Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

asa, Daconst, aplica psihologia inversa. vorbeste cu el si spune-i sa stea acolo in burtica, ca e mai bine, etc, etc off, glumesc, te cred ca e greu... si ca sa mergem pana la capat cu metoda, opresc galeria pt tine ...deh, incercam si noi, una alta...

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu e nevoie de pampers special pt buricutz, pur si simplu il pui mai jos de buric pe cel normal.
Cel mai indicat e sa se stearga cu alcool de 70, si in interiorul buricului si se da cu pudra baneocin ajuta la vindecare, in rest fara sa fie bandajat etc, favorizeaza o eventuala infectie.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Liudoooooo "n-ai nascut inca?"

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

De ce sa nasca liuda??sa stea la coada ca uite cate fete sunt inaintea ei !
uffffff....imi e foame si mai rabd vreo juma de ora ca nu vreau sa ma duc de la 11.30 sa mananc...e prea de tot...ce sa mai zic ca ma autoironizez ca mi-am pierdut simtul satietatii si zic ca atunci cand ma asez la masa ma uit la ceas si dupa juma de ora de mancat ma gandesc ca probabil sunt satula si ca e cazul sa inchei aceasta activitate...atat de placuta ...Deci eu imi dau seama ca as fi satula dupa ceas.La mine creierul nu mai are acest indicator de satietate

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

hei, n-o enervati pe Liuda! ca acum baga mana dupa copchil!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Alinuk naste!!!!! Am vorbit cu sotul ei! Este in plin proces de dilatare... Se pare ca a pierdut dopul aseara si apa!! Azi avea 37 fix si intra in 38!!!

Vb. cu sotul mai tarziu si va tin la curent!!

Aventura 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Hai Alinuk in curand o sa fii ! Nastere usoara , refacere rapida si un bebe sanatos si voios!

Raluca 37+

Mergi la inceput

Alinuk taci si faci! bravo mami, bravo tie! nastere usoara si refacere rapida. si un bb sanatos si voinic! hai ca incepem o mare galerie!
HAI ALINUK

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

woaw, se precipita lucrurile! Tinem pumnii alinuk! Sa fie totul bine si bb sa fie sanatos!

Daconst, cred ca ti-e tare greu sa astepti...Las ca mult a fost, putin mai este! pupici!

Oana_bucur, se vede ca esti la primul copil :) Sa stii ca multe achizitii care acum ti se par 'indispensabile' se vor dovedi inutile: pampers decupat, suport pt bebe (el singur isi va stabili pozitia optima dupa 1.5 luni, pana atunci tb asezat la fiecare somn pa partea cealalta de cum a dormit..); insa asa cum i-am spus si finutei mele care are un baiat de 9 luni, are/aveti tot dreptul sa faceti / cumparati / simtiti cum credeti ca e mai bine pentru bebe si pt voi. Asta pt ca si eu am facut aceleasi lucruri la Dragos.

Sunt momente unice si trebuie pretuite ca atare.

Aelita, si eu as vrea sa-ti vad bebelina (sunt convinsa ca e o frumoasa).

AM vazut si ceilalti bebei pe contul comun - niste comori!

Ylilimic, iti tin pumnii pentru azi la scoaterea firelor - o sa fie bine.

Adinush iubita, m-am intristat nespus sa vad ca ai trecut prin toate chinurile ... las ca te vei reface si bebelina iti va sterge toata durerea prin care ai trecut!

Si celorlalte fete care trebuie sa nasca zilele astea: sunt cu sufletul la voi si va tin pumnii si ma rog sa aveti toate o nastere cat mai usoara!

IAr celor care nu v-a veniti sorocul: nu va grabiti, putintica rabdare ca lui bb ii tb fiecare zi de stat in burtica! si voua!

36+

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

ALINUK hai iubita!!!!!!.
Fetelor ne-am intors si noi de la doctor.S-a intors iubitica mea.Deci vrea sa iasa ce sa mai.Placenta e tot de gradul 2,lichid amniotic suficient ,cantareste 2,700 Si a ramas 100% fetita zice doctorita nici un dubiu.Al meu era acolo si spera sa ii spuna ca bebelusha are cuculet insa i-a aratat clar labiile.Acum discutand despre modalitatea de nastere mi-a spus clar ca din punct de vedere medical si fiziologic nu am de ce sa nu pot naste natural.Mai mi-a dat 2 sapt la dispozitie pana la ultimul control sa ma hotarasc.Mi-a recoltat si culturi din col.Colul a ramas lung,inchis si ferm.
Eu sunt super happy ptr ca iubitica mea e bine.

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput