Extensii - v-ati gandit vreodata?
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Nici nu ma gandesc , prefer sa-l las sa creasca .
Vara asta vreau sa-mi fac si eu codite afro , doar cu parul meu.....cam cat costa la salon?
Sa stiu daca merg acolo sau o pun pe mama-mea la impletit.![]()
amyarabella spune:
Fetelor cred ca exagerati un pic sau sunteti rautaceose...
Eu am avut extensi din par natural si mi-au placut foarte tare nu le-am facut in rom(in Japonia) nu se intretin asa greu mie mi-au dat de la salon sampon si crema de par speciala si nu a fost nici o problema,mai aiurea e cand trebuie sa le dai jos si te trezesti iar cu parul mai scurt in rest nu am avut probleme.
amy
kamelika spune:
cele mai practice sunt cele cu agrafe:poti renunta oricand la ele si poti sa te speli cand ai chef si cu ce ai chef.....eu mi-am cumparat cu 3 mil. si sunt incantata de ele.
Anne_Ma spune:
Buna seara tuturor!
Imi cer scuze ca intervin, dar am vazut discutia despre extensii si mi-as dori sa va pot oferi cateva informatii.
Am o foarte buna prietena care datorita faptului ca are parul destul de rar si subtire a decis sa-si puna extensii. Va spun, este un chin. Nu poti sa te speli acasa (numai la coafor) deoarece extensiile se incurca, nu poti sa dormi decat cu parul prins, trebuie sa ai grija tot timpul sa nu se rupa (inclusiv cand stai pe scaun risti sa-ti jumulesti extensiile).
Sper ca v-am facut sa va razganditi!
VA pup, Ana
SARILLA spune:
Sincer,imi suradea ideea pana sa citesc ce ati scris...nu ma gandisem insa ca pot avea asa repercursiuni...mi-ar placea sa am parul mai lung si ondulat frumos,dar daca astea sunt costurile...lasati!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
anda141 spune:
Nu mi-a trecut niciodata prin cap. Am avut parul lund si des toata viata. Eu il filez cat pot de mult numai sa nu mai aiba atata volum.
Sa il ajutam pe Alexandru
NEM75 spune:
cele de calitate costa fff mult. ce se gasesk la noi, e un kin sa le dai jos, stiu de la o prietene koafeza, care a avut. nu merita pt doua luni kinul de dupa, plus ingrijirile speciale , spalat doar la koafor, etc. pe fata a tnuto kateva zile sa le dea jos, rezista de durere si timp doar la kateva pe zi, si akum are parul varza. a zis ka nu mai vrea pt nimik in lume... m-am interesat pt ka imi doream, dar am renuntat.![]()
crissintibun spune:
Nu m-a tentat niciodata ideea.Indiferent cat costa (si nu e deloc o suma modica) nu as putea face ceva care stiu ca ar fi traumatizant pt parul meu .Tin prea mult la sanatatea lui .
Eu nici cu placa nu ma mai indur sa il fac ,chiar daca am primit numeroase complimente in cele cateva dati ,ce pot fi numarate pe degete ,cand am avut curaj sa apelez la ea.Ma schimba total ,dar imi deterioreaza parul ,asa ca a trebuit sa ii promit si sotului ca nu ma mai apropii de ea.
Vreau sa va intreb daca in sarcina ati facut niste tratamente speciale sa preveniti deterioarea lui ?
Sau e suficient doar un sampon impotriva caderii parului si o masca de calitate?
Cristina
6+
stefaniya spune:
La mine pe perioada sarcinii parul a fost mai sanatos ca niciodata,poate unde m-am indopat cu calciu si vitamine,nu l-am mai vopsit,...si a crescut si repede
Asa cum a mai zis cineva,nu trebuie sa generalizati,la una a mers bine la alta nu.Depinde si calitatea extensiei si calitatea persoanei care aplica.Deodata ce iti permiti sa iti faci extensii si nu din par(plastic) normal ca iti permiti si spalatul la coafor.E o experienta care merita incercata si fiecare sa hotarasca daca a fost o decizie buna sau nu.
Ca nu mai e la moda...hmmm,dar parul lung va fi mereu la moda.Poate nu mai sunt la moda extensile afro si colorate dar nu cele care dau volum si lungime parului.
Ca strica parul,orice strica parul,si vopseaua si vantul si praful si parul lasat liber pe haine si sampoanele care nu sunt deloc naturale,...
*****BEBE*****