Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 25
Helenutza23 spune:
ari-ela de cat timp durerile? vezi ca poate ar trebui sa mergi totusi la spital. ti-e si tie vremea, asa ca... un drum pana acolo ar fi bine sa faci. despre dop... nu stiu ce sa zic, fetele spunca e ca o gelatina... dar poate aparea sau nu, poti sa il vezi sau nu... depinde. hai bafta! sa incep si pt tine galeria? hai ca incep 

34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
gio spune:
Ari-ela, la inceput la mine dopul era ceva albicios, dar de consistenta unei gelatine. Nu ai cum sa-l incurci cu o secretie obisnuita. iar contractiile asa puternice sunt un semn ca se apropie, de ce nu suni dr?
eli, ai fost pana la urma la mag din Moghioros?
37 fix
eli1977 spune:
Nu, Gio, ca nu stiu care magazin!!m-am uitat eu ieri, sunt mai multe cu hainute de copii, dar nu stiu despre care zici tu.
gio spune:
aa, asta nu e doar cu hainutze ptr copii, au mai multe si pt adulti. e ceva gen Miniprix asa sa zic, chia rin spatele tarabelor cu fructe.
37 fix
marinar spune:
intrebare pt prospetele mamici: ce acte ati depus pt certificatul de nastere al copilului???
eu fac curatenie in toata casa (tocmai facusem luni dar asa imi trece timpul mai repede) si ma gandesc ce indicatii sa-i mai dau sotului ![]()
Marina
41 +
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ari-ela spune:
Multumesc pt raspunsuri .

Eu din ceea ce am citit ,ce am mai vb cu prietene care au nascut , am inteles ca in mod normal te doare burta , nu neaparat spatele cum ma doare pe mine . La burtica nu simt nimic .Nici macar o jena sau ceva .De asta nu stiu ce sa cred .Stiu ca termenul este ....dar .Am sa imi sun dr si am sa vad ce spune .
oana_bucur spune:
Ari-Ela se prea poate sa fi inceput...dar pana la contractiile dureroase cu anumita frecventa (minim 3 la distanta de 15 minute intre ele) noua ni s-a spus sa nu mergem la spital. Sa luam un no-0spa ptr cazul in care este travaliu fals, sa stam in dusulet, si in 4 labe usor miscat fata-spate. Daca e sa fie travaliul real cand ajungi la frecventa de care iti ziceam o iei spre spital...in rest incerci calm si respiratie. Daca se rupe apa sau apare sangerare de orice fel imediat la spital. Si banuiesc ca tu nu ai cerclaj ca sa trebuiasca sa mergi la spital de la inceput.
Mult calm, scumpa si se rezolva.
Alinuk uite ca a fost sa fie ieri seara. Iti tin pumnii.
Jordash sunt chiar convinsa ca la urmatorul bebel nu am sa mai fiu asa de minutioasa in achizitionarea de lucruri. Acum simt ca trebuie sa fac si sa iau ce pot mai bine.
Gio...mersi...tin minte.
Multumesc fetelor ptr sfaturi.
Eu am intrat intr-o perioada stranie...ma simt molesita si ma tot apuca somnul...se vorbeste cu mine si in 5 minute adorm...motzai ma trezesc stau un pic si o iau de la capat...si huhurezesc noaptea...
Si evident m-au apucat durerile la oasele soldurilor...dar numai cat sunt intinsa la nani le simt...poate ptr ca le presez...he...si eu care ma laudam ca sunt lata in solduri si poate scutita de deplasarea lor...eh...semn ca se apropie nasterea, cred.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
Liuda spune:
be ce chestie ... NU AM NASCUT!!!
frate da toti de dimineata una intreaba in loc de buna dimineata ! Si mai tare ma inerveaza! ca eu vreau sa nasc odata!!! E a doua noapte in care dorm ca pe carne vie! ma dor partile de mor!!! si fiind obosita - noaptea asta am dormit pana la 6 dar am gemut de durere si de la 6 nu s-a mai putut frate! Poate e semn ca se declanseaza nasterea asta odata si de asta organismul elimina atat de multi hormini de elasticitatea carnii in jurul bazinului!!! ca asta e explicatia dr. Bai fratilor cum fac sa nasc?
azi de dimineata am mai tras o sperietura - eu care sant invatata ca capra asta mica din mine sa zburde mereu - dimineata m-am rugat de ea 2 ore - i-am dat si cola (nimic), am facut baie (nimic - ca la baie face urat de tot - cred ca aude apa pe burta), am sarit (nimic), am mancat (nimic), am strans-o de toate alea ca poate riposteaza - nimic frate! Am intrat in panica - zic gata - plec la spital! Si in sfarsit cand sa ies din casa a lovit si ea asa incetisor.... Si cred ca nu eram atat de atenta la chestia asta insa la ultimul control mi-a zis dr. sa monitorizaz miscarile si daca nu misca 2 ore sa o sun urgent! Poate daca nu imi zicea asta - nu bagam in seama! dar daca mi-a zis - uite ca a fost unica dimineata cand am fost atenta... dar intr-adevar inainte misca mult mai mult, adica chiar era mereu in agitatie, pe cand acum de 3 zile e cam lenesa... poate nu mai are loc?
bai cum fac sa nasc sa scap, ca nu mai vreau!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 2 zile

ic!!