Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 26
kmi78 spune:
Felicitari celor care ati devenit mamici !!!
eu sunt din grupul de
de martie apr 2007 , dar cu toate sansele sa nasc in feb, deja va citesc fara sa ratez vreo pagina, mai invat una alta de la voi; la 32+6 z bebelina mea are 2300 gr, dar ce nu am inteles din masuratori este HC, mai stiti cumva?? asta este singura mas. sub sapt pe care le am eu; de aceea sunt curioasa; iar masura femurului este cu 3 sapt peste; sa inteleg ca va fi lunga in picioare???
mersi

BAFTA LA VIITOARELE MAME!!!
32+6
Liuda spune:
Bai Daconst imi vine sa te plang zau! ca te inteleg... eu nu am ajuns la 40 sapt. si zbier sa nasc odata, dap tu!!! fata ce facem sa scoatem plozii afara?????????
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile
adela2006 spune:

hai alinuk !!!! 

ari-ela eu zic sa suni doctorita ptr orice eventualitate nu e obligatoriu sa te doara burta poate sa te doara numai spatele ( ex mami meu ) ; daca e ceva sa ma anunti
in sfarsit a venit si ziua de miercuri si vom merge la doctorita ; poate are garda mai repede si nasc si eu mai repede de luni
m-am umflat iara de simt ca-mi pocnesc piciorele ( daca pap pizza la 9 seara
)
liuda sunt atatea metode draga o baie fierbinte ; putin utza-utza ; plimbat mult pe jos dar dr ce a zis iti face sigur ceza ? poate nu mai apuci si nasti normal super rapid si usor , ce zici ?
si pe mine ma suna lumea sa vada daca am nascut le spun ca-i anunt eu ( ma rog sotu ) dar tot intreaba
sotu ma tot intreaba cum intra el sa va anunte pa voi cand nasc eu sa-i arat , sa puna poze cu bebelina ![]()
mai vorbim va pupacesc
amr 5 zile
Ana_Alx spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Felicitari celor care ati devenit mamici !!!
eu sunt din grupul dede martie apr 2007 , dar cu toate sansele sa nasc in feb, deja va citesc fara sa ratez vreo pagina, mai invat una alta de la voi; la 32+6 z bebelina mea are 2300 gr, dar ce nu am inteles din masuratori este HC, mai stiti cumva?? asta este singura mas. sub sapt pe care le am eu; de aceea sunt curioasa; iar masura femurului este cu 3 sapt peste; sa inteleg ca va fi lunga in picioare???
mersi
BAFTA LA VIITOARELE MAME!!!32+6
Kmi78 sarcina si nastere usoara, HC = head circumferince
36+
+
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
Mamicile spune:
Iuliana80 bine ai venit printre gravidutele si mamicile din ian-feb 2007. te-am trecut in lista. poti sa ne mai dai amanunte daca stii si vrei. cum ar fi daca bb e fetita sau baietzel, la ce medic si spital esti... vad ca nu mai ai mult, vreo 3 sapt. sarcina usoara in continuare alaturi de noi toate!
oana_bucur spune:
Sunteti criminale cum alergati spre linia de finish...
Culmea e ca eu am inceput sa trag si mai tare de mine mental ca vreau sa ajung in sapt 40. Doctorul mi- spus ca e ok si acum dar tin mortis sa ajung atunci...probabil ptr ca asa m-am setat de la inceput...si ptr ca iau de bun termenul.
Pana la urma tot Dumnezeu si bebele decid...eu pot doar sa sper si sa am grija.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
gio spune:
Eli, acum vad ca ai baietel, oups, mare lucru pt baietei n-am vazut. Decat o salopeta bleu cu alb de o luna, daca mai e.
Oricum mamicilor de baietei, sa va resemnati, ca tot hainutze de fetitza se gasesc peste tot intr-o varietate mult mai mare..
37 fix
Liuda spune:
bai eu metodele le stiu ca sa declansez nasterea... da nu vedeti ca nu dau rezultate?!?!?!? Eu tot ceza fac... imi face dr. dar ea ma tot amana ca daca placenta nu imbatraneste, colul e tot inchis - deci inca nu e timpul si ma tot amana de ma despera.... si eu sant cat o vaca si nu pot sa ma misc si noaptea ma chinui si ma doare tot corpul ....VREAU SA NASC!!!! si astea toti in jur "ce faci draga nu ai nascut?" - cand aud ma apuca ... sa ma duc la wc. Si cand mai dai de una cu copii si incepe sa-ti povesteasca "da eu cand am nascut...." si stai si aculti pana ametesti, si toti cu sfaturi si compasiune, si cu povestea lui...
mama, vreau sa nasc!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile
Daconst spune:
Liudo,fata nu stiu ce facem ca azi mi-au dat lacrimile la dr cind a spus ca poate dura o zi sau 5.Lui ii era indiferent,dar eu simteam ca explodez.
Cred ca m-am dereglat ca am stat alea 2 saptamani si am clocit de frica sa nu nasc si acum na,trage,ca asta micu si cu coarne sta bine-mersi.
Ma mai sperie si pe mine ca misca doar cind vrea el,dar vine ta-su si vorbeste cu el si atunci se intinde.
Adela,nu merge nimic,iti spun eu...daca el nu vrea sa iasa poti sa stai si in cap.Eu am incercat tot ce se putea si nimic.
Alinuk,bravo iubita ca esti hotarata...te invidiez.
Bafta multa si bb sanatos.
Eu am cam sangerat dupa controlul asta,dar s-a oprit ac vroiam sa plec deja la spital,dar asa fara motiv mi-e ca ma trimit astia acasa.
Ari_ela,si eu am pierdut asa ca tine din dop,dar de nascut inca nu am nascut.Si dureri de spate am avut,dar au trecut.Nu e un semn clar ca nasti,doar ca se pregateste corpul pentru nastere.
Pup fetele si multumesc de incurajari.
Dana 40+1 
adela2006 spune:
liuda m-a distrat faza ca dai de cate una cu copii si-ti povesteste cum a nascut ea
uite asa am aflat eu cum s-au nascut toti prietenii mei
si multi necunoscuti pe langa
am zis ca tin minte sa nu fac si eu la fel cu viitoarele gravide
parca vad ca-mi zice si mie azi la fel " ne vedem luni "
amr 5 zile