Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
oana_bucur spune:
Nadiutzapm...inteleg ca ceea ce vrei tu nu sunt chiloti cu burta ci burtiera (caree de regula are si chilotul incorporat). Nu cred ca sunt sanse sa gasesti de bumbac caci nu mai servesc scopului vizat. Eu mi-am luat cu 2 mil 400 de la Anita maternity. Bineinteles ca partea de chilot e tot elastica...oricum de la inceput am zis ca voi purta pe sub un chilotel de bumbac, asta ca sa nu trebuiesc sa il spal zilnic, chiar de as folosi tampon.
Uite asa arata( - sunt cei din stanga sus- ReBelt Panty):
http://www.anita.com/de/de/148,4,0,0products-main.htm
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
marybell spune:
Raluca felicitari pentru baietel, ai sa vezi ca nu o sa vrei sa-l dai pe 10 fete cand o sa-ti zambeasca, si eu mi-am dorit extrem de mult fetita dar DD a hotarat ca tre sa fiu mama de baiat, si cand am aflat la morfologia fetala ca ar fi baiat am iesit de acolo bosumflata, dar acum sunt fericita, e un scump...
Adinush saracutza de tine prin ce a trebuit sa treci...auzi dupa ce ajungi la dilatatie 10 sa intri in cezariana, ce sa zic? felicitari ptr bebelusa si te asteptam sa vii acasa sa ne povestesti...
GabrielaS ![]()
![]()
iti tinem pumnii sa fie bine.
va pup Mary si Erik de(17 zile)
oana_bucur spune:
Asa este Criss ...intimitatea asta imi suna si mie tare bine...am auzit multe povestioare in care, la un moment dat, in sala de travaliu unde paturile sunt separate doar de simple paravane si practic se aude tot in toata sala...parte din cele care erau in travaliu avansat mergeau la cea care urla incercand sa o faca sa respire si sa o ia mai usor caci ele nu se mai puteau concentra la ale lor...parca as evita situatiile de gen.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
eli1977 spune:
Buna, fetele dragutele,
acum am ajuns acasa, zic sa intru repejor sa vad ce au facut Adinush si Gabriela si Raluca
Acum cand am vazut cum s-a intamplat cu ceza la Adinush, sigur ma voi tine de capul dr sa-mi faca eco inainte, pt ca se pare ca voi fi intr-o situatie asemanatoare, pt ca la 32 de sapt bebe al meu avea 46 cm si deja 2,600kg si dr zicea sa vedem cum mai creste, ca dupa parerea lui sare 4 kg pana la sapt 40 si daca va fi asa tre sa experimentam o ceza.Macar sa fi stiut si la Adina de la inceput, nu mai chinuiau fata.Oricum, hai Adina, refacere usoara, sa-ti creasca mare bebelusa grasuna!!te-ai chinuit tu dar rezultatul a meritat !!
Raluca, sa creasca mare si voinic bebelusul!!felicitari mami!!lasa ca ce i-ai luat ii vor ramane mici in scurt timp si ii iei tu altele, el sa fie sanatos!
Fetelor care sunteti pe rampa de lansare- Gabriela, Dana, Ivona, va tin pumnii si sa dea DD sa fie bine!!

Multumesc Monu pt pontul cu reducerile de la Z, am trecut iar azi pe acolo si a trebuit sa intreb in mod expres vanzatoarea despre reduceri ca altfel nu scria nimic nicaieri.Nu mi se pare deloc corect, mai ales ca sunt reduceri la jumatate, se simte.
Joi trebuie sa merg sa iau prenatalul de la med de fam sa-l duc la birou sa stie lumea de mine si sapt viitoare ma prezint la control si eco la dr meu, cred ca o sa-mi zica cam cand se intampla.Sunt curioasa cat o mai fi crescut bebe.
pupici,
Eli si burtica de 36s+
eli1977 spune:
NADIUTAPM, eu mi-am luat pentru dupa nastere, mai bine zis pentru refacerea musculaturii burtii si pt solduri(desi nu sunt f increzatoare, cred ca tot cu sala le voi mai reduce)un chilot cu burta cu tot, dintr-un fel de lycra , ffff elastic si cu multe capse ca la sutien, sa pot sa il srang pe solduri progresiv, de la magazinul de gravide de la SF.VINERI, Rococo.au si intre picioare capse ca la body dar cred ca ii voi purta cu chilotel de bumbac pe dedesubt, sa nu-i spal non stop.
gio spune:
Buna,
Adinush, felicitari mamico si sa-ti traiasca bbul!!! Te asteptam sa ne povestesti ce si cum s-a intamplat de fapt; pana atnci nu comentam ce si cum cu dr desi n ue prima isprava de genul asta de care aud....
Oana, suna super bine salonul acela; la Polizu au un sistem asemanator, pt asta am si ales sa nasc acolo (unul dintre motive). Acolo se naste in sali de travaliu si de nastere separate; stai si nasti in acelasi loc. E drept ca sunt una langa alta dar in afara de faptul ca mai auzi cate ceva restul...nu vezi pe nimeni decat pe asistente si dr. Si eu ziceam la fel cu sotul, sa nu stea mai ales ca ma apucasera durerile rau, dar ce bine mi-a prins ca a stat. Si unde eram doar noi doi acolo a fost tare bine. Sper sa nu-l prind nici data viitoare pe seful de acolo ca altfel nu sta barbatu cu mine...
36 +
Ivona1977 spune:
Adinush, felicitari, bine ca s-a terminat...Si Ralu felicitari, sa aveti bebei sanatosi.
M-a cam speriat faza cu Adina, ca sunt sigura ca o sa patesc aceeasi belea. A mea pe 6 dec avea 3kg 200g, acu sigur are mai mult de 4 kg. Si ma baga la declansare nu la cezariana...Ce ma fac eu, ma macelaresc astia joi...![]()
Ivona 40+8
nadiutapm spune:
Oana, Eli1977, am inteles, deci daca ar fi din bumbac nu ar strange cum trebuie, multumesc mult pt ajutor, raman datoare cate un
,
dar cum se face ca nu au apreciat bine bebicul lu Ralu' din fetita baiat, pai mie pana acum la fiecare eco morfo alea 2 ne-a zis ca e fetita, apoi la fiecare control si eco, la fel, deci barabta-meu vrea fata si a zis asa "pai nu le dau cu toate ecografele alea in cap daca nu e fata
", si eu vroiam baiat, dar nu ar fi nici o problema dar mi-a trimis sor-mea o gramada de hainute si toate roz
, si ar fi pacat ca sunt scumpe foc, i-mi vine sa le mananc. insa cel mai bine sanatos sa fie, nu mai conteaza sexul.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
oana_bucur spune:
Eu revin cu intrebarea mea: pampersii Fixies ptr nou-nascuti au sau nu au decupaj ptr buric?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
Ivona1977 spune:
Oana cred ca nu e nevoie sa cumperi specialitati de pampers, cat dureaza sa-i decupezi tu la buric?
Ivona 40+8