Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvi, vis a vis de capitolul II-caracteristicile copilariei, eu raspund ca imaginatia copilului se deazolta pe masura ce se joaca cu altii si rationeaza asupra obiectelor.

este adevarat.stiu copii foarte destepti, dar care, datorita faptului ca au stat izolati - de teama parintilor de a nu se imbolnavi, din comoditatea acestora de a-i duce in medii cu copii - sunt foarte izolati, nu vorbesc, nu rad, nu reactioneaza la o gluma, la un joc etc.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana se are boala sa plimbe pernele prin casa si acum mai si da jos husa de la coltzar Dar o iert ca pe langa puiul ala mi-a adus azi si ursuletzul si iepurasul Pisica si cainele,nu se pun,ca le stie demult foarte bine.In schimb nu stiu de ce nu vrea sa imi aduca acum soarecele - si ii era in cale,s-a si jucat cu el mai devreme .
In rest, face prostii,imi scoate cate un biblioraft,cauta in cosul de gunoi (hartii) de langa birou si mai completeaza in el cu ... jucarii sau diverse Plus bate amarnic in geamul de la usa de pe hol,ca doar e tata-su in bucatarie Noroc ca aluat-o acum cu el,deci sa ma apuc un pic de ceva mai serios pana nu se intorc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

monica, apropos de ce arunca diana prin cos....nu stiu daca va mai amintiti ca saptaman trecuta scriam ca mi-a luat sebi unghiera si nu o mai gasesc....am gasit-o azi!si stiti unde ? in cosul lui, unde ii pun hainutele murdare ce trebuie spalate..

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita hai ca m-am uitat la pozele cu sebi, nu le vazusem pe toate.

Am facut o tocanita : vita + porc, din care am zis ca-i dau si lui Marco. Problema e....nu mai recunosc carnea de vita. Macar de o taiam altfel decat cealalata.

Ne-a venit gazul pe dec. 3.880.000 lei . Si doar 3 sapt. am cam stat acasa. Asa ca... Moni la casa o veni 10 mil.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

UITAM SILVI mie parca asta imi suna bine
"cei care raspund ca a inventa este parte integranta a copilariei sunt cei care manifesta o credinta in sensul acordarii importantei majore maturarii: copii sunt destinati sa dezvolte astfel de abilitati pentru ca acest lucru e in constructia lor"
dar un pic si asta
"cei care au raspuns ca : imaginatia se dezvolta pe masura ce ei se joaca cu altii si rationeaza asupra obiectelor, sunt cei care pun accent pe rolul activ al copilului, aratand ca ce determina aparitia unei noi abilitati este participarea efectiva a copiilor in activitati relevante"

Sunt super eficienta ca am reusit sa citesc ambele parti,mi le-am salvat intr-un fisier word si completez pe rand cu cate un capitol.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

GIOVA aoleu,dar la ce s-a consumat atat? Aveti centrala probabil nu? Deci aci intra si apa calda incalzita,paltiti separat doar apa rece presupun.Totusi mi se pare enorm la bloc.
Pai noi nici la 2 mil nu ajungem la cheltuieli iarna ... si in banii astia intra:
apa calda,apa rece, incalzirea e caaald), gazul, salubritatea, administratorul, liftul, curatenia si ce-o mai fi ...Dar suntem 3 persoane la doar 2 camere nu 4 cate ai tu acum.Parca 4 ai nu? La casa cred ca tot cam asa ai iesi vreo 4 mil gazul la o casa mica,cu 4-5 camere,sau cum e ,care are dintre voi? E mai mult gazul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova daca nu o deosebesti din priviri atunci o gusti
Vad ca site-ul drop-ului nu merge....vreau sa pun niste poze facute acum....ma duc sa pregatesc pt. baita lui Angelo si sa-i dau sa manancê.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

maraki, intr-adevar nu mereg drop-ul...asteptam cu nerabdare pozele

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

bai, da' nimic nu e la tv[asta

azi, daca eram la serviciu, trebuia sa ma duc la brasov...deci gtrebuia sa plec pe la 4 de acasa s ajngeam pe la 19...palpitant program, nu?

iar vineri ar fi trebuit sa merg la deva...plecarea? la 3.

numai in momente ca astea imi vine sa ma bucuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr ca stau acasa cu copilasul meu!!!!!!

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

BUMBITA dar pentru ce trebuia sa te depalsazi atat??? Ce lucrai,nu conta? Parca asa stiam.

Mergi la inceput