Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
Bee spune:
Ioana, eu ii dau Biotics in laptele de dimineata si in cel de seara. Cate un pliculet. E bun, dar singur nu o sa regleze tranzitul, daca deja s-a instalat diareea. Tb regim si lapte fara lactoza. Dar e bine sa i-l dai de fiecare data cand ia antibiotic (ma refer: cum ai inceput tratamentul, dai Biotics dimineata si seara, pt protectia florei intestinale).
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Hello si de la mine,uauuuu cat am de recuperat
,ca azi n-am avut timp sa intru de la birou.Macar aproape am plecat la timp acasa - adica cu juma de ora mai tarziu,dar avand in vedere ca ma duce si cu masina si se fac doar 5 minute,mai las de la mine
Noroc ca s-au carat italienii si vine alta trupa abia luni
Maine o fi mai greu ca pregatim primul export si trebuie sa fac o factura pe care inca nu stie nimeni ce se scrie exact (nici cei de la finante nu stiu inca) si pana acum am vreo 5 variante
,asta pentru ca doar 5 telefoane am dat
,nu de alta,ca altfel ...
Ca sa puna capac o sa o fac in programul lor italian,in care a apucat sa imi explice azi pe ultima suta de metrii cate ceva ca n-am prea priceput mare lucru (cred ca nici ea,ca abia l-a configurat pentru noi si nu prea mergea nimic cum trebuie
) Asa ca maine fac rebus
,o s-o fac cu telefonul la ureche probabil ...
Diana e bine mersi,a vizitat-o o matusa si mami evident. Au iesit si la plimbare ,doar ca nu voia sa pape cand am venit si i-am zis lui mami sa nu-i mai dea piureul ala,ci ce mancam eu.Deci a papat supa de fasole verde si peste
Acum doarme,ca norocul,sper sa ma relaxez si eu,citind pe aci,ca dupa aia iar am ceva treaba.Am eu mult mai multa,dar o sa o las pe WE,ca nu mai pot 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
silvi_2005 spune:
Al meu bebe a fost tare prapadit cu mancatul, n-a vrut sa doarma dupa-masa dar l-am lasat in cace ca a dormit dimineata pana la ora 10 si inca 2 ore si ceva la pranz, o sa-l culc mai devreme deseara.
Ingrid felicitari Dianei, e tare cumintica si isteata, Alain nu are rabdare sa-i explic nimic, el e cu masinile, cu cuburile...carticele pe povesti mi le aduce sa i le arta si instnt mi le insfaca sa le roada.
Se vede diferenta de comportament intre fata si baiat....nu generalizez ca poate sunt si baieti care sunt mai linistiti si cuminti.
Giova sa-l dai zilnic de doua ori cu ungventul dupa ce ii scoate firul si poate ca nici nu se va mai vedea nimic, eu asa cred.
Ioana ma bucur ca sunteti mai bine,va doresc insanatosire grabnica.
Moni mami pe unde esti?De nu apari sa ne zici si tu ceva?
Ana de France felicitari esti mester mare!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Denisam spune:
Andiaro- mersi de invitatzie, as veni urgent dar mi-e ca la jumatatea ceaiului ma trimitzi acasa la cat behai:)), ca nici sa dorm cum treb noaptea nu pot
.Tu mai potzi bea ceaiuri si miere si lamaie, camie mi s-a luat si mereu ma racaie pe gat, de treb sa beau sau bag ceva in gura la 10 min.maxim.
Bee si Giova- multumesc de ganduri, si eu sper s am afac bien ca nu mai pot si nu vreau sa iifac rau nici lui bb si nici emmei-Doamen ajuta!
Acum termin ostropelul emmei si are si piure de cartofi si nu cred ca mai am energie de facut supa, maine sper, seful mi-a zis sa merg de luni al job ca e si el bolnav si dragos ne vrea la cabana dar nu am risc 2hjumate la drum ca nu are sens, doar pt 1 zi.
Sa vad cum o scot pe Emma afara, dc nu e ok din cauza vantului, bag tura la mall ca si asa am de schibat o groaza de ale ei primiet cadou.
Pupicei!
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

monica70 spune:
O sa mai raspun si eu pe rand azi,ca altfel uit tot pana termin 
Intai FLORININI tare ma bucur ca ai mai intrat ,pupici multi in special lui David si mersi de mesajele de pe mess,acolo doar ce te mai prinde omu' 
Eu tot astept sa apara ANA din Spania ,sa ne dea un semn ca au ajuns cu bine.ANAAAAAAA 
De MIRELA si DANI
mai stie careva ceva?
Revin ca mai am muuult de citit 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
andiaroro spune:
Denisa-merg ceaiurile fara pb la mine ca oriucm sunt mare bautoare si le tot rotesc ca sa nu ma plictisesc!
ei-cu
mestereala. de vreo 3 zile m-a apucat damblaua asta. alataieri am surubarit pe la o usa de la bucatarie...ieri am instalat o telecomanda cu care potzi aprinde veiozele din orice camera te afli, azi fereastra..gata! am gasit si suruburile lipsa, deci am reglat pb si la fereastra stricata azi.......nu stiu ce m-o fi apucat. da-mi place! ai rez concrete si rapide la chestiile astea.poate-mi schimb
meseria. da vad ca-s multilateral dezvolatat acum si nu pot sa ma fac si electrician si lacatus deodata-aberez. ma rog, cred ca am prins curaj dupa prima reusita si acum imi trec tot felul de idei de genul asta prin cap.
Moni- tu faci factura cum ti se pare mai bine si daca e o problema o anulezi si faci alta cand se vor lamuri lucrurile.
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by szaboali
Fetelor bebeii vostrii cum umbla mai bine? cu papucei sau desculti? Ca Iarina desculta umbla mai bine...cum ar trebui sa umble? cu sau fara papucei.
DIANA umbla cam la fel,dar muuuult mai in viteza descultza.Cand e incaltzata parca se impiedica mai usor,desi merge ceva mai incet...Asta pentru ca am tinut-o tot desculta,sau pentru ca e si imbracata super gros cand e incaltzata ... doar cand mergem afara o incalt.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4 "SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Deci repet intrebarea ca vad ca nu a raspuns nimeni
Decand se da varza la copii? Stie cineva???..eu nu am gasit nimic pe net despre varza
De ce e atat de grav? Eu cred ca i-am si dat mai demult,era amestecata prin ciorba

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4 "SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
monica70 spune:
quote:
Originally posted by andiaroro
mi-am mai amintit ceva........cand bebeii sunt muciosi e bine sa le punem o perna sub saltelutza si asa nu se acumuleaza noaptea secretiile.
Moni- sa fie intr-un ceas bun cu nou job! asa ca sa-ti fac urare
ana si alexandre (17.02.2006)
Eu drept sa va spun i-am pus o pernutza de pe la 6 luni,desi se zice ca nu trebuie.Poate de aia nici n-am prea avut probeleme cu mucii?
Mersi Ana,sper sa fie,astept saptamana viitoare,cand vine una (sefa biroului administrativ din Italia) ce ziceau baietii ca e cam scarboasa si mi-a mai zis un tip a carui prietena a fost la interviu si a nimerit-o si pe ea.Zicea ca atunci cand le-a zis cat castiga unde e acum,cca 500 euro,a intrebat-o ca ce face de banii aia
si in mijlocul lui pe jos tronau tacticoase 4 bucati perii WC + suportul propriu si personal 
MONI
de
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Bee
Despre varza. Mie varza mi se pare un aliment minunat, mai ales varza murata. Eu o pun in ciorba si zeama si varza ca atare. Ciorba ii dau fetei sa bea, dar varza nu o pasez odata cu restul legumelor.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
Si eu pun si in ciorba zeama de varza si i-am dat Dianei ,chiar si un pic de zeama de varza,cand am baut eu
Nu i-am dat decat un pic,sa nu fiu chair nesi
ca ii place foarte mult gustul de acru.Ca si mie evident.MONI
de