Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

haideti ca am vb cu gabi si e la spital, asteapta sa se intample ceva de la injectia pe care i-au facut-o pe la 12. deocamdata doar contractii nedureroase.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete am reusit sa vb putin cu Adinush. abea se trezise si nu a putut sa-mi spuna decat ca i-a facut cezariana. de ce sau alte amanunte nu stiu, nu putea sa vorbeasca. abea am inteles si astea cateva cuvinte. cand mai aflu ceva va spun.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor...suntem ultimele, urmam si noi, le prindem din urma pe norocoasele astea care au nacut deja!

de Ralu nu stiu nimic inca, la noi e ora 9.43 dim, in Ro, acasa, e acum 16.42...dar ea in LA e cu 3 ore in urma orasului meu...am sunat la Iulian dim, i-am dat un beep dar nu m-a sunat inapoi. A nascut in mod sigur, aseara ultima oara cand v-am scris era cu dilatatie 9 gata sa impinga...deci in mod sigur a nascut. Dilema este ce are??? fata sau baiat...ca m-au ametit, a facut o droaie de eco inclusiv 4D si i s-a spus ca are cocosica si acum na! cica are putzica...eu nu stiu ce sa mai zic...:)) nu-i bai! normal ca bebe sa fie sanatos ideea e fetelor ca si eu ca si ea am cumparat tot ce trebuie pentru bebe si credeti-ma ca aici nu difera numai culoarea...hainutele pentru fetite sunt strict pentru fetite si la baiat la fel, au camasute cu nasturi la guler etc, etc...fetitele au volane, fundite de matase de la body pana la gecuta de iarna...imaginati-va cum ar arata baietelul Ralucai cu volanase roz bonbon si cu fundite pe el... sau invers la mine...fetita cu body gen camasuta in carouri si cu nadragi la dunga pe ea...la mine e sigur ca-i baiat! dar stiti vrb aia...nu e 100% sigur pana nu iese...:)))))
Daconst, ce sa-ti zic ma scumpo...pai tu stai cu dilatatie 2 acasa? de ce nu te cheama medicul tau sa-ti rupa apa??? de ce nu-ti pune un inductor ceva...saa nu te mai chinui acasa cu dilatatie si cu dureri chiar si asa de faza inactiva? ca bainuiesc ca te mai iau contractiile...la Ralu a fost asa: a fost la control, avea cervixul deja 1 dilatatie si a chemat-o peste o saptamana si i-a spus ca daca are dilatatie 2 o trimite la spital la urmatorul control, asta daca intre timp nu sangereaza ea sau pierde lichid...nu a pierdut, a mai avut ceva contractii intre timp si cand s-a dus iar la control, peste o saptamana, au trimis-o direct la spital si i-au puns un IV si au ajutat-o cu contractiile sa se poata dilata mai repede. Tot ce stiu este ca a cerut epidurala, stiti ca pana nu ai dilatatie 4-6 nu se face anestezie, ea a zis ca nu rezista, au speriato un pic contractiile pana a ajuns la dilatatie 6, nu a putut rezista...si a cerut si cam atat, era in pat aseara nu mai simtea mare lucru, era bine si fericita...astept vesti! cum le primesc le impart cu voi!!!

am emotii...nu mi-e frica vreau doar sa-mi cunosc copilul mai repede! :) am aproape 37 saptamani si mai e foarte putin, se poate intampla oricand...
va pup fete dragi...

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

cum i-au facut cezariana lui Adinush???? ce chestie! avea dilatatie 8 sau 9 ultima data. sper sa fie bine, sper ca nu au fost complicatii si ca ea si bb sa fie bine. marinar tine-ne la curent si pe noi .
bine-nteles ca sper si de Ralu ca e bine si ea si bb. IoanaN si de la voi asteptam vesti.

Gabi pt tine inca munceste galeria

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adinush, mama, sper ca totul e bine.
Alinuk multumesc mult...azi am putut vizualiza suportul de dormit si asta este...cautam de ceva vreme formatul asta si nu-l gaseam. Multam fain.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, acum oficial sunt internata. Am fost am avut perfuzii acum sunt cu branula in brat, maine de dim ma duc iar la spital pt pefuzii. Ma doare tare mijlocul iar dr mi-a dat augmentin.
Am fost la echo. bb s-a pus cu capul in jos, nu mai are cordonul la gat, are 34s si 3 zile si 2438 g. DCol f scurt, placenta arata rau, grad de maturitate 3-4. Tanti dr a zis ca mai rezista doar o sapt. asa ca.. acum iar ma doare mijlocul. si sunt ametita rau.

Varsta bb - intrati pe numele bb-ului si gasiti link la un ticker care zice ce si cum.
va pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Monu, scumpa, toate cele bune. Sa stai cumintica la pat si sa dea Dumnezeu ca bebele sa mai stea si el cumintel in burtica...si sa te lase durerile macar cat sa te poti odihni.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ioana,chiar nu stiu de ce nu a zis dr nimic.Adevarul e ca nu am dureri sau contractii dureroase,ma simt chiar bine.Nu stiu ce politica au astia aici,dar ma cheama la control din 2 in 2 zile.Sa vedem ce zic maine ca ieri aveam colul lung de 2cm inca.
Of,ca asa m-am saturat...si de curatenie si de urcat trepte.

Aelita,pup fata ca tare dor ne-a fost de tine.

Romaria,frumusica foc papusa ta.

Astept si eu vestile despre Adinush,ca sunt curioasa de ce i-au facut ceza?

Dana 40 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am vorbit cu Adinush acum, nu prea intelegeam f. bine ce spune ca abia s-a trezit din anestezie si vorbea f. greu!

Ideea e ca s-a dilatat la max. 10, s-au chinuit vreo juma de ora sa nasca natural insa copchila nu a vrut de nici un chip sa iasa asa!!
Si au trecut la cezariana de urgenta! Acum este din pacate taiata si la burta si jos ..In orice caz, este bine, la reanimare, fetita are 4,400 si ceva! Nu a vazut-o inca, este la oxigenare se pare..

Maine dimineata poate trag o fuga pana la ea!

Aventura 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetele vesti proapsete de la ADINUSH.
Copila ei a fost foarte mare 4,400 din cauza asta i-au facut finalmente cezariana.Nu inteleg de ce nu sa apreciat de la inceput greutatea si a trebuit sa treaca si printr-un travaliu.WHATEVER ....Ideea e ca adinush e bine,fetita e un pic la oxigen nu i sa spus decat ca e mare rau,ca e bine si ca trebuie un pic bagata la oxigen.Probabil ca saracuta a muncit mult ....

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput