Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 24
marinar spune:
wow HAI ALINUK!!!
chiar aseara vb cu ea si imi spunea, gandindu-se la ce s-a intamplat cu Adinush, ca ea nu ar vrea sa ajunga la 39 de saptamani. haha
nastere usoara!!!

HAI ALUNUK 

Marina
41 +
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
loremunteanu spune:
Salutare burtici si mamici!
Alinuk, 

Fetelor, tocmai am vazut emisiunea "Ne priveste"... Deci toate mamicile care au nascut dupa 1Ianuarie2007 sau urmeaza sa nasca, vor primi ceea ce se numeste "cos bebe" in valoare de 150Ron. Daca ati nascut sau veti/vom naste pana la data publicarii normelor de aplicare, veti/vom primi contravaloarea cosului, adica bani, de la primariile pe raza carora avem domiciliul, cele care vor naste dupa publicarea normelor vor primi produsele... Putem merge noi sau taticii dupa bani cu certificatul de nastere al copilului si daca primaria cere in mod special si cu certificatul de casatorie...
Sper ca m-am facut inteleasa...
Azi trebuie sa merg sa-mi vad bebikul... Sper sa si reusesc, nu de alta, dar naste Alinuk si avem acelasi dr... Oricum, tinem pumnii sa mearga totul repede si usor pt ea...
Deocamdata va pupic! 

Loredana
36+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Messa spune:
quote:Adica vrei sa zici ca mamele nemaritate nu pupa cosh?
Originally posted by loremunteanu
Putem merge noi sau taticii dupa bani cu certificatul de nastere al copilului si daca primaria cere in mod special si cu certificatul de casatorie...
loremunteanu spune:
Ba da........ Certificatul de nastere cica ar trebui sa fie suficient. Asa a zis ministra.
Loredana
36+
Roni-Cristian
anis spune:
Alinuk 
...ce chestie ieri vorbeam ...hahahaha
Nastere usoara mama cat ma usoara!
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
loremunteanu spune:
Am incurcat doctorii cu Alinuk....

![]()
... Nu-i acelasi...
Oricum facem galerie... 

Loredana
36+
Roni-Cristian
tzuchi spune:
Felicitari proapetelor mamici Ralu si Adinush si bebei sanatosi!
Alinuk nastere usoara! 

Ivona iti tin pumnii maine si o sa ma rog ca totul sa fie bine pentru tine si bebita! Are cine sa ne anunte dupa ce se va naste printesica? Daca vrei, iti trimit nr meu de telefon si cand iti revii poti sa-mi trimiti un mesaj. Si mie mi-e tare frica ca o astept la nesfarsit sa apara bebitana, mai ales ca si a mea depaseste graficul la greutate, avea 2.300 la 32 de sapt si aici fac tot ce pot sa evite cezariana. Am fost ieri la moasa, consultatia a durat 5 minute, mi-a luat tensiunea, a verificat pipi cu betisoarele alea si m-a impuns in burta sa vada unde e capul bebitei, care a ripostat imediat si a inceput sa se miste din toate cele si sa sughite de nu se mai auzeau bine bataile inimii. M-a incurajat ca ea a nascut un bebe de 4.200kg natural si foarte usor si la revedere!
Am inceput sa-mi fac si eu bagajul de spital, le adun incet-incet.
Am reusit sa citesc un pic din urma si am vazut ca ati discutat de 'pampersi'; pe noi ne-au invatat aici sa indoim banda sub buricut. Pentru bebe am luat doar hainute, si cum spune si Ioana aici hainutele pentru fetite sunt cu fundite, volanase, nu prea merge sa imbraci baieteii in ele; sotu a zis
5 zile non-stop daca i-a crescut ceva intre picioruse!
Va pup,
34 fix
gio spune:
Alinuk, tinem pumnii!!!Nastere usoara!!!
Vad ca esti exact ca mine, 37 s fix. Oau, eu vreau sa mai astept! D-aia tocmai ce faceam curat la baie
.
Lore, super informatiile cu trusoul bebelusului. Chiar nu stiam cum se procedeaza cu cererile, unde se depun, etc.
37 fix
eli1977 spune:
Neata fetele,
W0w!naste ALINUK!si doar a zis ea ca a gasit dopsorul pe tamponel aseara...Hai Alinuk!!!nastere usoara!!!
Alinatxa, ce ma bucur ca te-ai mai linistit cu fetita, ca s-a intors si nu mai esti asa ingrijorata!!hai ca o sa fie bine, o sa vezi.Si sa stii ca si eu stau pe langa parcul Moghioros si abia astept sa facem niste curse de carucioare!!
Nici eu nu as vrea sa intru in sapt 39, 40, dar cum o vrea bebe.
Daconst, hai mai ca ce a fost greu a trecut, o sa fie bine.te pup, mai ai putiiintica rabdare, da?
Eli si burtica de 36s+
ari-ela spune:
Salutare la toate fetele .Felicitari pt noile mamici !!!!!!!
Am si eu o mica mare dilema : am tot citit la voi de dopul care in mod normal ar trebui sa apara cu cateva zile inainte de nastere .La mine nu a aparut nimic pe chilotei , dar am observat ca de vreo trei zile , de cate ori merg la toalete ( asta fiind din 15 in 15 min ),un fel de mucus alb apare pe hartie .Acesta sa fie dopul ? De ce va intreb pt ca m-am trezit de dimineata , cu dureri de spate groaznice , nu se compara cu cele de obicei .Sunt asa de puternice ca ma ia cu transpiratii.Burta este intarita , dar nu ma doare .Nu stiu ce sa cred .Poate ma ajuta cineva cu o lamurire.
39 sapt fix
Ariana-Iulia