte fiert. voi cum ii mai pregatiti?

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Offff ce m-am enervat ca sunat cineva la usa tocmai cand era gata sa adoarma Alain, acum il aud boscorodind.
Ingrid, eu am inceput cu Nan alimentatia lui Alain dar se constipa f tare saracutul, era mititel si nu se putea kk-cii si dupa ce am incercat cu ceiut de musetel si tot n-a mers la sfatul dr am schimbat formula cu Milumil. Daca nu va merge fa si tu la fel, ca sunt copii si copii, pe unii Nan ii constipa.Inainte de asta incearca-l pe cel cu miere de care zicea Ioana.
Cat despre periute si pasta de dinti eu am luat nenedent dar degetarul respectiv nu-l pot folosii ca nu il vrea Alain as ca folosesc de cele mai multe ori periuta de la primii pasi si seara putina pasta de dinti ca nu-i prea place, ii dau lui periuta si o mozoleste el acolo, inca nu pot sa spun ca ne spalam pe dinti cum trebuie.
Cosmi tare frumos program alimentar aveti, mananca f bine Stefanel, sa o tina tot asa
Denisa tare scumpica-i Emma ca de obicei, pupici de la noi.Sanatate multa si tie.
Bianca nu stiu ce sa iti spun si eu sunt foarte sacaita cu hainele si cu lucrusoarele pt Alain, am noroc ca nasele lui s-au prins s-au ma cunosc pe mine si de fiecare data imi dau bani sa ii iau eu ce vreau.Si la botez au zis sa ii cumpar eu tot ce trebuie si ele platesc, si crede-ma ca a fost tare bine asa ca initial o nasa de-a lui imi adusese un trening ce cred ca 4 ani o sa-i fie bun.Cred ca asa e cel mai bine, nu stiu ce sa zic.
Alain mi s-a trezit asta noapte de 2 ori dar tot multumita ma declar ca nici nu ii dadusem panadol si totusi e o f mare diferenta intre trezitul asta si cel din ora in ora de dinainte.Eu astazi merg la Cluj ca am de rezolvat ceva probleme care se pare ca nu se pot rezolva daca nu merg eu personal.
Ioana ma bucur ca mergeti maine la medic, va tin pumnii.deci sunt si eu prin zona, daca aveti nevoie de ceva nu ezita sa-mi dai telefon, pupici.
Ma si distreaza cand imi citesc postarea, ca o baba imi tot amintesc cate ceva

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita tare cumintele e Sebi,.Eu i-am mai facut ficatelul de pui la cuptor impreuna cu legume congelate, a iesit tare bun dar Alain a papat in stilul lui...putin.
LA MULTI ANI GHITA [bis]Noroc ca mai exista si oameni ca el ca eu una as crede ca taticii sunt cam neidemanatici de la natura daca nu am avea si astfel de exemple.Felicitari Ghita

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Chiar...Cosmi , mananca f bine Stefan, scuza-ma ca nu am observat postarea ta
Silvi, drum bun la Cluj, sa te intorci repede la bebe Alain, ca o sa ii fie dor de tine
Bumbita, bravo pt spalatul pe dinti, cred ca pe Sebi o sa mi-l amintesc mereu cum manca el spaghete cu manutza, asha cum de Ioana a lui March, imi amintesc cu drag ca stia care e cocosul si de Anastasia lui Ralu, cum facea ca pisica si catelul + toata ograda. Sunt si alti copilasi care m-au impresionat dar acum nu mai tin minte
Bombo pe unde umblii???
JG, pe unde esti??? Nu ati ajuns inca??
A...Irina, am sa ii fac analizele la Sandra, am zis ca dupa 15 ma apuc sa ii recoltez. Am zic ca stau 15 zile dupa tratament sa faca unu pic de pauza. Poate o sa ii iau si Dani sa ii duc ca sunt curioasa si eu.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata s-a trezit si Marco a baut 250 ml lapte si acum zburda prin casa.
Nu se vede nimic in gurita, dar mi-a zis o mamica in parc, ca se pregatesc gingiile pt. maselute cam cu catva timp mai repede si dor....

Silvi stiu cum e sa-ti trezeasca copilul soneria. eu fac cu nervii. aici la noi suna multi, ba de pe santier, ba clienti. Cred ca eu sunt boss-ul aici si vin si-mi zic ce au facut si ce mai trebuie sa faca.
I-am zis lui Clau sa-mi trimita electriceanul sa-mi deconecteze soneria, ca nu se mai poate asa.
Bianca pai asa ca ti-e si jena sa-i spui, ca nu stii cat vrea sa dea. Nasa lui marco i-a luat o casuta, trebuie sa potrivesti piesele dupa forma si culori sa le bagi in ea, pe urma folosesti cheia sa deschizi usa sa scoti piesele si multe alte chestii are. A costat 500.000 lei, am vazut-o si eu in mag. Dar Marco nu e incantat de ea.Pe urma i-a mai luat un costumas: bluza, pantaloni si vesta groasa cu gluga. Fainute, dar ii sunt mari si pe iarna urmatoare mici. si oricum el avea haine groase.
In schimb de la vara-mera a priomit un tambur de la Chicco, bai e innebunit dupa el, apasa pe butoane danseaza, si ce ii place mai tare ca are un ciocanel si da in el si canta. E innebunit sa loveasca cu jucariile, sau in jucarii.Asa ca l-a nimerit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI ANdrei de Tanti
Si LA MULTI ANI Ghita, "mamica" Dianei.
Vad ca s-a scris si s-a scris si s-a scris.......ca uit si uit ce vreau sa spun ca nu ma mai tin neuronii saracii.
Eu ma bucur cand primesc orice pentru Ana. Pentru ca noi nu ca am fi zgarciti cu copilul nostru, dar nu vrem sa ne umplem de lucruri inutile. Asa ca pot sa ma laud ca tot ce cumpar e folosit, tot ce primim e bun primit si ne bucuram de haine si jucarii, ieftine si scumpe. APoi eu am o prietena care saraca are mari probleme cu banii si norocul ei e ca primeste muuulte haine si mi-a dat cadou si din hainele folosite primite de ea. SI eu i le-am dat Anei sa le poarte, ca mi-au placut. Nu-s deloc carcotasa cand vine vorba de cadouri. Daca as fi, mi-ash face sange rau si nu are sens! La botez, am primit 2 rochite si hainele de botez de la nasa. Atat. Jucarii? NU! LA 1 an, am primit cadouri muuulte la petrecerea cu bebei. LA cea cu rude: 1 ren cantator si .......atat. Ca socrii luasera trening inainte, mama costumasul cu care era imbracata si fratelo o pisica gigantica (de Craciun). Ana are "ghinion"(vorba vine, la cadouri) ca e cu 2 zile nascuta inainte de Craciun.
Cu papa, eu ma uit, ma minunez ce mananca altii si noi.......ciuciu.
Noi avem de spalat 2 dinti, 2 0,5 si 2 0,1. Dar nu-i spalam inca. Asteptam sa se faca mari.
Olita? Am pus-o pe olita la exersat. Cand face kk iau olita si o pun imbracata si-i spun "ANa face kk. Pfuuuuuiiiiii. Pute. Bravo mami! Stai acolo!" Si ma asez si eu pe vine, ca ea si-i arat cum sa se screama.. Si ea pare incantata. Stiu eu ce marfa am la casa. Pana nu s-o lamuri singura despre ce e vb n-am sanse.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput