Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 14
anasol spune:
de la ce firma luati smantana sau o faceti voi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Eu numai smanatana de Monor o folosesc. Am observat ca e singura care nu se acreste daca sta mult in frigider. Cumpar cate o galeata si am tot timpul in casa smantana.
Deea, felicitari pt kg dat jos
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Noi folosim Mili, e buna, nu e amara si e moale. De fapt toate produsele Mili ne plac.
I-am mai facut papara dintr-un ou. I-am pus si lapte si am facut-=o in unt. Nu mi-a mancat-o pana nu am facut-o cu mixerul, dar i-a placut.
Deea felicitari pt. kg dat jos.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
Biancas spune:
Deci repet intrebarea ca vad ca nu a raspuns nimeni
Decand se da varza la copii? Stie cineva???..eu nu am gasit nimic pe net despre varza.
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Deci repet intrebarea ca vad ca nu a raspuns nimeni
Decand se da varza la copii? Stie cineva???..eu nu am gasit nimic pe net despre varza.
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
poi .. inseamna ca nu e nici o restrictie
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Biancas spune:
sau nu se da inca...
Oricum e grea la stomac dupa cate stiu eu...
Pe mine de la varza murata +fasole + afumatura m-am apucat durerile de colecist si a trebuit sa ma operez, si dupa aceea am tinut regim si nu a fost voie sa papa varza
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
andiaroro spune:
Nici Alex nu vrea lapte, dar cum suge dim si seara si mai mananca peste zi iaurt sau branzica nu-mi fa nici o grija.aaaa........si mai are cateodata gris, orez sau cereale cu lapte. Eu le fac pe astea cu "lapte de crestere", care e un lapte de vaca transformat special pentru bebei de la 10 luni incolo si uite asa pot zice ca nu stiu cum se prepara laptele praf. unica cutie cumparata- scumpatatea aia de lapte ne
alergenic zace nedesfacuta in dulap. tr sa gasesc un bebel mic-mic, care bea lapte praf sa o fac cadou.
normal ca bebeii sunt diferiti la mancare. alex haleste mar intreg si nu are inca 11 luni, dar nu face nici la piureuri mofturi, nici la mancaruri cu bucatzoaie si are doar 4 dinti...dar mancaruri din astea mananca de la 8 luni, cand nu avea absolut nici un dinte...si manca si paine si banana fara dintzi.
ana-poti sa incepi sa-i pui lui david cateva boabe de orez fiert bine-bine in piureul preferat sau niste bucatele mici-mici de morcov sau cartof fierte bine.ca la
cura cu orez: azi un bob, maine un bob si s-a rez pb fara stres.........
mi-am mai amintit ceva........cand bebeii sunt muciosi e bine sa le punem o perna sub saltelutza si asa nu se acumuleaza noaptea secretiile. Ioana-incearca sia sat la Razvanel. Eu am vazut un bebeu venit la masjul de care va vb pt bronsiolita....se auzea o haraitura puternica la fiecare respiratzie ca nici nu tr sa fii dr ca sa-ti dai seama ca are ceva nasol. Sper ca Razvan nu face totusi zgomotul ala cumplit, dar e bine sa iei lucrurile din pripa.
Imi pare tare rau si de Jasmine........sper sa aiba efect tratamentul.
Si noi suntem programatzi sambata la dr ca inca mai tuseste(rar, dar zilnic si in special cand doarme) si se fac aproape 2 luni de cand o tinem asa si de ieri a reinceput nasul. ma rog, sper ca de data asta sa-i dea de cap.
Denisa-sanatate multa si tie!
Moni- sa fie intr-un ceas bun cu nou job! asa ca sa-ti fac urare serioasa acum ca ai incept......
BeE -isi revien ea Anutza
se aud zgomote-cred ca s-a trezit
ana si alexandre (17.02.2006)
LunaNoua spune:
quote:
Originally posted by Biancas
sau nu se da inca...
Oricum e grea la stomac dupa cate stiu eu...
Pe mine de la varza murata +fasole + afumatura m-am apucat durerile de colecist si a trebuit sa ma operez, si dupa aceea am tinut regim si nu a fost voie sa papa varza
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">FilmeCraciun 2006
Hehehe. Depinde cum e pregatita. Varza calita este grea intradevar. Dar e interesant cum din meniul pe care l-ai descris mai sus .. tocmai de varza te-ai luat

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
andiaroro spune:
varza se poate da in cantitazi mici de la 15 luni, dar in nici un caz la masa de seara.
impotriva constipatiei la bebe in afara de portocale mai sunt bune prunele, painica de tarate si muuulte legume verzi(spanac, fasole verde)
deea- felicitari!
moral sunt cu voi la cura!
ana si alexandre (17.02.2006)
silvi_2005 spune:
Ana de France, pupicei, tare cumintei mai sunteti voi....e un scumpic Alexandre.
Bumbita f frumos aveti programul alimentar, ma bucur cand aud ca mai sunt si copilasi care mananca bine.
Giova eu cand va manca Alain 300 de mancarica fac bairam cu toata secta
cred la majoratul lui va fi asta.Smantana e grasa dar mananca cu painita cateva lingurite e ok, daca nu face diaree eu nu cred ca are ceva.
Anasol nu stiu de ouale de prepelita, eu personal n-am mancat nicodata dar am auzit la o emisiune ca sunt diferite de astea de gaina ca pot sa dea alergii asa ca eu as zice sa ii dai f putin prima data sa vezi cum reactioneaza.
Deea si eu am dat jos un kg, sunt tare multumita, eu una nu mai postez la topicul deschis special de tine ca nu mi-au placut remarcile de acolo
de ele chiar nu am chef.O sa anunt aici cum stau cu kg si gata.Mai povestim pe pm daca le plictisim pe fetele noastre cu dieta dar ne suporta ele ca sunt niste dragute.
Eu azi am baut lapte de joiana ca la cutie n-am gasit aici si UHT nu imi place.
Bianca mie imi zicea dr sa stau cu varza pana mult dupa un an, nici nu are nu stiu ce calitati nutritive plus ca e energofaga, pana o digera consuma mai multe calorii decat are ea asa ca nu cred ca e bine sa le dam varza.
Eu ma apuc sa imi sortez ce haine mai aveam pe aici si parca vad ca iar arunc o groaza, am tot felul pe care nu le mai folosesc....I_am luat azi un mobil de jucarie lui Alain si niste jucarii din plastic moale sa le rontaie sa vad daca il intereseaza...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.