Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Ana de France si eu zic ca e bine cat lapte bea Alexandre.
Ingrid
Dianei si sa scape cat mai repede de constipatie.
Ne pregatim sa iesim.
Doamne ce dezordine mi-a facut pe balcon si mi-a mancat un muc de tigara. cred ca au aruncat de deasupra si nu l-am vazut.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
T_Ioana spune:
Ziua buna dragelor!
V-am citit printre picaturi dar nu am reusit pana acum sa raspund.
Noi suntem ceva mai bine, in sensul ca nu mai horcaie chiar asa, ma mai lasa sa-l aspir cu Batista Bebelusului si a papat foarte bine pana l aora sta. SPer sa pape si acum masa de pranz. I-am facut pulpa de pui cuu mult morcov, o idee de ceapa si un catel mic de usturoi. DUpa ce fierb bine pun si niste orez ca sa iasa un pilafior. De la atata antibiotic face kk cam moale si sper sa-l rezolv cu dieta. Oricum, cand ajunge Cristi in Bistrita are instructiuni clare sa cumpere Biotics sau Ecoflorina.
Ana de France, dupa ce a implinit un an eu am incercat sa ii pun pernita gandindu-ma la confortul lui (eu nu prea pot dormi fara o perna, cat de mica) dar nu am avut succes. Asta pentru ca indiferent de pozitia in care-l pun sa doarma ajunge tot pe burta cu genunchii sub el- ca si cum ar face matanii- asa ca varianta pernita e inutila. Iar daca il deranjeaza, si il cam deranjeaza
, pur si simplu da pernita la o parte.
Pentru tuseo sa-i dau Humex, am inteles ca e foarte bun.......cand am intrbat-o pe dr daca sa ii dau a zis ca da, e bun, dar nu e compensat
, si de asta ea imi tot dadea Bronhexin-apa de ploaie.....
Fug la pici ca s-a trezit urland si vai ce mai tuseste!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Ingrid S spune:
Si fiindca tot am chef de vorba, va spun ca am inceput si eu o cura de slabire si detoxifiere. E simpla, dar greu de tinut. 2 sapt se mananca legume crude rase, un fel de salata in care pui varza, telina, morcov, rosii, mar, usturoi, nuca, pastarnac. Se amesteca totul cu o linguritza de iaurt si se mananca cu o felie de paine neagra prajita. Asta la pranz si seara inainte de culcare. Dimineatza, ceai cu o felie de paine prajita cu margarina, intre mese se consuma fructe, ultima masa e la ora 18. Eu mai beau lapte seara ca altfel mor de foame. Se alterneaza o data la 3 zile cu supa de varza sau fasole verde si piept de pui fiert sau o conserva de ton cu lamaie. Sper sa rezist, mai ales ca trebuie multa apa si ceai verde...iar mie imi place laptele.
Ingrid S si
Diana
Denisam spune:
Neatza si de la noi,
Scriu si eu repede 2 randuri pina se trezeste Emma ca is varza de bolnava si am si mincare de facut si mici treburi ca as vrea sa incep serviciul maine.Asa viroza nasoala cu treziri noapte dinc auza tusei, raguseala si acumcurge nasul ca a rrobient, nu amavut de f. mult timp,sper sa imi revin cami-e frica sa nu ia si emma, sper sa fie ok ea.
Florinini-ma bucur ca ai scris si ca totul e ok, David e n dulce.
Bianca-si eu tot asa ii fac zarzavatul in ciorba si papa si bucatzele de carne dar de cand a fost bolnava nu mai vrea, treb sa reincep sa le tai cu cutzitul si sa i le introduc in papa- 2 feluri la prinz is noi, azi are ciorba siiifac ostropel si voi taia carnitza cu cutitzul marunt.
Bombo, Ioana-ce fac bbei bolnaviori?
Maraki- dar voi?
Deea,Moni, Anasebe,Anasol,Daniela,Andiaro, Silvi, Ali si restul-pupicei dulci,merg sa-i fac si eu oul intreg ca de maien vreau sa ii bag sieu cate un pci d epiine, mai vre ea uneori dar in maj. cazurilor nu.
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Bee spune:
Denisa, sanatate. Sper sa treaca si la tine viroza urata.
Ioana, Humexul nu e spray? Mie mi l-au recomandat cand a facut Ana viroza si nu l-am putut folosi. E groaznica tija aia de tb sa intre in nas. Radu m-a omorat cu Humexul spray pt nas! El isi inchipuia un fel de puf ca ala pt geamuri: faci puf, dai si pe fata dar intra si in nas. DE unde! E greu de folosit si incomod (cel putin pentru noi) si contine tot apa de mare purificata si clorura de sodiu (sare), adica e ca si cum ai folosi ser fiziologic sau Nazomer. Arunci banii degeaba pe el. Tusea aia urata e de la secretii si dureaza, nu prea ai ce sa-i faci. Am mai auzit eu si de alte medicamente, dar tu fa ce ti-a zis doctorul. Ma bucur ca Razvan e mai bine si mananca.
Deea si Silvi si eu sunt la dieta, ziua a 2-a. Si am slabit 1 kg intr-o zi. Dar eram sigur plina de apa prin tesuturi. Acum sunt ok cu kg, ca inainte de sarbatori, dar perseverez sa vad daca mai scap de ceva greutate suplimentara. Mie nu mi-e greu sa o tin, ca-s obisnuita cu un regim de viata mai dur, pe motiv de lipsa de timp. Mi-e insa frica sa nu mananc insuficient. Si evident, nu prea reusesc sa beau apa cum tb (ca un facut, am zile cand zici ca-s in desert si acum nu intra apa in mine).
Despre varza. Mie varza mi se pare un aliment minunat, mai ales varza murata. Eu o pun in ciorba si zeama si varza ca atare. Ciorba ii dau fetei sa bea, dar varza nu o pasez odata cu restul legumelor.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
T_Ioana spune:
Bee, poate exista Humex si spray nazal dar asta de care zic eu e siropel pentru copii pentru tuse neproductiva! Eu sper sa-l ajute si sa-i mai inmoaie gatuletul ca tuseste ca un magarus (si mai nou si eu ii tin isonul.)
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
1
2
andiaroro spune:
Ioana- ar cam fi momentul sa-ti pui in aplicare
"scopul" ca au inceput de azi soldurile la.........
Paris. Mai ai timp sa iei bilet ca tin pana pe 20 februarie.
Perna se pune sub saltelutza. Dr zic ca, in principiu, abia de la 3 ani le punem perna "pe bune". Eu i-am pus-o sub saltea pe aia la 30 de grade de o foloseam cand vomita, dar cum are ac pozitie de somn ca Razvan nu stiu cat foloseste. eu mi-am facut insa
datoria.
Denisa- suntem in ac club. Hai la un ceai fierbinte!
Giova- deja au inceput vecinii sa arunce cu chistoace- glumesc!
Ingrid- f interesant meniu! Ala-i de respectat zi de zi nu numai 2 saptamani. daca n-ar fi atatea tentaztii.Diana cred ca are cea mai solida cultura printre spiridusi.......la ce multe chestii stie.
hai sa ma laud-am reparat inchizatoarea de la fereastra de la camera lui Alexandre.ma rog, tot eu o blocasem ieri. Ca inainte am stricat incuietoarea de la o fereastra de la sejur, pe care nu o prea deschidem, ca sa vad cum functioneaza mecanismul nu se mai pune. Oricum, acum nu mai gasesc suruburile s-o pun la loc-sper sa apara ele pana diseara. cred ca sotzul meu va fi
f incantat!!!
Si mie imi place mult varza, dar cum Cristi o vrea doar in sarmale nu-mi vine sa mananc de una singura
ana si alexandre (17.02.2006)
T_Ioana spune:
Ana

...daca-i asa sar in primul avion spre Paris
.....si daca i-as pune pernita sub saltea nu as rezolva nimic, deoarece domnu' fi-miu nu serveste pozitia regulamentara a patului si doarme prin toate cele patru colturi sau de-a latul.....
Ioana si
1
2
T_Ioana spune:
Eu sunt speriata de scaunele moi ale piciului si pt ca atunci cand am stat in spital am stat din cauza diereei cauzate de antibiotic am hotarat, desi dr nu zice nimic sa-i administrez Ecoflorina si Biotics Baby. Daca la Ecoflorina am gasit modalitatea de administrare pe net (nu i-a spus lui Cristi in farmacie cum se administreaza si prospect nuam ca nuam luat o cutie intreaga), la Biotics Baby scrie ca se dizolva in lapte si atata, dar nu si cum se da, intre dozele de antibiotic, intre mese sau cum? A folosit cineva Biotics Baby?
Ioana si
1
2
Giova spune:
Gata cu joaca. doamne ce frumos si cald a fost azi.
Ioana ma bucur ca se simte mai bine razvan. Sper sa se rezolve si cu scaunul si sa pape mai bine.
Ana de France, tocmai ca vecini deasupra nu am, nici lateral, dar sunt muncitorii, care mai arunca.
Ce mester priceput esti. Felicitari!!!
Ingrid spor la cura de slabire. eu sunt o puturoasa. mananc putin, berau ceai, dar mi-e lene sa cobor un etaj sa ma bag la fitness.
Denisa insanatosire grabnica.
Perna si Marco are. I-a facut cumnata pilota, perna, lenjerie si tur de patut. super faine, perna e subtire de tot, iar lui Marco ii place la nebunie.
il asteptam pe tati sa mergem sa vedem daca ii scoate firul.
revin mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an