Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, numa` ilinca e racita, incepusem si io sa-i dau inca din iasi cite-o doza pe saptamina si cidn am ib la farmacie daca sa nu-i dau mai des in perioada asta in care e racita a zis ca nu, ie prea mult andrea, te-am ib acu citeva zile daca esti tot la mihalceanca...roberta, tu la ce dr esti? sio io zic ca at tb sa mergi la doftor...
cristal, zau ca vineam daca facea nora sarmalele, ui` la ea cu ce ode vine acu cica sa nu si-o ia;)) brei, pe 8 dimineata is in buc (plec la cumatrie in italy;)), abia astept)sh`am sa hin la tini cu sarmaua`n dinti

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN, eu merg la dr. Grigore, e foarte, foarte buna dar si foarte aglomerata si asta nu e de bine cand ai urgente. Despre dr.Mihalceanu, numai de bine, ma gandeam si eu intr-o perioada sa merg la ea, dar stiu ca nu are cabinet, consulta la dr. Carauleanu sau la spital, nu?
si...wow...ma roade invidia, cumatrie in Italia, zici??? Nu mai au nevoie de invitati pentru atmosfera??
NORICO !

Mergi la inceput

dr.mihalceanu e la cabinetul prof.dragomir, daca vrei 218.686 pentru programari. am dus-o si io pe hina la ea, apropos, mai am o cumetrie si-n septembrie la aia va ieu pi tati;))

quote:
Originally posted by roberta04

CARMEN, eu merg la dr. Grigore, e foarte, foarte buna dar si foarte aglomerata si asta nu e de bine cand ai urgente. Despre dr.Mihalceanu, numai de bine, ma gandeam si eu intr-o perioada sa merg la ea, dar stiu ca nu are cabinet, consulta la dr. Carauleanu sau la spital, nu?
si...wow...ma roade invidia, cumatrie in Italia, zici??? Nu mai au nevoie de invitati pentru atmosfera??
NORICO !

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Nora

Ioano....faina echipa ai acolo,de Liga Campionilor.Dau o cafea pentru trezire?(te-am cautat azi in statie,dar n-ai vrut sa viiiii)

Io nu mai beau a doua cafea,anul asta,am dat-o pe ceai verde,rezist incaa!Acu'daca ma astepti,ma mai gandesc,poate-mi schimb traseul pana la servici
Carmencita te cumetresti cu mafiotii italieni???Zi-le data exacta cand pleci la Bucuresti,ca sa venim cu oalele cu mancare la gara,pentru Cristalina

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Roberta,io merg de obicei la dr. Tarnoveanu este cam de seama noastra si este super ok,si o poti gasi exact cand este nevoie!Sanatate,io am patit asa asta-vara dupa patzania cu mandra,si ma gandeam numa la ce-i mai rau si dupa ce m-a controlat amanuntit,mi-a zis ca-i de la stres!

Mergi la inceput

beyy, stati asa, m`ac la cumnata-mea care-a nascut in decembrie, nu va spusei?! ntzzz... pe 8 februarie plec, asa ca pregatiti oalele pentru cristal nasi nu s`tem noi acu, in toamna da
edit, sefule, in caz ca cetesti acu si aici tuma` vroiam sa vin sa-tz spui;))

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen, da, tot la Mihalceanu ma duc, maine am programare (la cabinetul dr. Dragomir), sa vedem ce face samburica. Am intrebat-o pe Stefi ce vrea, fetita sau baietel si mi-a spus ca fetita, in schimb tati a spus ca el nu crede ca se descurca cu trei cicluri in casa

Alice, nu ai nici un tratament soc pentru durerea de cap?
Eu i-am dat Stefaniei o saptamana Septulin si cred ca ma apuc sa-i dau in fiecare zi cite un capacel de Osciloccocin. Si vreau sa ma apuc sa-i fac in fiecare zi suc de fructe.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si io chiar vroiam sa va intreb ce sucuri naturale mai faceti,ca a mea s-a smecherit si vrea numai Tymbark de piersici!In schimb mananca 2 banane,juma de portocala si juma de mar zilnic!
Carmencita io cred ca pot sa vin la gara si cu un tort pentru Cristalina!Ti-ai pregatit tzoalele,mamaaa cu ochisorii tai ai sa-i innebunesti pe italieni,trebuie sa stea Pasaroiu cu ochii pe tine ca pe butelie!!!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

daaa, oki de papusa, kur de matusa nu mi-am luat inca tzoale

quote:
Originally posted by g_ioana

Carmencita io cred ca pot sa vin la gara si cu un tort pentru Cristalina!Ti-ai pregatit tzoalele,mamaaa cu ochisorii tai ai sa-i innebunesti pe italieni,trebuie sa stea Pasaroiu cu ochii pe tine ca pe butelie!!!!!

aripile mele

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmecito...in ziua de 8 februarie,iti suni seful si ii zici bancul asta:

I called the boss this morning and t old him that I'm staying home because I'm not feeling well.
"What's the matter?" he asks
"I have a case of anal glaucoma," I replied in a weak voice.
"What the hell is anal glaucoma?"
"I can't see my ass coming to work today."

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna, pup fetele si piticii ca tare mi-ati lipsit!!!!

Am revenit pe meleagurile romanesti, nu fara oarecare tristete, ca deh, vacanta s-a sfirsit si munca ma asteapta! A fost foarte bine, a fost si zapada, am facut cumparaturi, ne-am simtit toti trei foarte bine. Am facut si poze si o sa incerc saptamina asta sa le si postez.

Nu am apucat sa citesc nimic din urma - asa ca nu stiu ce s-a mai intimplat...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput