Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici mie nu-mi merge drop si aveam la incarcat 2 filmulete. maine...

Moni pai am centrala. si atat ma costa gazul. Mai platesc metri cubi de apa consumati, curentul, curentul pe scara, curatenia si liftul. ce tine de scara nu cred ca platim deocamdata, nu s-a facut nici un calcul si nici femeie de servicu nu e.
Bumbita chiar ca e fain ca stai acasa.
Maraki spor la baita. Se vede cea de vita, ca e mai rosie si nu are grasime. Deci are ce papa piciul maine.

Fug sa-mi hranesc sotul, ca a terminat cu prizele din casa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

incerc si io sa-l adorm pe dav,e treaz de la 2 dupa-amiaza sa vad dak imi iese

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

nu, monica, as fi vrut eu. sunt consilier juridic...si as fi umblat ...dupa procesele ( institutiei la care lucrez ), nu de constinta.

deci, am facut alegerea corecta sa-mi reiau concediul, nu? sunt foarte bucuroasa, nu stiu daca ma intelegeti. ca sa nu mai vorbesc de stres...cand se mai pierdeau procese..." da' de ce s-a pierdut? da' cum s-a intamplat?" pentru ca asa este justitia in romania...se mai si pierde cu dreptatea in mana. si tot asa. intrebari fara raspuns din partea directoarei.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

anasol de la 2? pai cred ca acum nu mai adoarme de obosir ce e...mie asa mi se intampla cateodata...cand e fff obosit, sebi incepe sa planga si nu se mai opreste...eu reusesc mereu cu leganatul. pupici lui david si doamne ajuta sa vina mos ene cat mai repede.

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai de capul meu,acu vad ca maine e 11 ian si e ziua husbandului Am uitat total Maine trebue sa ii iau ceva ... sa vad cum voi avea timp

Diana canta la chitara adica apasa pe butoane si aia canta.Am echipat-o in pijama, dar nu insistam inca pana nu pica lata. Se cam balanngane deja ,dar daca mai poate ridica mingea doar din aplecat si sa o si arunce cat colo,mai rezista vreo juma de ora cel putin Asta e...o mai lasam sa zburde.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

monica, sa-ti traiasca sotul! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna1 si sa fie un tatic la fel de bun ca pana acum!
LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI!

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

LA MULTI ANI PENTRU D-NU GHITZA!-SA VA BUCURATI DE MINUNEA MICA
bumbi-pai ce sa fac incerc sa-i fac program,ca a stat la socrii 2 sapt si i-au facut un program de imi luam campii,adormea numai pe la 1 noaptea si incerc sa-l fac sa doarma o sg data pe zi la pranz.
De ex azi s-a trezit dim la 8 ,apoi a adormit la 12 pana la 2,si de atunci e treaz ,a mai avut ceva tentantive pe la 6,dar de frica sa nu ma tina iar noaptea, l-am tinut treaz si vad ca acu i-a zburat somnul de tot,bocane cu un ciocan de jucarie in geam.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

anasol, am vazut si eu pozele cu david de la taiatu motului. sunt super! am vazut ca a fost un adevarat eveniment. ati fost o gramada. si noi am fost multi - nasii, mosii, finii, socrii, ai mei. si m-am bucurat ca si voi aveti obiceiul cu ruperea turtei. dar sa-l ridice mosul deasupra unui cutit, sa zica" sa cresca mare cat un brad. destept ca un calculator ( asta e inventia mosului )etc" si sa arunce cu grau deasupra capului aveti ca obicei?

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alain doarme deja de 20 de minute, nu a mai dormit dupa-masa si era rupt.
Moni, Bumbita ma bucur ca va placut si ca ati gasit ca e interesant.Celelalte capitole sunt si mai interesante, sa vad cand am timp sa mai fac rezumate si sa postez.
Giova incepe faza cu scrisul pe pereti pe Alain in ultimul moment l-am oprit azi de la asta. Ce bine suna mancarica .....la ce foame am in mine....as manca orice.
Moni La multi ani !!! sotulyi tau, sa sarbatoriti frumos maine.
Am vad sa vad si eu poze si filmulete dar nu merge nici la mine.Fetelor va pup pe toate, merg sa mai citesc si eu ceva.Sa aveti o noapte linistita.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara...
Moni, "La Multi Ani" pt Ghitza pe maine Sa fie sanatos ca sanatatea e cea mai importanta.
Giova. l-am vazut pe Marco cum se joaca cu catelul
Si mie mi-a venit gazul pe luna noiembrie 2.700.000, iar pe luna decembrie nu mi-a venit inca dar mi-am citit ceasul si imi vine peste 3 mil Asta e...Moni eu nush cum platiti voi asha putin Noi platim gazul + consumul vreo 800.000 lei si suntem numai 3 pers ca de Dani a uitat lumea sa il bage la consum...(chiar azi a fost seful de bloc cu tabelul si l-a trecut si pe el)
Eu am schimbat schimbarea de ziua lui Dani, am sa ii tin ziua din pacate sambata, adica in 13, cu 4 zile inainte de ziua lui... Saptamana viitoare vreau sa ma apuc sa invatz nu sa ma pregatesc de onomastici, in 24 am primul examen
Nasa lui Dani (aia care i-a placut la Moni)a spus ca ii face ea torul de ziua lui...si m-a intrebat ce sa ii mai cumpere dar habar nu am, nu am nici o idee ca are de toate. Mi-a zis ca a vrut sa ii cumpere cal dar a vazut ca am. Si tricicleta am...Fetelor sariti cu o idee interesanta Jucarii are destule, haine la fel...
Denisa, multa sanatate sa treaca repede viroza
Bumbitza, spor la lucru...cred ca am inteles bine ca lucrezi..am citit cam pe diagonala..
Dana, multa sanatate tatalui tau, sa dea Domnul sa fie bine...
Si eu ma intrebam oare ce face Mirela ca nu a mai dat nici un semn...
Silvi, multumim de conspect, mi-am salvat iar si o sa ma cultiv cand am nervi de asha ceva ca acum nu prea am chef

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput