Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hahahahaaaa aventura......Amandoua u vesti de la adinushNici nu am vazut mesajul

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ufaaa, Adinush, te-ai pricopsit cu amandoua...asta sa fie baiul cel mare...bine ca sunteti bine amandoua. Sa auzim numai de bine.

Danutza 40 fix fix esti dulcinica foc cu curatenia si urcatul scarilor. Putzica al tau insista totusi sa vina de capul lui...copil hotarat ...stie el ce vrea.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor, e oficial
RALUCA ARE BAIAT!
GRASAN SI SANATOS TUN...ARE 3.750KG SI ASTEPTA SA I-L ADUCA...ACUM AM TERMINAT DE VRB CU EA...MAINE E ACASA, ASA CA O SA NE SCRIE EA CUM ARE TIMP PRIN CE A TRECUT SI CE-A SIMTIT!
facand haz de necaz radea de mine ca sa ma vada pe mine cum fac fata acum :))) nu-i nimic i-am zis, facem schimb de tot ce am cumparat!!! :)))))))

se mai intampla si erori de-astea de specificare a genderului, mai ale sca stiu ca la ea nu s-au pronuntat decat dupa 28 sapt si atunci vag...asa ca nu era prea vizibil, la mine mi-au spus din 3 luni jumatate ca voi avea baiat...avea putza mai mare ca monitorul ecografului....si ulterior la fel, 100 percent! definitely it's a boy...sper sa nu am surprize ca m-am obisnuit cu ideea desi initial imi doream o fetita si asa vrb cu bebicul pana sa aflu, fetita mea ii ziceam :)))

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Cum sa nu aprecieze un doctor daca se poate naste natural nu inteleg pe bune.Mai ales cand vorbim de un doctor renumit

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Oana_Bucur, interesant salonul acela orange! Ia sa ma interesez si eu daca nu e si la noi ceva de genul! Cu toate ca nu stiu daca mi-ar place sa fie si sotul cu mine si nici nu am certitudinea ca nasc natural.

Aelita, . Acum esti bine? Cand o vedem si noi pe Sofia? Pana la urma unde ai nascut, la spitalul de care apartineai sa la celalalt?

Deci si Gabriela e pe baricade! Parca vad ca face cezariana. Cum o vrea D-zeu, uneori oricat am incerca nu putem detine controlul. Principalul e sa fie bine si ea si fetita (daca intre timp nu s-a razgandit! - acuma din cauza lu' Ralu parca nu mai am certitudine la nimeni cu sexul)). Acum am vazut ca si Adinush a facut cezariana! Ufff, daca stia de la inceput macar scapa mai repede. Asta-i situatia, Adinush, sa fiti sanatoase, sa te recuperezi repede. Felicitari! Abia te asteptam cu detalii.

Eu toata ziua am avut greata, m-a mai durut si capul ca am dormit putin azi noapte si nici nu a fost chip sa mai pun capul. uf ce m-am saturat de sarcina asta Vreau alta mai usoara!

Daconst, tu ce mai mesteresti? Ai pus-o de vreun nascut? Sau te -ai apucat de smotruit si pe la vecini (ca la tine nu mai ai ce face)? Daca-i asa mai bine te chemam la mine ca eu trag de mine ca de-un caine mort sa incropesc ceva de mancare - de curatenie... mai greu. daca dorm bine poate imi revin totusi, nu ma plac asa bleaga.

Liuda, adela2006 zicea de tarife pt a naste cu dr tau, adica sa-l cheme de acasa, ca in rest nasterea ar fi chipurile gratuita (cu spagile aferente) - o gaselnita ca sa se mai incaseze nist bani, ca toata lumea vrea sa nasca cu dr ei.

va pup, sunt cu ochii pe eroinele zilei de azi

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adinush - sper sa fi aparut complicatii care sa ii determine pe dr sa faca ceza! V-am mai spus, fetelor, de o putoare de copil pentru care mama lui a suportat tot travaliul si el nu iesea, asa ca dr a intervenit cu ceza! Cred ca asta ar fi cel mai fericit caz?!
ioana - multumim de vesti si tine-ne la curent!
adela- nici la noi nu exista taxe - tocmai pentru ca spitalizarea este gratuita. Ramane doar spaga pe care o dam personalului medical, spaga ceruta sau nu de acestia. La internarea pentru nasterea baiatului nu am avut nici un fel de document care sa ateste plata asigurarilor sociale si mi se pare normal, ca m-a luat nasterea in miez de noapte si nu aveam astfel de documenta.
aelita - bine ai revenit! Ti-ar fi prins bine un colac pe care sa stai dupa nastere. Mie dr mi-a lasat doar un fir, timp de 21 de zile moooamaa ce ma jena!
monu - imi pare rau sa aud ca ai probleme!
romaria - am vazut galusca! Frumos mai creste, Doamne!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Criss mie imi suna bine caci e foarte curat, ca nu le aud pe celelalte colege de nascut urland (recunosc ca am senzatia ca m-ar deranja ceva) si evident si reversul (in caz ca m-as trezi urland nu le-as deranja pe celelalte)...si apoi prezenta sotului- nu pot nicicum sa-l omit chiar daca e sa fie acolo numai sa il musc de maini (si eu sunt rea la boala sau durere...prefer sa fiu lasata in pace si sa nu vorbesc...numai ca nu-mi vine sa-l privez de partea asta ca nu-mi apartine numai mie...si apoi, ti-am mai spus, prezenta lui ma poate ajuta in privinta comportamentului eventual neplacut al asistentelor, la dat una alta in jur...chestii care pot aparea). Oricum aici nu poti avea acces acolo decat daca e evident liber la momentul respectiv si daca medicul tau suna sa ceara sala...altfel poti sa vrei tu mult si bine...si asta numai daca e sa fie prezent si sotul caci altfel nu se considera motivati...in fine...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vorbit cu Grabiela_s...nu naste astazi!
I s-au facut perfuzii, infectie pt inia o pauzarea colului si are doar cateva contractii usoare. Dimineata avea colul deschis doar de 1 cm....deci se pare ca mandrei ei chiar ii place la caldurica.
Dupa ce am citit de cat de mare a fost bebelina lui Adinush i-am zis sa-i ceara maine dimineata dr-lui sa-i faca un eco sa vada cat are fetita.
Mai vorbesc maine cu ea caci astazi nu da semne sa nasca.

Adinush, ma bucur ca pana la urma ai nascut...desi te-ai chinuit putin! Bravo, acum bati recordul cu cea mai mare bebelusa!

Eu astazi am avut ceva emotii. Am venit pana la mama si pt ca nu mergea liftul am urcat 5 etaje pe scari si m-au luat niste contractii de eram convinsa ca nasc. Am luat un gynipral si am stat numai in pat pana acum si vad ca s-au oprit.

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetelor, ma bucur ca majoritatea sunteti bine sanatoase, i-mi pare rau pt Adinush ca a trebuit sa ajunga la ceza da daca rezultatul este unul de nota 10 ce mai conteaza restul,
hai Adinarefacere rapida, si sa fie sanatoasa grasunica
[red] Monu[red]tinem pumnii sa fie bine.

fetelor ma ajuta si pe mine cineva de unde va-ti cumparat chiloti cu burtiera sau cum s-or numi ei, si daca sunt din bumbac,
eu avand predispozitie la ingrasat mostenita din familie pe ambele parti am rude care poarta numai marimi xxxl eu nu asi vrea sa ajung ca ei si sper sa revin la kilele mele dinainte de sarcina, dar cu burta mostenita ar trebui sa iau niste masuri fte drastice, tot ce am vazut pana acum erau din material sintetic si cred ca mi-asi incinge pasa in ei.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 34+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Oana, mie mai mult pt intimitate mi-ar trebui o astfel de sala, chiar nu stiu daca as suporta pe cineva pe langa mine in acele momente care sa mai si urle sau cine stie ca ar mai face. Acuma cu sotul... daca ar vrea sa stea neaparat nu m-ar deranja prea tare, desi niciodata nu-l suport pe langa mine cand mi-e rau. Imi aduc aminte in primul trimestru cand vomam si sufletul din mine - ma pandea de dupa usa sa vada daca mai traiesc. Abia dupa un timp venea sa vorbeasca cu mine. Am deviat de la subiect. In orice caz la clinica unde voi naste nu e chiar asa aglomerat, poate nu o fi o densitate prea mare de populatie pe metru patrat. Insa suna f tentant sa fie asa cava la dispozitie.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput