Extensii - v-ati gandit vreodata?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Personal gasesc ca extensiile sant foarte de prost gust, nu mi-as pune nici daca ar fi gratis! Arata foarte artificial si cred ca au o actiune negativa si asupra parului natural, in sensul ca-l deterioreaza. De ce sa-ti pui extensii, nu-ti poti lasa parul sa creasca? Si e musai sa fie lung, daca e mai scurt nu poate fi aranjat in niciun fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema_027 spune:

Eu am vazut-o pe o tipa venita la un coafor din asta de cartier, dupa ce-si pusese extensii. Parul arata oribil si s-a chinuit coafeza o groaza sa-i desfaca resturile de pe firele naturale. Am zis ca nu fac asa ceva.

www.cartinoi.ro
www.reclama ilegala - avertizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

Erata : i se vedeau extensiile .Am scris repede si nu am mai citit.

ha ha ha ...mi-a placut... erata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Tin minte cintareata aceea Nadine, care prezenta in vechime cu Cabral 'Banc show'.. ea era frecvent cu extensii de par. Cred ca pt vedetisme e mai usor sa aplice extensii avind stilistul vesnic la indemina sa ii aranjeze.

Eu una mi-as face. Mi se pare costisitor si inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaol spune:

Hop si eu!
Daca tot ne-am adunat aici sa schimbam parerei, vreau sa va spun ca pt. nimic in lume nu mi-as face extensii! Mi se pare traumatizant pt. par.Bineinteles, vorbesc din punctul de vedere al unui profan in materie, dar numai ideea ma enerveaza! Eu cred ca n-ar trebiu sa ne gandim la asta, decat daca ar fi neaparat necesar: un par f. rar sau esecuri la coafor( ma refer aici la cele flagrante). Slava domnului ca nu am nevoie; parul meu e f. des, lung si carliontat. Sunt o norocoasa!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

mi se pare traumatizanta ideea de a purta parul unui mort de la morga, pe cap.......as avea noaptea cosmaruri cu parul ala pe perna mea, brrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

N-a zis nimeni ca-ti pune pe cap parul unui mort
Doar exista persoane care-si taie parul si-l vand la un anumit pret tocmai pt mese.
In orice caz, indiferent de unde ar proveni, eu nu mi-as pune extensii. Nu ca nu m-as fi gandit la asa ceva, dar dupa ce am citit pe aici, e si scump si nici nu merita. Eu as fi vrut mai mult pt volum, nu neaparat pt lungime ca am par mai slab, dar decat sa arat ca o sperietoare si sa dau si bani grei pt asta, mai bine ma lipsesc de extensii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

personal le gasesc un moft, dar recunosc ca mi-as pune . mereu mi-am dorit sa am parul lung... nu am reusit niciodata fiindca am firul de par foarte subtire si se rupe repede.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

[teal]
Personal nu mi-as pune extensii desi cei din Japonia sunt destul de bunicei in aplicarea lor .Cred ca sunt destul de costisitoare si necesita o ingrijire speciala./teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona82 spune:

Salut tuturor!
Stie cineva daca si unde se fac extensii DE GENE in Timisoara?
Am observat ca se vorbeste despre extensii pt par, dar nu am gasit alt topic mai potrivit.

Multumesc mult.

Mergi la inceput