Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 28
cristalina spune:
Neata!
Intru intai sa scriu un mesaj mic pentru Mitzu. Pupam bolnaviorii.
Ce voiam sa zic ...Maria a luat antibiotic de la o saptamana. Am iesit din spital cu un amarat de stafilococ, ea nu se manifesta dar din nas de la ea am capatat si eu si am facut o mastoza de toata frumusetea, sau mastita, cum i-o zice.
Cert e ca netratata chestia aia mica dadea sinuzite si alte nenorociri. Asa ca ne-a fost mila, facea kk apa de la antibiotic, era iritata la fundulet de la aciditate dar am scapat de chestia aia.
Io va urez sa va treaca repede.
De pneumonie nu stiu. Sanatate maxima la toata familia.
Dar Batista Bebelusului nu merge?! Daca nu aveti va trimit eu ca sa nu mai asteptati (a mea e inca nou-nouta, in pachetul in care a fost trimisa, nu am desfacut-o pen' ca pana acum nu am avut nevoie. Pot sa ti-o trimit diseara).
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Edit:hahahahaha....e grozava gorodica...ce sa mai zic...no comment ce replici are.Acum...spune drept...ce fel de gimnastica a vazut la voi,a?Si ca efect...i-au crescut tzatzucile lu' mami
[
Noricico,spre rusinea mea eu nu fac deloc gimnastica,taticul se antreneaza in fiecare seara,de exemplu aseara stat imbracata in trening(peste hainele de casa) pana cand s-a intors tacsu de la alergat
Nu am vrut sa te sperii cu mall-ul,si io prefer activitatile in aer liber,aseara am fost la patinoar a fost superincantata "uite mama patinez cu picioarele"Daria sa fie intr-un ceas bun inscrierea la gradinitza!Apropo,am si eu o curiozitae,daca-i dam la gradi pana la 5, ei cat timp mai stau la aer,afara?
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Ioana - eu am ales gradi cu program de 4 ore in clasa, dupa care o preia tanti dadaca pt parc, pranz, nani acasa 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
cristalina spune:
Din ciclul "nu faceti ca noi!"
Am fost ieri la vaccinul DTP, ca de aia am disparut ca magaru'n ceata si a inceput lumea sa faca misto de pofta mea de mancare...Nu e frumos Carmen! (decat daca vii cu sarmaile, mamaliga o dau io...si tzuica, tare buna, de Pitesti!...:)))...Am si niste ardei iuti din aia bulgaresti...mmmmm)
Asa, revenind....ne-a zis asistenta sa-i dam preventiv niste paracetamol, ca o sa schiopateze 2 zile si ca o sa o doara ...Stiam dinainte ca nu e indicata baita.
Si ce am facut eu!? Nimic. Nu paracetamol, i-am facut si baita, am scos-o pe afara unde a alergat ca o caprita...Seara nu avea nimic.
Insa az'noapte a facut febra mare (cred ca era peste 39 ca ardea ca un cuptor) si i s-a umflat si piciorusul unde i-a facut injectia.
Mama inconstienta ce sunt! Nu faceti ca mine.
Sa vedem azi cand ajung acasa cum o gasesc.
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Din ciclul "nu faceti ca noi!"
Am fost ieri la vaccinul DTP, ca de aia am disparut ca magaru'n ceata si a inceput lumea sa faca misto de pofta mea de mancare...Nu e frumos Carmen! (decat daca vii cu sarmaile, mamaliga o dau io...si tzuica, tare buna, de Pitesti!...:)))...Am si niste ardei iuti din aia bulgaresti...mmmmm)
Asa, revenind....ne-a zis asistenta sa-i dam preventiv niste paracetamol, ca o sa schiopateze 2 zile si ca o sa o doara ...Stiam dinainte ca nu e indicata baita.
Si ce am facut eu!? Nimic. Nu paracetamol, i-am facut si baita, am scos-o pe afara unde a alergat ca o caprita...Seara nu avea nimic.
Insa az'noapte a facut febra mare (cred ca era peste 39 ca ardea ca un cuptor) si i s-a umflat si piciorusul unde i-a facut injectia.
Mama inconstienta ce sunt! Nu faceti ca mine.
Sa vedem azi cand ajung acasa cum o gasesc.
Mi-a crescut morovul de-un metru cand am cetit

io cred ca saptamana viitoare is programata,dar vreau neaparat sa-i pun felie de lamaie de la gheatza ca sa nu mai vorbesc de antitermice!Cred ca o sa iau si nise calmante inainte!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Ioana, nu are de ce...un simplu antitermic era suficient.
Seara la 22.30 cand am culcat-o nu avea absolut nimic. Numa ca nu i-am dat nici un amarat de nurofen, am lasat-o sa alerge toata seara pe afara ca o capra...
Trebuia sa-i dau ceva seara.
Aaa...uitai, ia niste supozitoare sa ai in casa, ca stiu ca la voi e problema chiar si la febra mica.
Andries spune:
murphy nu doarme, de obicei daca esti sigur ca totul va fi ok 100% SIGUR se intampla o nefacuta! cred ca e valabil si la vaccin.
Andries
Andries spune:
eu acum am alta problema cu vaccinul si anume: pentru ca Victor nu manca deloc si ne isterizase cat slabise, acum o saptamana, mai pe seara dupa ce l-a adus de la gradi, tati a sunat la pediatra si a inceput sa ii explice marile noastre probleme cu mancarea, ei bine, tati vorbea fosrte serios, era foarte ingrijorat si nu si-a dat seama ca Victor il aude si mai ales ca aude si vocea pediatrei din telefon, el credea ca Victor se uita la desene. Bun... ei bine dupa ce noteaza toate indicatiile pediatrei, sirop, vitamine, etc, inclusiv ca trebuie sa vina cu el la un consult, inchide telefonul si ce sa auzi? Victor spune "tatiii... hai sa mancam ca imi e foame" si il ia de mana si il taraste in bucatarie unde sotul meu stupefiat ii incalzeste o portie de pilaf gatit cu trei zile in urma pe care Victor il mananca tot si ii spune äcum nu ma mai duci la doctor, nu?"
ei binesi de saptamana trecuta Victor manaca si el ca un copil normal, dimineata, la pranz si seara, papa tot la gradi, nu mai comenteaza nimic... chiar s-a rotunjit la fatza.. era o chestie de incapatanare la el cu mancarea, dar i-am promis ca nu il duc la doctor, deci cum sa il duc el la vaccin? pana la ce varsta se poate amana dtp rapel ??
Andries
papadie spune:
care puteti sa dati de dorsilia? ca isi pierde premiul de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91205
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cristalina spune:
Andries, se face de la 30 la 35 de luni, deci mai poti amana 5 luni fara probleme ...Pofta mare la toate mesele va urez...:)