Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Sarumana

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'Neata!

Adinush, Ralu - felicitari mamici, bebei sanatosi si mancaciosi.
Ylilimic - o sa vezi ca nu o sa te doara deloc

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,
mai stiti ceva de fetele care au nascut ieri? adinush, ralu? aveti idee unde si cu cine a nascut adinush?

incep galeria pentru azi . cine era la rand? gabi, dana, iovana, marinar haideti feteleor, haideti bebelusilor!

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp! Sa va traiasca bebeii si voi sa va bucurati de ei!
Adinush, imi pare tare rau ca te-ai chinuit asa! Mai ales ca se putea evita, puteau sa-ti faca cezariana din prima. Asta e acum, recuperare rapida iti doresc, bine ca bebe e ok.
Marybell, eu acum un an am fost operata de miom si vreo luna si ceva dupa aceea am tot avut din cand in cand crize din astea de care povestesti si tu. Ma durea tot abdomenul foarte tare, simteam ca lesin. Pe mine m-a ajutat carbune medicinal, dar nu stiu daca ai voie cand alaptezi. Intreaba si tu la farmacie. Sanatate multa si sa nu mai ai crize din astea, ca stiu ce neplacute sunt.
Legat de chestia aia sinistra 'moartea subita a sugarului', aici in toate revistele fac urmatoarele recomandari, pentru scaderea la minim a riscului:
- trebuie culcat pe spate in patut
- cel mai bine sa doarma in saculet, nu invelit cu plapuma si fara perna
- salteaua sa nu fie moale
- de preferat in primele luni sa doarma in aceeasi camera cu parintii, dar in patutul lui
- sa nu se fumeze in casa absolut deloc
- camera aerisita des
- camera sa nu fie supraincalzita, mai ales noaptea.
Legat de temperatura ideala, si mie mi se pare cam putin, dar astia recomanda 20-22 grade in timpul zilei, 16-18 in timpul noptii, 37 de grade la baita.

Daca imi mai amintesc si alte chestii le mai scriu.

toate fetele, burticoase sau cu bebenaci la purtator!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Adinush si ralu, FELICITARI pt bebei si refacere rapida...

Offf...nu stiu de ce naiba nu fac eco inainte de nastre...nici mie nu mi-au facut la prima...

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, cum mai esti??? Offf.sper ca bine.....

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

buna dimineatza la burtici si mamici!
Azi noapte am reusit sa dorm si eu bine (de la 2)! Uraaaaaaa...Si mi-e tare somn si acum...
Maine mergem la dr, am programare si abea astept. Obosesc si cand stau de parca as alerga la maraton...
Sunt mai linistita in privinta lui bebe pt ca de aseara a inceput sa miste iar mai vioi si sa dea cu piciorusele si manutele...i-ar fi ajuns 2 zile de tolaneala si intins prin burtika...hehe

Galerie pt burticile care trebuie sa nasca azi!!!

Pupici,
wanna & bebe din burtika_35 w & 3 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

'Neata mamici si bebici! Mai ce rau imi pare ca s-a chinuit asa adinush.Bine,acum e impo ca s-a terminat oki si ca bebelina e grasuna si mamica isi va reveni,insa o asemenea experienta e cam traumatizanta.Adinush felictari pt bebelina sa fie sanatoasa,si iti dorim cu toate sa te refaci.

Eu care tot credeam ca acum se va inghesui lumea pt nastere vad ca se bate pasul pe loc...de ce oare?

eu azi ma duc la nenea doctorul sa vedem ce zice...Vreau sa vorbesc cu el sa vedem poate deja ne face programarea pt cezariana sau ma va mai chema peste vreo saptamana si ceva sa mai vada ce si cum.Acum ca sunt in 36 si 4 zile oare poate sa stabileasca exact data cezarianei?Eu fac cezariana ca la prima nastere din cauza ca bb nu s-a intros a fost tot cu cezariana,si acum ma obliga la aceeasi procedura: taierea.Beah!!!

Alinatxa nu vreau sa iti iau speantele in nici un caz,insa la prima sarcina am descoperit la 32 de saptamani ca bbelina era cu capul sus(cu capul sub tzatzi dreapta,la caldurica acolo;a si preferat sanul drept ulterior),si nu s-a mai intors...

Fetelor care mi-au raspuns in legatura cu concediul le multumesc.

In legatura cu pampers pt buric: eu nu am avut pb cu buricul la fetita..de fapt nici nu mi-am batut capul...dupa baie dadeam cu spirt si puneam un mic pansament asa mi-au zis de la spital si gata...dupa 7 zile a cazut si a ramas f frumos locul.Nu va mai ganditi sa faceti nefacute si sa dati cu diverse chestii: cu cat lasati mai "natur" cu atat mai bine.Nu isi au sens cremele de prevenire sau mai stiu eu ce decupaje...Oricum noi am mers pe marca Pampers: total multumite!

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Vad ca ati tot vorbit despre buricutz: la noi a fost mai lunga un pic perioada de "asteptare" pana a cazut - de-abia in a 13-a zi.
Si a ramas si un granulom, dar n-au fost probleme - in 2 zile cu nitrat de argint parca s-a dus. Nici eu nu m-am stresat prea tare cu el, dar durand atat de mult ca sa "cada" i-am facut baita in cada (ca ma saturasem la chiuveta) si probabil nu am fost noi atenti si s-a infectat. dar cu toate astea a fost floare la ureche - s-a cicatrizat frumos doar ca a durat cam mult. La fetitze oricum e mai usor cu pansamentul ca e greu sa ajunga urina acolo.

De culcat pe Taisia am culcat-o cu suportul acela si alternam partile - bunica si maica-mea ma disperau sa o pun pe spate ca face copilul capul tuguiat, eventual sa-i pun nu-stiu-ce in laterale sa nu si-l miste- dar evident nu le-am ascultat. O avea fie-mea capul mai tuguiat dar are si cu cine sa semene, si nu e tesit pe o anumita parte.

Despre scutece - cand vor fi mai maricei si mai putin sensibili - va recomand cu incredere pe cele de la PLus, sunt chiar bune.

Sa va spun daca-mi amintesc ce mergea la Taisia cand era in crize,m mancata, odihnita, fara colici si totusi urland intruna
- caseta pe care o ascultasem intr-o veselie insarcinata fiind (Sade - mergea la sigur);
- caruselul pe care il intorceam de-mi ieseau ochii din cap;
- sa o plimb cu caruciorul prin casa - asta cand era noapte si nu mai ieseam pe afara;
- sa o tin pe burta mea;
- sa ii fac baita + masaj cu crema;
- sau sa i-o dau lui taica-su si sa ma inchid in baie sa n-o aud
Asta pt Oana, in caz de urgenta majora, de incercat.
Dintre toate astea, mi se parea super cum reactiona la muzica, caseta aceea chia ro recunostea. Acum nu prea stiu ce sa fac ca nu prea am ascultat muzica - eventual s-o pun pe Taisia sa vorbeasca non-stop ca pe ea sigur o stie.

Si un ps - am 37 sapt fix - cine-si inchipuia ca ajung aici? Nu eu, sigur, nici dr...nici cunoscutii care ma tot intreaba cand nasc. Atat de tare ma bucur ca n-am facut cerclaj si ca am rezistat cu stoicism pana acum...

Va pup, revin

37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele!

Tocmai am fost la dr la control si cica nimic nou.Poate sa mai dureze si 5 zile...eu nu stiu ce au bb-ii astia de intarzie atat.Parca s-au vorbit toti.Deci eu las pe alta care se grabeste ca al meu nu vrea.
Deja m-am saturat si eu de toata lumea care ma intreaba daca n-am nascut.Nu mai stiu ce sa le zic.

Adinush si Ralu,felicitari mamicilor!
Sa va traiasca puisorii si sa fie sanatosi!

Dana 40+1

Mergi la inceput