Extensii - v-ati gandit vreodata?
Raspunsuri - Pagina 5
iliuta spune:
Cunosc tipe care si-au pus extensii, dar nu la orice cabinet si arata superrr. Eu una n-am reusit niciodata sa-mi las parul mai lung de umar si mi-as pune....
Extensii de gene mi-as pune fara doar si poate, fie ele de la mort sau de unde-or fi![]()
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
A si pretul aici e in jur de 100€. Stiu o tipa ce le are de 1 an puse. Va zic...sunt superrrrr
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
printesa_roz spune:
Eu mi-as pune extensii, sa am parul puna la fund, dar mi-e teama sa nu il stric iar, ca am facut prostia si l-am decolorat, iar acum tot trebuie sa il tund ca sa se duca prtea arsa.
Asadar, daca aveti parul scurt si nu stricati decit o lungime mica de par, poate nu este atit de mare paguba.....eu in schimb sint hotarita sa nu imi pun extensii.
Pupici
YLARI spune:
Am avut si eu o amica si intr-o zi am vazut-o cu parul pana la mijloc!!!! Wow!! Am intrebat-o ce a mancat, hihihi. Erau superbe si nu se vedeau asa rau. Doar pe alocuri... Daaar, nebuna s-a vopsit si au iesit ca un cah... scuzati... Daca mi-as pune... nu stiu, poate afro, dar tocmai am citit aici ca te dor de la greutata, asa ca mi-a trecut!!! Va pup si... astept sa imi creasca parul...
YLARI
videll spune:
buna! daca tot vorbiti despre codite afro, stiti unde as putea sa-mi fac spice? mi-am facut la un salon obisnuit, dar n-au iesit f bine...dupa doua zile s-au desfacut :< azi trebuia sa-mi faca o tipa, dar s-a dovedit a fi neserioasa :((( pls help me!v-as ramane recunoscatoare.
cami30 spune:
toata viata mi-am dorit parul lung, dar pentru ca am un fir subtire si de proasta calitate n-am reusit niciodata sa ajung cu el la lungimea dorita. Asa ca am facut un efort financiar cand au aparut extensiile pe piata romaneasca si am zis ca trebuie sa-mi indeplinesc dorinta asta fie si numai pentru cateva luni.
Zis si facut. Extensiile din par natural pe care le-am avut si calitatea serviciului au fost uimitoare. Nu s-au vazut niciodata si ziceai ca am avut intotdeauna acel par. M-am bucurat tare mult sa-mi fac "moftul" acesta.
Dar, ( desigur exista un dar) efectele negative exista.
Cu spalatul pe cap nu e greu. Din moment ce ai atatia bani sa-ti pui extensii evident ca va trebui sa platesti si intretinerea parului tot la.. salon. Asta nu a fost o problema. Cu spalatul si aranjatul o rezolvi.
Problema cea mare este dupa ce vrei sa renunti la ele. Eu, ca si cineva de mai sus, marturisesc ca am ramas fara jumatate din podoaba capilara. Firul meu subtire, extensiile din par natural destul de grele au facut ca atunci cand le-am scos sa pierd destul din parul personal. A trebuit sa ma tund scurt de tot.
Asa ca nu le recomand decat daca sunteti dispuse la sacrificiul de dupa renuntarea la extensii. Nu cred ca merita . Mai bine dai banii pe produse de ingrijirea parului personal. Am vrut par lung si blond.. Frumos de la distanta dar deteriorat ca naiba.
Am renuntat la blond si am un par superb intr-o culoare naturala dar mi-l ingrijesc doar cu produse profesionale. Surpriza!! Desi lumea ma placea f tare blonda, acum imi apreciaza mai mult calitatea parului brunet.
cami
madalinaSC spune:
saluty!
eu am avut un par superb in perioada primei sarcini si cat am alaptat, apoi, treptat a inceput sa cada, sa-si piarda din stralucire. in cea de-a doua sarcina am luat stupida horarare sa-mi regenerez parul si l-am tuns scurt, k un baietel, ce-i drept, imi creste repede parul, asa k nu mi-a parut rau. la inceputul acesei veri am fost nasa, si, cum toata lumea ma stia roscata, am vrut sa fac o schimbare de look si m-am suvitzat. mare greseala....
, pe zi ce trecea te uitai la el cum se imputineaza. acum, pe 23 aug, m-am hotarat sa-mi schimb radical look-ul si sunt iar tunsa baietel, insa cu bretonul lung dupa ureche. nu zic ca-mi sta rau, insa cade in continuare. as vrea un tratament(sampon, pastile, emulsie, fiole, lotiune...sau mai stiu si eu..) care sa dea rezultate in cresterea si tonifierea parului. cand ma gandesc ce greseala am putut sa fac atunci cand am luat hotararea sa-mi fac parul permanent (februarie 2005) of of!

Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
bonamea spune:
Cel mai bun si ieftin lucru e sa ai parul tau natural bine intretinut,vitaminizat.Anii trec si toate tratamentele aplicate ptr. modificari de moment isi spun cuvantul,poti ajunge sa porti o peruca dezgustatoare.Ingrijiti si aranjati parul normal.E darul dat de natura.
daniella4 spune:
Am citit ce ati scris despre extensii. Banuiesc ca n-am prea priceput mare lucru:
- vrei sa ai par lung, dai o poala de bani, te chinuie ca pe hotii de cai cateva ore, obtii coama dorita
...si apoi dupa 2 luni repeti procedura in sens invers si ramai cu 1/2 din parul initial
???
- de ce domne' nu poti sa il tii pe cap lipit sau cum o fi si eventual sa-l tunzi impreuna cu parul personal din dotare?
carmita_baby spune:
In privinta asta ma pot considera o norocoasa, deoarece parul meu este lung si sanatos. Odata mi s-a intamplat ceva foarte amuzant, mergand pe strada aici, am auzit vorbindu-se in romaneste: `O fi parul ei?` `Ete na sunt extensii` Oricum sunt obisnuita ca oamenii sa creada ca am extensii, de aia ma amuza foarte tare cand aud astfel de remarci..
Insa mi-ar place tare mult sa imi pun gene false, stiu ca este posibil, insa nu stiu cat tin si care sunt efectele negative. Are cineva idee?
Mello motanelul iubit