Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 29
Andries spune:
super!! Nici nu ma gandesc sa il duc acum la vaccin, abia s-a obisnuit sa manance, la gradimananca si supa si ciorba ceea ce nu i s-a mai intamplat de un an jumate, deci sunt o fericita!! ajunsesem ca manca numai danone, kinder, milka si turte dulci!!!
aaa si i-am mai spus si povestea lui dondonel si a vrajitorului ciocolata si l-am bagat in sperieti rau de tot cu ciocolata!!
Andries
pako spune:
buna
am citit tot...
Mitzule, multa, multa sanatate....imi pare tare rau de voi.Tin pumnii sa treaca repede hopul asta.
Eu am o propunere....ca Dorsilia sa nu piarda premiul...poate da cineva de aici adresa si cand apare pe forum sa recupereze premiul prin posta.Nu prea e "ortodox" dar nu cred ca e cu rea vointa...decat sa piarda premiul.
Eu asi fi fost cea mai potrivita dar din pacate domiciliul stabil il am in Pitesti (nu mi-am facut nici flotantul aici)
Felicia si
Andreea
mitzura spune:
Cristalina, mersi mult!
Am batista bebelusului, nu stiu ce m-as fi facut fara ea la Tudor, dar pana azi mi-a fost frica sa o folosesc si la Mara, ma gandeam ca e prea puternica. Dar pana la urma n-am avut incotro. Se sufoca de la muci, de se invinetea la fata, asa ca am folosit-o. parca e ceva mai bine, dar se tot aduna, mai ales noaptea cand doarme mult pe spate.
cristalina spune:
Mitzu, sanatate multa si sa se rezolve repede repede!
Pupam piticii bolnaviori!
Felicia, eu am domiciliul in Curtea de Arges (stabil si nestabil...:)))...Cine se ofera cu o adresa?! Intrebarea e daca adminii admit asta...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
brei, cristalule <buchet_imens_de_flori>, io nu rid de pofta ta de mincare pen` ca la capitolu` asta bateam tuata lumea la kurut dovada mi-s cele treij`cinci de chile in plus;)) ca sa nu mai zic c-o am si fara sa fiu gravida, hehehe. pupam botosica
papa, io zic sa i-l iei tu daca ai cum...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Io ma ofer, daca accepta adminii si`apoi expediez totul Liei 
Cristal - sar`na de sfaturi, pupam buba !
Mitzu - pupam bolnaviorii, va dorim sanatati !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
pako spune:
da....si eu ma gandeam la acceptul admin....
Roberta, vezi...ti-ai facut griji degeaba cu Mateiut...ai baiat curajos
Mitzule, ti-am vazut printesica....m-am topit taoata, cat de dulce e...abia astept sa-mi tin si eu in brate gagalicea
Monica,ce patanie cu voi....sanatate multa!urmeaza si la noi vaccinul, sa vedem cu ce urmari...
Azi merg la medic....presimt eu ca va fi ultimul control...soacra-mea vine azi, bagajul e facut.....patutul il astept sa vina din Pitesti cu o masina....nu mi-a ramas decat sa astept...
Felicia si
Andreea
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Eu de dimineata tot stau in sedinte de m-au capiat!!!
Miine mergem si noi la vaccinul DTP - Cristalina, bine ca mi-ai spus ce sa fac - deci fara baita si cu un antitermic pe seara - bun, notat!
Am reusit aseara sa pun si pozele - asa ca va invi sa ne vizionati si sa ne spuneti impresii - le gasiti in albumul "Ianuarie 2007 - Austria": http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggalatanu/my_photos
Va pup si ma grabesc la o alta sedinta - revin mai tirziu...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Pe principiul "paza buna..." zisei si io.
Acu', de la ce s-o fi umflat piciorusul nu stiu, dar o zi fara de baita nu e foc.
Sunt convinsa insa ca un supozitor cu paracetamol sau o lingurita de nurofen erau suficiente.
Azi dimineata dupa o doza de nurofen era ca noua, mai putin umflatura de la picior.
Felicia, sa nasti in 5 minute iti doresc!
Na ca m-am emotionat...
Carmen, buchetul de flori face cat doua oale de sarmale...mamaliga o sa o mananc cu branza...hihihi
Semneaza "spaima frigiderelor"![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
vazut pozele cu stefanut, pupam la voi, cam putine insa...
felicia, tin pumnii sa fie usor si bine, nastere usoara, care e dpn?
cristalule, sincer mi-era frica sa nu mi-l dai de cap;))
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,