Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uitat sa zic de constipatie, eu nu prea m-am contruntat cu asta mai nou din contra.Cand era mai mititel si era constipat ii dadeam ceiut cld indulcit putin de musetel, imediat vedeam efectul.De asemenea mai e f bun piureul de pere, are efect laxativ la bebelasi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

poi .. nici nu cred ca sunt copii care sa se infiga in varza goala.. Eventual asa in ciorba, printre alte morcoveli...

Silvi, bravooo .. ce bine imi pare ca nu ma lasi singura. Si eu ma delectez cu laptic Mie zilele astea de lapte imi plac cel mai mult, ca nu stau sa ma gandesc ce inventie sa fac de mancare Asa, beau lapte, si gata. Cat despre subiectul deschis, nici mie nu mi-a placut, si imi pare tare rau. Unele intra doar sa zica nu, si nici macar nu citesc calumea toata postarea. Chiar nici nu inteleg de ce posteaza? De dragul scandalului cred. Asta e. Cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada restul .. sa se certe , treaba lor. Eu beau laptic Mili la carafa rosie, si e foooooarte bun. Putem sa mai vb pe mess daca vrei. Iti trimit adresa mea pe PM.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Si la multi ani !!!!!!! cu intirziere si prichindeilor care au implinit un anisor luna asta . Sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de ce e bun pe lumea asta.
Eu nu prea mai reusesc sa intru, am de recuperat deja un capitol jumate. Si e numai vina Sabinutei care si-a schimbat total programul de somn si doarme numai o data pe zi cite o ora si ceva doua, si asta numai daca stau eu linga ea . Deja is cu nervii la pamint.
Daca ma asez si eu la calculator, vine si trage de mine s-o iau in brate sa scrie si ea.
In plus m-am apucat sa citesc "Totul se intimpla pina la 6 ani " si mi se pare foarte interesanta. Deja am realizat ca am gresit in anumite situatii, dar sper ca de acum inainte sa procedez cit mai corect astfel incit Sabina sa fie o fetita cu personalitate sanatoasa .
Pupicei
revin daca pot, deocamdata incerc sa citec cite ceva din urma . Vad ca sta si patruleaza prin zona. Tot in 4 labute.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu stiu de varza ca e singurul aliment care sta in stomac 12 ore pana se digera.. Deea deaia am zis numai de varza ca despre asta era vb
Eu azi am facut ciobra de varza cu os afumat si bulion (la noi se numeste lucicos) si am intrebat de varza ca am taiat-o cu robotul si eram curioasa daca as putea sa ii pun si Dani putina in ciorba, dar mai asteptam cu varza, Silvi,Ana, multumesc de raspunsuri
Silvi, la noi perele in afara de efectul de gaze nu au facut nimic Prunele sunt bune, portocala, strugurii...
Merg sa mananc ca imi e gata ciorba si acum am facut snitzele.
Pofta buna la toata lumea, o sa revin probabil deseara, dupa-masa vreau sa fac o tura afara cu caruciorul ca inca nu am scos caruciorul anul asta.
la toata secta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

chamomilla se gaseste aici sub forma de supozitare si multe prietene mi-au laudat-o. noi inca nu am testat-o ca pana acum am reusit cand a plans noaptea sa ne descurcam doar cu solutzia de dat pe gingii ca era clar ca un dinte iesea si de asat era marait.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am citit pe diagonala, scuze.

Zilele acestea mi-a fost imposibil sa intru pe net.

Tata s-a internat de luni la Spitalul Militar din Bucuresti in asteptarea operatiei pe coloana. Am fost si suntem stresati pe tema asta... dar sper sa fie bine. Mama face drumuri zilnice Buzau-Bucuresti... biata de ea e foarte obosita.
Pe mine m-au zapacit de tot fetele, au o energie debordanta si simt ca la un moment dat voi claca.
Oricum sunt tare simpatice pentru ca se joaca foarte mult timp impreuna si se iubesc teribil.

In plus de ieri am un tapiter in casa pentru ca schimbam canapelele si fotoliul din sufragerie. O sa dureze toata tarasenia cam o saptamana dar sper sa iasa bine.

Ioana si Bombonica, va doresc ca Razvanel si Jasy sa se faca repede bine !

Am vazut poze de la ultimele aniversari. Inca nu le-am prelucrat pe toate, dar promit sa o fac in zilele urmatoare.

Flori . Ma bucur ca ai intrat. Am vazut si eu pozele de la Craciun... SUPERBE ! Mai ales micul Mos Craciun !

Gata, fug sa dau de mancare la micutele teroriste, striga dupa mine care mai de care si se distreaza la culme .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Varza este foarte bogata in vitamina E: 2-7 mg la 100 g, ceea ce constituie un adevarat record pentru o leguma, 200 de grame de varza consumate zilnic acoperind necesarul zilnic de vitamina E. 200 de grame de varza acopera necesarul zilnic de vitamina A Provitamina A (sau carorenul, care se transforma in vitamina A in organism) este si ea foarte bine reprezentata, astfel ca o portie de 200 de grame de varza acopera necesarul zilnic de vitamina A. Vitaminele din grupa B sint si ele foarte bine reprezentate: B1, B2, B3, B5, B6, B9, adica toate cele care constituie grupa anticanceroasa.

Cat despre timpul de digestie, nu stiu cum e la varza. Eu stiu ca legumele se digera in 1-2 ore.

Despre varza, e bine de stiut pentru voi, caci la copilasi, nu cred ca reusisti sa dati prea multa varza. Cruda e greu de rontait, calita nu mai are calitati, prin fierbere se pastreaza ceva calitati dar banuiesc ca nu e nici o mamica care da ciorba de varza la copil , eventual ii da pe la 20 de ani sa il faca manechin

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am avut succes cu ciorbita. Mi-a papat marco 350 ml+painica+ piciorusul de la o aripa.

Varza
eu i-am dat lui Marco, putina e drept. cand am facut sarmalele de Craciun, a mancat putina, dintr-aia murata. mama ce i-a mai placut.

Dana insanatosire tatalui tau.pofta buna la fete.

Bai suntem in ianuarie nu februarie. le urati in avans fetelor .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

ceau fetelor!
Anasebe, mersi de link ! Am apucat acum sa o vad pe Emma, tare mi-a placut in rochita rosie si bascutza...este o dulceatza de copil! Si tortul a fost frumos!
Am apucat sa o vad pe isteatza de Anastasia, mai ce stie ea sa imite...si ce dulce e cand danseaza..
Eu am vrut sa intru aseara, dar a cerut papa, iam dat si am vrut sa o culc la loc. M-am intins in patul meu si am pus-o pe ea in al ei. A luat pernitza, a pus-o pe marginea patului si asa, in picioare si-a culcat capul pe ea, in semn ca vrea la mine. Dupa un timp in care a jelit, s-a scurs in jos si a inceput foiala, n-am avut ce face si am luat-o, imediat s-a calmat si a adormit. Cum sa o obisnuiesc in patul ei, asta e marea intrebare? Fara sa o mut eu adormita...
Am vazut ca ati vb despre papa, eu ii dau tot blenduita si nu ma intereseaza atata timp cat papa biscuiti, paine si banana normal. Daca nu vrea si nu vrea bucatele in mancare, o las in pace si exersam cu alte alimente. Pe mine ma intereseaza sa manance, sa ia in greutate, nu pot acum sa pierd zile intregi sa o obisnuiesc. Varza stiu ca nu e indicata la bebelusi, provoaca gaze.
Mai nou, o duc la usa de la intrare si ii zic: " si lupul a batut la usa, cioc-cioc...iar bunica a intrebat: cine-i?". Si a invatat sa bata in usa cu pumnuletul si tipa cand ajungem la faza cu ...a mancat-o pe bunicutza. Iar a inceput cu animalele, le stie pe toate din casa, si stie si fructe: marul, strugurele, aluna, pepenele rosu si galben (astea din carticele cartonate). Asa ca eu sunt multumita.
Ma duc sa-i fac de papa, e tot constipata, ma dispera faza asta.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput